Scolari de Iulie - August 2004 * (98)
Raspunsuri - Pagina 15
amironeanu spune:
Buna dimineata!
Pot sa respir, ce bine este!
Ioana, nu mi se pare normal sa le faca lucrari, sa le faca un control si apoi sa trimita un bilet parintilor cu ce ar trebui facut, hai, poate as intelege, dar nu lucrari!
Kim, imi place ca aveti mult verde in zona! Si sper sa va iasa si rosile.
Noi in week-end am fost la o chestie super faina, "Fete in fusta pe bicicleta", a mers Stefi 6 km, i-a placut taare mult! Trebuia sa merg si eu, dar abia respiram, asa ca a insotit-o tati. Daca aveti timp sunt multe poze aici http://skirtbike.iasibike.ro/ apare si Stefi de citeva ori.
Sa aveti o saptamana usoara!
PS Azi la Carrefour au 30% reducere la jucarii, noi probabil vom merge sa-si aleaga fiecare cite un cadou.
roxanaz spune:
Ioana, nu, cum naiba sa fie ok. nu m-am gandit la niciun cadou la copchii de 1 iunie, la naiba
poate merg cu ei sa isi aleaga. habar nu am.
Andreea m ce frumos!! bravo Stefaniei.
szivarvany spune:
Fi`mea si-a primit deja cadoul, ce altceva decat nejte cercei care atarna, de argint, cu pietricele rrroz ... si va mai primi o pereche fluturi, inghetata si pe mama`sa la dispozitie toata ziua :-)))
Andrea, felicitari Stefaniei
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
g_ioana spune:
Deci nu-s prea exagerata......saptamana trecuta cadrele medicale din scoala mandrei avura un exces de zel....mai intai ia luat la un control general....da' la ochi/urechi v-a facut???? zic eu ...nu!!!!...pai si atunci ce control a fost asta...veni mandra cu un biletel sa-i dau calciu 10 zile pe luna timp de 3 luni...o intreb cum de a ajuns doctorita la concluzia ca are lipsa de calciu...pai m-a apasat tare pe burta si am zis ca ma doare.....vineri i-a luat la stomato...norocul ei ca nu-i printre primii la catalog...vreo doi cupii s-au intors cu plombe puse....am mers de dimineata sa vorbesc cu doamna care si ea este surprinsa ca le face tratamente fara acordul parintilor,citez "mai ales datorita conditiilor de igiena din cabinet" dar ca nimeni in afara de mine nu are probleme cu asta si ca sa fac o cerere scrisa cum ca nu-s de acord sa-i faca tratamente mandrei...(deci io ma simt un pic dusa cu pluta....la servici la noi, medicina muncii a facut un contract cu nu stiu ce laborator sa ne faca analize gratis...m-am trezit io singura sa intreb ce analize ne fac si despre ce laborator este vorba... .raspunsul a fost in genul ce ma intereseaza dupa ce ca sunt gratis mai fac si pretentii
cristalina spune:
Neata!
Ioana, in nici un caz nu e normal! Sa faca un control da, dar sa-i lucreze...hmmm
Andrea, bravo Stefaniei!
Olivia, ce frumos se vede de la voi, multa verdeata!
Daria, Maria are un stilou ca ala, si mai avem si unul tornado sau cum ii zice, din ala cauciucat mai subtire...Amandoua mi-au placut.
Roxana,voi sunteti cu codul portocaliu!?
Eu sunt intr-o alergatura maxima...imi dau kilometrajul peste cap...
Am luat-o azi pe Maria, a fost cuminte in concluzie a luat FB la test la romana...cand nu e cuminte se vede la note...
Sambata am fost la dentist cu Maria pentru ca am descoperit o carie pe o masea . A fost neasteptat de cuminte, s-a minunat dentista. Apoi ne-am dus sa-i taiem motul finutului nostru cel mic. Ei bine, acolo a avut grija cu mancarea dar cand a muscat mai tare intr-o suflatoare din aia de petrecere s-a dus dintele din fatza!
Asa ca am plecat acasa in plansete. Iar s-a speriat la maxim!
Cu ocazia taiatului motzului s-au jucat mandrele mele 4 (patru!!) ore in ploaie pe afara, erau ude fleasca la picioare si pline de noroi ca purceii cand am ajuns acasa.
Ma duc dupa amiaza sa vedem cum rezolvam cu dintele. Cand a cazut dintele mi-am adus aminte de Marina ca ei erau la a treia tura de reconstituit cu compozit...
Eh, noi sa fim sanatosi! O saptamana frumoasa sa avem!
Andries spune:
Buna,
Am fost off line de joi, deci nu am prins toate discutiile, pana la urma Kim ai ales sa pleci?
In rest, cu stomatologul si excesul de zel e discutabil, pe de o parte e bine ca au initiativa, bine ca le fac si cariile daca sunt grave (va dati seama ca un copil care ajunge sa aiba carii nasoale ... probabil nici parintii nu se omoara cu verificatul copiilor sau pur si simplu nu au bani) pe de alta parte ar trebui sa limiteze controalele le numarul de truse pe care leau sterile pe zi (imi inchipui ca nu au autoclav in scoala, deci le aduc dimineata de undeva sterilizate si le duc dupaamiaza la sterilizare, probabil sterilizeaza si ei 40 - 50 maxim). Nu cred ca mai sunt cazuri de inconstienta dpdv al sterilizarii, au fost mult prea multe campanii care sa adreseze aceasta problema. Mai usor cred ca iei niste paduchi de la scoala.
Pentru uitat in gat ati vazut ca sunt acum spatulele acelea de unica folosinta, o cutie de manusi nu e chiar atat de scumpa, in fine, eu cred ca e bine ca sunt actiuni de preventie. Campaniile de vaccinari se fac acum numai cu doze indiviaduale (cel putin in Bucuresti), deci sunt niste imbunatatiri fata de "vremurile noastre"
Marina spune:
Monica, a treia reconstructie e ca fixativul ala de la Wella sau cum s-o scrie, rezista la vant puternic, la ploaie si la soare arzator. La lego desfacut in dinti nu cred ca rezista dar cred ca s-a mai relaxat si mitzu.
Sper sa ne oprim la 3.
szivarvany spune:
Cristal imi pare rau de patanie, cred ca se va obisnui in timp si Maria si va fi mai atenta. Of,
Si mie mi-a luat timp sa nu mai musc din orice cu patos si sunt un ponei batran, cum zice fi`mea
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
kim222 spune:
Cristalule..of,of.of..las' bine ca se repara
Ioana eu fulgeram daca imi tratat cineva copilul..cu atat hepatita in jur..brr..
Andrea..foarte frumoasa initiativa!!
Andries..nu am plecat, am refuzat deplaserea fara sofer..
niste poze :
si chiriasul nostru..melcul:)
https://picasaweb.google.com/111060664813071204145/MelcusorulDinGradinaNoastra02?authkey=Gv1sRgCJSRp66Hu8CIygE#slideshow/5747680295699255090
roxanaz spune:
neata
Cristal, succes la refacerea dintelui. sper sa tina mai mult de data asta e bine ca a fost cuminte la carie Maria.. se obisnuieste cu dentistul
e foarte misto Luca cu ochelari!!
da, cica cod portocaliu, dar acum e soare. a plouat cu caini si cu pisici azi noapte. sa vedem ce o mai fi. Patrick intreaba cu speranta in fiecare dimineata "azi va fi o zi cu soare?"
deci o zi cu soare va doresc