Scolari de Iulie - August 2004 * (98)
Raspunsuri - Pagina 16
kim222 spune:
Neata!
Azi este ziua mea de nume...ai am uitat!!! Pentru prima data in viata mea!..asta spune tot despre starea in care sunt...
szivarvany spune:
Olivia
Si sa ai o zi frumoasa, ca ar fi cazul
Liliana
edit sa mai zic sa nu trimiteti ploile pe aici :-))) deja s-a innorat...
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
g_ioana spune:
Neatza
La multi,multi ani Liliana cu multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!Te imbratisez si te pup cu mult drag de aici de la ieshi
La multi ani Oilivia!
O zi cu soare va doresc si eu...revin
cristalina spune:
La multi ani Liliana!
La multi ani Olivia!
Sa aveti parte numai de bucurii!
Olivia, ii sta foarte frumos cu ochelari lui Luca. Mi-a placut melcul
Mariei i-am facut programare sambata la dentista ei. A zis sa aiba timp sa ii lucreze pe indelete. M-am gandit ca opricum s-a obisnuit la dentist si nici nu am fost chiar asa multumita de prestatia celor de la clinica din Bucuresti.
O zi insorita sa avem!
corianai spune:
Liliana si Olivia La multi ani, sa fiti sanatoase si fericite
Noi mai avem fix o saptamana si sosim de abia asteptam!!
szivarvany spune:
Acum ca a scris Cristal am dat si eu pagina inapoi, ce frumos e Luca asa cu ochelari Sa i folositi cu sanatate si fara niciun incident ! Melcul e in camera la Luca ? :-)
Corina, vacanta faina la voi
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
kim222 spune:
Multumim!!
Melcul este adus de Luca..dar l-am convins ca fiind pui poate-l cauta parintii lui ..asa ca a fost readus in natura
Nu stiu ce-i cu vremea..dar Luca pe 31 are excursie si picnic
Daria pixul acela ce-i cu el si cat costa? Nu am fost atenta la discutii Vazut o Giulie...fffff eleganta!!!
szivarvany spune:
E stilou si am zis sa vi-l arat, Giulik e multumita ca e usor si nu aluneca. Si sper sa fie indistructibil :-)))
merge pe patroane de cerneala si costa cat stilourile cu penita, 23 de lei.
_