Hai Tigruta,BelissimaEva,Crixy!Mai-Iunie'12(53)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anitta_O

Eva, o sa vezi ca o sa ti se mai estompeze din amintirile urate si o sa ramana doar cele minunate despre sarcina. Testul de sarcina, prima ecografie, emotia primului ciocanit al lui bebe, fataielile lui prietenoase de la 25-35 de saptamani, cand sunt rezonabile, raspunsurile lui cand iti atingeai burta...astea vor ramane cu siguranta.
Mult succes pentru maine, sa fie o zi minunata, binecuvantata! Curaj!

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 36+

Like! Asa este!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

:)) Onutza si Mirina sunteti de coma. Nu mai incep si eu ca sunt in exact aceeasi situatie.

Acum doar ce a mancat, bineintels dupa ce masa trecuta a fost acum o ora jumate, ma rupe la sani, ma dor sfarcurile de innebunesc. Ritmul asta asa des de a manca e criminal, si fetelor daca inncerc sa l amagesc cu suzeta sau cu orice altceva tipa si urla de parca l am parasit pe o campie plina de lupi. Uffff...insa va spun sincer cand e treaza si calm si casca ochii lui mari la mine ma topesc toata, parca nimic nu mai conteaza , asta pana la urmatorul tipat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Mirino inceteaza cu plansul:))) a ta face acusi o luna peste 2 zile mai ai o luna si gata incepe sa vorbeasca sa se duca in cluburi sa vina cu handralai acasa:))) O sa isi revina.combina alea de colici.o sapt una o sapt alta.ca se invata organismul cu ele si nu isi mai fac efectul.feonu ,aspiratorul zgomotele astea il linistesc pe bebe.Rabdareeee rabdaree rabdareee ,zic eu Mafalda:))
Virgi vreau sa zic ca ai avut dreptate.Dupa o sapt e altfel parca.il cunosc stiu ce vrea cateodata ,de cele mai multe ori dau kixs:))))dar oricum e mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Aaaa astazi sunt tare fericita ca dupa aproape 4 luni in sfarsit imi intra pe deget verigheta si inelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Joana deci sunt sanse sa imi mai pun verigheta..., ca mi se pare ca toti se uita la mainile mele si zic ca sunt bortzoasa nimanui.
Andra... nu cumva vrei sa nasti inaintea Tigrutei?

Elena 36+ cu Bebster AMR 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enona3006 spune:

Va multumesc frumos de sfaturi, pana ajungem la pediatra il lasam in ritmul lui, si profitam si noi de nopti linistite.

Cat despre al doilea copil, oricate neplaceri ar fi legate de partea fizica, tot as mai face cel putin unu . Poate m-am asteptat eu sa fie groaznic de greu, dar pana acuma cel putin nu e de nefacut si nici n-a necesitat un efort supra omenesc din partea mea. In plus satisfactiile pe care le ai cand ii vezi cum interactioneaza, cand ii vezi purtandu-se ca fratii cred ca sunt mult mai mari; iti aduc zambetul pe buze oricat de obosit, nedormit, si cu dureri ai fi. Eu cu sora-mea cred ca nu ne-am fi inteles daca n-am fi fost surori, suntem foarte diferite, dar cu toate astea desi la mii de km distanta ne bucuram enorm sa vorbim una cu alta si sa fim parte macar cu sufletul si cu incurajari una din viata celeilalte. Asa ca cu siguranta, puiul nostru va fi fratele mai mare.

Anitta, tare de tot cu aspiratorul :)) . Ca sfat pentru gravidutele care urmeaza sa nasca, ar fi sa va duceti in primele zile dupa nastere la un muls "profesionist" la asistentele care se ocupa de lauze. Ele sigur va vor arata ce inseamna sa ai lapte oricat de descurajante ar fi asistentele de bebelusi (poate ca in alte spitale asistentele de la bebelusi te sprijina mai mult cu alaptatul, dar la Filantropia abia asteapta sa-i bage copilului biberonul in gurita si sa te trimita la plimbare). Eu am mers pana in panzele albe sa imi dea copilul in camera si am alaptat exclusiv (m-au pacalit o singura data in noaptea in care mi l-au tinut la lampa), iar pana acuma n-am avut probleme in sensul asta. A ramas doar problema cu mameloanele de silicon din cauza "rabdarii" asistentelor, dar incet incet o rezolvam si pe asta (astazi am castigat o lupta, am alaptat dupa somnul lung de noapte la masa de dimineata fara mamelon, dar la celelalte mese n-a prea mai mers...oricum insistam) .

As vrea si eu sa vin la intalnire la Baby Expo, cum a ramas pana la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

bella si tigruta
sa fie cit mai repede cit mai usor,refacere rapida si bebei sanatosi si papaciosi.
Intrebare: imi aduc amite ca cineva a spus ca a ajuns la pediatru cu bebelul pt ca nu facea kkt.In afara de probiotice a mai primit ceva?Noi avem acum cam 48 ore de cind nu kkt.Uda pampersii dar atit.

Alexander Matthew-si soarele a zimbit cind te-ai nascut tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Felicity noi eram cu kk. Dar al meu se constipase de la apa plata cu care ii preparam laptele praf.
Confruntandu-ma cu problema asta am citit mult pe net si pot sa-ti spun ca daca bb e alaptat exclusiv, poate sa faca kk si la 5-8 zile, fara sa fie constipat. La fel, poate sa faca si de 10 ori pe zi, fara sa aiba diaree.
Eu zic sa mai ai rabdare si sa il lasi sa faca singurel. Atunci sa vezi consistenta scaunului. Dc e normala, atunci nu e vorba de constipatie.

Noi am rezolvat problema dupa ce i-am schimbat apa plata. Acum face normal, de 2-3 ori pe zi.
Cand am fost constipati, dc treceau 30 de ore fara scaun ii puneam un sfert de supozitor cu glicerina pt copii si facea imediat.
Totusi, apeleaza la supozitor doar dc e absoluta nevoie pt ca nu e indicat sa-l folosesti prea des. Poate crea dependenta.
Pupicei!

Andra pare a fi un inceput de travaliu ce ai tu. Hmmm. Medicul l-ai sunat?
Eu am avut contractii BH la greu, cum bine stii, dar nu erau regulate. Nici macar in ultimele saptamani cand aveam si dureroase nu erau regulate.
Pooop dulce! Eu zic sa faci o vizita la medic sa vezi despre ce e vorba.

Noi am inceput de astazi picaturile de la Protectis. Sper sa dea rezultate. Deocamdata vad ca am reusit sa dormim mai bine. Nu stiu dc e de la picaturi, dar ieri toata ziua l-am adormit si in 10-15 min se trezea plangand. Acum vad ca doarme de la 14.30 si inca nu s-a trezit.
E un inceput bun.

Eva, are azi cezariana? Parca asa tineam minte? Azi sau maine?
Oricum....baftaaa muuulta muuulta! Doamne ajuta sa fiti sanatosi amandoi!

Tigruta, imi pare rau ca puiul e asa reticent la lumea noastra. Stie el ce stie.
Poate a aflat ca e Basescu presedinte.

Glumesc, nu te supara pe mine. Stiu ca nu mai poti si nu mai ai rabdare. Sper din suflet sa se hotarasca o data, sau dc nu medicul sa decida declansarea nasterii.
Te imbratisez tare!

Va pup dragele mele, ma duc sa pap ceva pana nu se trezeste manzul!

Elly de Babyboom minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Ellishor - multumesc mult.Din nefericire la noi masa principala este LP.Am f putin lapte.Nici nu vreau sa spun cit pot sa storc la masina,daca pun inainte sa alaptez.Pt mine e un sore subject alaptatul.Dar asta e.Bebe sa fie sanatos.

Alexander Matthew-si soarele a zimbit cind te-ai nascut tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

elena_gd, subscriu la faza cu frigul
eu sunt de 2 saptamani in vs si cand am plecat din bucuresti era cald tare, asa ca sunt numai cu haine flu-flu, iar afara e frig
mai anunta si astia cod galben de furtuni ...
nici nu prea ies din casa ca sunt o friguroasa si nu am cu ce sa ma imbrac

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput