Hai Tigruta,BelissimaEva,Crixy!Mai-Iunie'12(53)
Raspunsuri - Pagina 20
YLARI spune:
Ellishor si ce apa foloseati cand se constipa? Bine ca ati gasit problema si nu mai e constipat puiutul.
Fetelor cat inseamna 38 saptamani implinite? 37 sapt si 7 zile sau 38 saptamani si 7 zile? Ca dra mi-a zis ca cezariana o vom face la 38 de saptamani implinite si acum am o dilema ...
Nu am avut chef de forumit azi... scuze... am lucrat ptr la sv, eu a ramas ca imi pastrez o parte din atributii pe parcursul per cand voi sta acs, ca la ce colege am...
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Ellyshor spune:
YLARI 38 de sapt implinite sunt 38 de sapt si cateva zile.
Prima data am folosit apa plata Dorna, si de la asta s-a constipat.
Acum am luat Borsec si nu mai avem nicio problema.
Cum te mai simti?
MIRELUSH ce mai faci tu? Tot in Vaslui?
Elly de Babyboom minunat!
BelissimaEva spune:
Ylari, 38 de sapt implinite inseamna 38+ !
Ellyshor , maine dimineata imi vad si eu puiucul!
Si eu sunt asa necajita cu vremea asta pentru ca din cauza edemelor , nu mai pot incalta decat o pereche de adidasi mai vechi si o pereche de sandalute cu 2 barete si cu 2 numere mai mari decat purtam inainte( acum sunt fixe ) .. dar vreau sa ma imbrac si eu frumos asa ca o sa iau sandalutele ,chiar daca este frig.. ca doar nu m-oi duce la nascare in bashcheti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 39 weeks +
BelissimaEva spune:
Fetelor, nu mai stim nimic de Tigruta?? Poate totusi a ramas sa nasca.. s-or fi miluit de ea si i-or fi declansat travaliul!!
Mititica.. ma gandesc la ea mereu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 39 weeks +
stefulici spune:
Ylary, 38 s implnite inseamna 37+7z.
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
YLARI spune:
Multumesc tuturor ptr rasp!
Ellyshor ma simt ok, doar ca am fost fara chef azi...
Noi suntem cu Izvorul M de vreo 5 ani.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
tigruta spune:
Hei, am ajuns acasa, doar ca am mai stat cu Luca la socrii in curte..
Cred ca o taiem inapoi la clinica, ca am avut cateva contractii dureroase rau, iar ma ia, nu sunt regulate dar sunt foarte aproape dar dor rau, tocmaoi am avut una..
Va tin la curent..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 41 Am ajuns la termen!!! AMR???
mi_bebelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui YLARI Ellishor si ce apa foloseati cand se constipa? Bine ca ati gasit problema si nu mai e constipat puiutul. Fetelor cat inseamna 38 saptamani implinite? 37 sapt si 7 zile sau 38 saptamani si 7 zile? Ca dra mi-a zis ca cezariana o vom face la 38 de saptamani implinite si acum am o dilema ... Nu am avut chef de forumit azi... scuze... am lucrat ptr la sv, eu a ramas ca imi pastrez o parte din atributii pe parcursul per cand voi sta acs, ca la ce colege am... YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa Si AMR 3 + Lucas Mathias Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
Ai fix 38 saptamani la 37 sapt si 7 zile. 38 saptamani trecute inseamna 37 sapt si 8 zile.....si 9 zile.....
Sunt pe fuga....ma apuc sa fac tortul printesei mele.azi am avut petrecere la gradi, dar un tort trebuie si acasa...sper sa-mi iasa. In rest sunt ok....am 37 sapt si 5 zile
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu
albinuta83 spune:
Evaaaa....mult curaj maine!! Sa te recuperezi rapid si totul sa fie bine!!
Asteptam vesti bune despre frumusel!!!
38+ cu Rares-Iustin
AMR ...4 zileeee !
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
Andra_C spune:
M-am intors, sunt contractii adevarate dar mici ca intensitate (40), colul e inchis, deci nu e nimic alarmant, bebe vrea sa mai stea. Om vedea. Eu nici nu ma duceam daca nu insista atat al meu. Va pup si va multumesc!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel 37s+