Hai Tigruta,BelissimaEva,Crixy!Mai-Iunie'12(53)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.
Felicitari Asteropipan!!!! Bine ai venit pe lume Raffaella, sa cresti mare si sanatoasa alaturi de familie.

Noi suntem bine. Robert deja ridica capul si sta tot mai mult timp treaz. Nu e raut, iar noaptea ma trezeste doar o data. Eu tot timpul ii dau din 2 titi. Ii dau din una si pe urma il schimb si pe urma ii dau din a doua, pana adoarme. Inca ma mai mulg in jur de 120 ml pe zi poate si mai mult, dar nu insist.
Edi ma ajuta cu Robert, nu ma pot plange, singura problema e ca vrea tot timpul sa il pupe si il trezeste.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 40+ Robert Aaron

AMR PUTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna ziua mamici si burtici!
Felicitari ASTERO!Bine ai venit RAFFAELA!Sa fi sanatoasa,mancacioasa si necolicoasa
Ca veni vorba de colici am luat ieri din farmacie ceva ptr.colici,sa zicem ca azi noapte a fost mai bine .
Azi am fost la pediatra cu Matteo,trebuia sa il cantareasca sa vada daca creste bine.A luat 250gr intr-o saptsuper bine zic eu,normal ar fi cam 150 pe sapt.
Deci productia proprie de lapte e buna
DEEA cum te mai simti!Cred ca te-ai speriat tare cand ai cazut!
TIGRUTA sigur saptamana asta vine bebe!Dar despre inducera travaliului ai vb cu doctorul tau?Sau nu vrei?
VIRGI cum se mai ,,poarta,,Lucas?Tot asa des se trezeste noaptea!
Macar sa nu fiu singura pe aici care se vaita de trezirile dese
Pediatra mi-a spus ca e normal ca e mic si se poate trezi la 30
min,la 1 ora la 4 oreAsteptam sa mai crestem poate se schimba ceva.
Citesc din urma si revin!Daca nu adorm intre timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buuna!!
felicitari noilor mamici!!
sa va povestesc putin cum a decurs nasterea...sambata noaptea, in 21 apr, pe la ora 1 , mi s-a rupt apa..dar nu dintr-o data si tot cate un pic...nu eram sigura ca nasc sau nu,,mai ales ca aveam 38 de sapt...apoi au inceput contractiie...dureri de spate si burta...am stat pana pe la 3 asa, apoi mi-am facut dus, m-am imbracat si am sunat doctorul...m-a chemat la spital...am ajuns pe la 4, doct mi-a facut un control..travaliul se declansase, dar era abia la inceput...mi-a zis ca nasc dupa 7...eram f linistita, durerile erau suportabile...insa dupa 7 urma chinul...contractiile erau tot mai dese si mai puternice...dar nu m-am dilatat suficient...la 9 mi-au pus o perfuzie, sa ma ajute...la 9:35, am reusit si eu sa o vad pe pitica..a trebuit sa ma taie...4 fire mi-au scos si mai am cateva interioare...cand m-au dus in salon, am fugit repede la fata, sa o vad, ca in spital nu lasa copii cu mamele in salon..mergeam din 3 in 3 ore la alaptat...miercurea mi-a facut fata icter sever...abia vinerea ne-au externat..cam asta e povestea in mare...acum pitica e in bratele mele si parca tot nu realizez ce se intampla...am un bebe mic!!! si e tot ce mi-am dorit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

aaa..pitica are rh poz, asa ca am facut imunoglobina...si gr are 0I..
diana, Sabry noaptea mananca din 3 in 3 ore, isi respecta programul din spital...ziua insa din ora in ora...si mananca f mult...ma mira unde incape atata laptic, scaun are mereu..o schimb dupa fiecare masa..uneori e galben, alteori verde...a pus 500 gr in 2 saptamani...deci e o grasuna!!! si are un par luung...mai am un pic si-i fac codite
de ingrasat, am pus 14 kg in total, 7 le-am dat jos cu fata, 4 le-am dat jos pana acum...burta nu mai am deloc...nici inainte nu era f mare...
cand imi mai amintesc si altceva, revin..
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Mirina multumim ptr poveste ce frumos!
Va doresc numai bine si cand poti mai da pe la noi sa ne spui cum va e.
Pupici.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Ella ce ai luat de la farmacie ptr colici?

Mi-am schimbat si eu semnatura

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Ziceam ca vreau sa dorm!Am cologviu cu educatoarea lui Alex si uitasem
Am si eu o intrebare urgenta cine ma poate ajutaaaaaaaaaaaaa!
La nastere m-au cucst vreo 5 puncte afara (scuzati limbajul)si ata inca nu s-a absorbit,ma cam doare si imi e greu sa stau in fund!
E normal sa se absoarba asa greu sau sunt probleme si ar fi mai bine sa sun doctorul?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Ella ce ai luat de la farmacie ptr colici?

Mi-am schimbat si eu semnatura

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias

Ylari, vroiam de mult sa te intreb: cine sunt Desiree si printesa Victoria?

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel 36s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

neata dragutelor!

Felicitari Asteropi, sa-ti traiasca printesuca!

Nimic la orizont? Niciun bebel? Hm..e doar marti de fapt, mai este un pic pana la weekendul de senzatie promis !

Anitta, n-am avut asigurare full, nu ne-am pus problema de furturi, vandalism, etc pt ca sincer pana de curand n-am auzit niciun caz de genul. De cateva luni se pare ca situatia a scapat de sub control, proprietarului casei unde locuim i-au furat masina cu totul!!! si in rest.. furturi din masini si buzunare cat cuprinde! Partea cea mai aiurea e insa ca noua asigurare full pe care am facut-o intra in vigoare din 20 mai si masina ne-a fost sparta doar cu o saptamana inainte!!!

Tigruta, si eu zic ca vine bebe..pana vineri, asa, ii MUSAI!

Revin, pupicei tuturor!

Cori, mami de Bubulina 17 luni si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (36+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Buna fetelor!
Am aparut si eu pe acasa. Am crezut ca nasc in autobuz... de la gropi.
Am ajuns acasa, m-am schimbat si cand ma uit la gleznele mele soc... abia mi se mai vede oul. Mi-am luat tensiunea e ok 11,7/7, am zis ca de acum port numai sosetele scurte-scurte.
Deea ai grija cu tensiunea, ia pilulele prescrise si eu una as face si o analiza de urina sa vezi daca iti ies proteine. In ultima luna de sarcina creste riscul de TA.
Albinuta si mie tot doua dopplere mi-a pus pe burtica, dar tot trebuia sa apas pe buton. La primul test nu a sarit de 160 pulsul, la al doilea a sarit un pic si de 180, iar aparatul a scris tahicardie moderata la ce era intre 160-190. In fine, daca doctorita a spus ca e ok, asa o fi.
Fetelor mie mi s-a recomandat pentru igiena intima de dupa nastere Tantum Rosa si un dezinfectant pe baza de potasiu, e o pulbere mov. Bine ca mi-a spus o amica, ca eu cu mintea mea voiam sa pun in bagaj sapunul meu obisnuit Lactacyd.

Elena 36+ cu Bebster AMR 3+

Mergi la inceput