Hai Tigruta,BelissimaEva,Crixy!Mai-Iunie'12(53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andra_C

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Ella ce ai luat de la farmacie ptr colici?

Mi-am schimbat si eu semnatura

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Ylari, vroiam de mult sa te intreb: cine sunt Desiree si printesa Victoria?

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel 36s+

Victoria este o fetita de la Odiseea Evei care lupta cu Leucemia Auta Limfoblastica iar Desiree este mamica ei. Acum si-a schimbat Nick-ul in Victoria_Mami.

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Elena, da' ce are Lactacydul? ca si eu tot asta folosesc...

38+ cu Rares-Iustin
AMR ...vreo saptamana !

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

La iulie-august s-a nascut deja primul baietel - 28 sapt, 1 kg.. si se pare ca e ok.

38+ cu Rares-Iustin
AMR ...vreo saptamana !

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Ella, firul ar trebui sa se resoarba in cateva zile, nu cred ca trebuie sa-ti faci griji, mai ai putina rabdare, nu ajungi la confortul dinainte asa de repede.
In legatura cu statul in fund, uite o idee care mie mi-a folosit f f f mult. O prietena de-a mea doctorita mi-a recomandat sa-mi cumpar un colac normal, dar micut, de copil, si sa stau cu fundul pe el, nu direct pe pat/scaun, etc. Cand l-am nascut pe David umblam peste tot cu el dupa mine prin casa. Nu mai ai discomfortul ala. Incearca, pana se vindeca taietura.

Ce-i aia Tantum Rosa? Sapun, unguent, spray? Sub ce forma se gaseste?
Poate-mi iau si eu sa am in spital.
La David la nastere dupa fiecare spalare stiu ca ma clateam cu ceai de galbene, e cicatrizant si calmant chiar.

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 34+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Albinuta, Lactacyd-ul are si sapun in el si cica nu ar fi indicat sa te speli acolo, cat e rupta zona, ca usuca sau chiar poate irita si te vindeci mai greu.
Uli, Tantum Rosa e praf la pliculete si e cu dezinfectant in el. N-am folosit niciodata, dar imi amintesc ca prescria si doctorita mea in Romania la pacientele cu diferite infectii sau iritatii.

Elena 36+ cu Bebster AMR 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

YLARI am cerut ceva ptr.colici si mi-au dat COLISEN,asa se numeste.Trebuie sa dizolv 20 picaturi in putina apa si sa ii dau cu lingurita.Am citit pe prospect si contine musetel,tei,fenel(finocchio) si inca ceva dar nu stiu cum se traduce in romana
IULIA am deja 10 zile de cand am nascut si de aia ma stresezOricum mai astept pana sa sun doctorul,poate se absorb.
Colac din ala am folosit in spital si tare bine era,sa vad daca gasesc sa cumpar daca nu merge din ala de inot ptr copii
Tantum rosa am folosit la Alex ,dizolvam in apa si ma spalam.Buna idee maine ma duc sa cumpar si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui albinuta83

La iulie-august s-a nascut deja primul baietel - 28 sapt, 1 kg.. si se pare ca e ok.

38+ cu Rares-Iustin
AMR ...vreo saptamana !

Am vazut ieri, sa le ajute Dumnezeu! Sa fie sanatos si sa se faca mare.

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Elena, eu zic ca nu are sens sa te stresezi cu tahicardia. Ceea ce ei vor e sa vada sunt fluctuatii fata de linia de baza, ca alea inseamna ca bebe se misca. E considerat "stresat" daca are prea putine miscari. Un senzor masoara contractiile uterine si unul ritmul inimii. O contractie poate coincide cu agitatia lui bebe, dar nu e neaparat.

Virgi, ce te invidiez, ce mai mananca flacaul tau! Noi inca ne chinuim, am luat ceva tetina din care nu curge deloc decat daca el trage si avem maaari probleme si cu asta, mai ceva decat cu sanul. Uneori (noaptea mai ales) trage din ea fara probleme, insa in general cu mare mare greu.

Clara, iti multumesc tare mult pentru raspunsuri. M-ai linistit daca spui ca e normal sa manance asa de des. Eu, fiind obisnuita cu un somn de 3-4 ore dupa o masa la biberon, cum era invatat la spital, am zis ca nu e ok sa suga si sa doarma doar o jumate de ora dupa, ca il flamanzesc si il chinui. Continuam cat de mult putem la san, mai ales ziua, sper sa devenim mai eficienti ca deocamdata e chin mare.

Ella, eu dupa trei ore de la nastere stateam deja in fund (cam cu chin, e drept) pentru ca el nu era cu mine si stateam de dimineata pana seara pe un scaun langa el. Asa a fost toata prima saptama. Un chin, ce sa mai spun. Cam la 5 zile dupa nastere ma simteam inca destul de rau cand stateam pe scaun, insa in ziua 6 parca m-am vindecat miraculos. Ma simteam perfect. Acum, la 14 zile dupa, nu mai am nimic, stau de cateva zile turceste si cu calcaiele sub mine, s-au absorbit toate firele. Toate 7!! Am avut taietura medio-laterala, mare zic eu. Eu m-am spalat doar cu apa calduta, fara niciun sapun intim, stateam cand ajungeam acasa cat de mult puteam la bai de aer si puneam comprese cu ceai de musetel si galbenele. Cand a inceput sa se mai inchida rana, dupa 2-3 zile am pus dupa comprese si bai de aer crema de galbenele si propolis. Pot sa spun ca m-am vindecat foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Andra_C

Citat:

Ella ce ai luat de la farmacie ptr colici?

Mi-am schimbat si eu semnatura

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias

Ylari, vroiam de mult sa te intreb: cine sunt Desiree si printesa Victoria?

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel 36s+

Victoria este o fetita de la Odiseea Evei care lupta cu Leucemia Auta Limfoblastica iar Desiree este mamica ei. Acum si-a schimbat Nick-ul in Victoria_Mami.

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias

Doamne ajuta sa fie bine fetita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Am tras o mica portie de plans mai devreme, am vorbit cu mama si am cam cedat. Nu, nu m-a suparat ea cu nimic, numai ca am gasit cui sa imi plang de mila ca sunt asa de varza si ca ma doare rau...jos. Am vorbit azi cu unele dintre burtici pe facebook, nu stiu eu sa explic foarte bine cum vine asta "jos", e cumva la linia chilotului de la un sold la altul, dar mai ales in dreapta. Doare de mor, zici ca acu se rupe ceva acolo inauntru. As zice ca-s niste ligamente, imi amintesc ca periodic ma dureau ligamente pe acolo pe tot parcursul sarcinii, dar acum doare de abia ma ridic, abia merg, merg putin si foarte foarte incet si am impresia ca o sa ma rup acolo. Nu mai zic de pubis care doare ingrozitor. Si m-am deprimat ca am zis ca stau un pic in pat si am ajuns sa stau de la 3 si pana acum si nici o ameliorare. Si am atata treaba in casa, sotul intarzie ca are treaba la servici asa ca nici vorba sa-l rog pe el sa faca pt ca o sa fie prea obosit si prea tarziu. Maine trebuia sa am un musafir care nu vine doar de curtoazie ci cu care am treburi de rezolvat si daca aman intalnirea asta pe saptamana viitoare iar nu stiu daca o sa fiu apta atunci pentru asta...Sper ca durerea asta sa nu fie vreun semn rau, poimaine merg la control oricum, o sa ma plang la doctorita. Si daca nu e un semn foarte rau tot s-ar putea sa trebuiasca sa stau mai mult prin pat pentru ca efectiv nu mai pot sa ma misc prea mult. Sau poate ma obosesc prea mult in cate o zi si de-aia ma tot doare, nu stiu cum sa fac dar e clar ca nu mai reusesc sa fac mai nimic si ma deprima rau de tot treaba asta.

Tigruta, ma gandesc la tine in continuare. Sa nasti si tu mai repede si sa scapi de stres si de dureri si de burta.

Andreea, 35+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput