Scolari de Iulie - August 2004 * (98)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

la multi ani copilasi!!
Andrea in excursie a fost ok..a tampit-o pe dna cu intrebarile..de ce si pentru ce ..a pierdut toto ce se putea pierde..dar au fost recuperate de dna |(care si-a dat seama de dramatismul pierderii sepcii lui GAP )..doar mingea pierdut-o si era un draguta din USA... in rest a cheltuit toti banii...40 de ron..pe cruci si alte chestii bisericesti..f incantat ca si-a pus o dorinta in pestera \Sf . Andrei...

Cristal..la zoo...ce dragut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

vezi daca a avut prea multi bani??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Frumos in excursie...cred ca Maria si-ar pierde si capul!

Azi ma duc sa iau copilul de la scoala, copilul nu era!!!

Tanti Viorica m-a vazut pe mine si a crezut ca e cu mine. Eu am vazut-o pe tanti Viorica si am crezut ca e cu tanti Viorica si am intrat in clasa, faceam planuri de serbari cu doamna (trebuie sa decorez scena la serbare , deh, daca o intreb de sanatate )

Cand ne-am intalnit dupa 15 minute si nu era nici cu mine nici cu ea am crezut ca facem infarct amandoua.

Era Maria mea in tufe in spatele scolii cu baietii! Suiti toti in copaci, nici nu se vedeau, noroc ca i-am auzit vorbind!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani celor mici!
la multi ani olivia si liliana, v-am ratat dar va doresc din suflet sa fiti fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani!! tuturor copiilor!!

Cristal, dar stiu ca ai 2 fete dintre care una baietoasa rau de tot sa-ti traiasca ambele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

http://life.hotnews.ro/stiri-prin_oras-12403056-facem-ziua-copilului-bucuresti.htm capitalistelor, aveti o gramada de evenimente zilele acestea
daca puteti, duceti-va la festivalul zmeelor, din ce vad sunt aceeasi care au venit de 1 mai la mare, noua ne-a placut mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Cu intarziere La multi ani de ziua copilului pentru toti piticii...care de fapt nu mai snt pitici, sunt domnisorele si domnisori maru deja, nu?

Noi joi am fost la concurs de dans cu clasa...unde Adela si colegii au luat premiul de cea mai tanara echipa, cu media de varsta 7.5 ani.
Adela a mai luat diploma ptr cea mai buna dansatoare de la ei din grupa. A fost o zi urata, cu 8 grade afara, iar copiii imbracati la tol festiv...pana la urma a fost okay si nu a racit nici unul.

Eu mai am 2 zile si o iau iar de coada...cu 2 cursuri de predat si unul de luat. Acum m-a apucat sa invat despre web design. Asa ca iar voi fi ocupata, dar macar are cine sa-i tina de urat Adelutei.

Va pup.Va doresc un weekend prelungit frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Salutare
Liliana felicitari pentru Adelutzavrem poze cu ea,ca nu am mai vazut-o demult....meii week-end prelungit pentru cine are,ca cine nu are...io am fost vineri pana seara tarziu la scoala,maine am primul examen ca a inceput stresiunea....dar noroc de vremea frumoasa si de deschiderea Palas-ului in urbea noastra de ne-am distrat super...aseara a fost o actiune de cartea recordurilor cu lansarea lampioanelor,ne-am simtit tare fain sunt niste evenimente pe care le marchezi o data in viatza...iar azi mandra zicea cand vizitam..."mama vad niste lucruri pe care nu le-am mai vazut niciodata in realitate,doar in filme"....am facut si niste poze,dar nu am reusit sa fac prea multe,data viitoare cand avem mai mult timp de vizitat...
http://s1228.photobucket.com/albums/ee455/noigorodei/Facebook/distractie%20in%20asteptarea%20vacantei%20de%20vara/?albumview=slideshow
hai pupicei si o duminica frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

io-s la munca..se pare singurica pe aici
noi am avut un we doborator..am pus gazon singuri pe 130 mp...nu stiu daca iese ceva..dar este ff greu..si am mai avea daca iese ceva..inca vreo 250 mp ..
in rest Luca a fost pedepsit deci nu am iesit din casa...

Ioana superbe lampioanele!! Pacat ca noi romanii suntem f tari doar la recorduri pentru astfel de chestii..si de restul , cu adevarat importante..nu ne intereseaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Kim, daca vrei sa-ti iasa gazonul trebuie in urmatoarele 2 saptamani sa-l uzi in nestire in fiecare zi si sigur iese, apoi trebuie udat la 2 sau 3 zile depinde de vreme. Sa nu te sperii daca iese neregulat, mai ales daca l-ai pus manual, abia in al doilea an o sa arate ca-n poze.

La noi se preconizeaza o vara tare aglomerata, nici noi nu mai stim pe unde sa scoatem camasa. Eu am vreo 3 cursuri si cateva examene de dat si ma oftic ca nu pot sa invat deloc cu maimutele in capul meu...

Mergi la inceput