Hai Tigruta,BelissimaEva,Crixy!Mai-Iunie'12(53)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Pai Virgi, la tine am vazut ca ceri cafea zilnic si cum dupa documentarile mele in ale alaptatului , se interzicea clar consumul de cafea, ciocolata,cola si cum si eu sunt cam dependenta de cafea .. am zis sa va intreb pe voi!!
Asadar nu va fi chiar ultima pe care o beau azi heh ?? .. fericire maxima atunci

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 39 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Albinutza, da !
Maine la 7:30 dimineata avem Marea Intalnire!
Tare rau imi pare pentru Tigruta dar chiar nu se poate face nimik? O fi bine sa stea bebe chiar asa mult in burtica? ufff

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 39 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Eva, daaaaaaaaa, se sterge memoria cu buretele parca, serios! O sa vezi dupa ce nasti ca o sa uiti complet cum era cu burtica, o sa uiti cum era cand misca bebe in burta, apoi dupa ce intrerupi alaptatul dupa o perioada o sa uiti toate senzatiile pe care le simteai cand alaptai, etc. Asa ca o sa ti se faca din nou dor de toate astea si o sa vrei sa mai faci un bebe .
Doamne ajuta sa fie maine o zi minunata, sa te refaci repede si bebe sa vina cu bine, papacios si dormicios!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 34+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Eva, o sa vezi ca o sa ti se mai estompeze din amintirile urate si o sa ramana doar cele minunate despre sarcina. Testul de sarcina, prima ecografie, emotia primului ciocanit al lui bebe, fataielile lui prietenoase de la 25-35 de saptamani, cand sunt rezonabile, raspunsurile lui cand iti atingeai burta...astea vor ramane cu siguranta.
Mult succes pentru maine, sa fie o zi minunata, binecuvantata! Curaj!

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Neatza fetelor!

SARCINA E O PERIOADA MINUNATAAAAAAAAAA! Haha, chiar m-a amuzat ca ati redeschis subiectul, ieri povesteam cu o prietena care ma intreba daca mai pot sa merg si eu ii explicam ca ma simt excelent, ca o balerina, urc dealuri si merg normal, fara cracanaturi si grimase, in ciuda celor 18+ kg acumulate pana acum-ceea ce, btw reprezinta o treime din greutatea mea dinainte!!!!!!, deci deloc neglijabil. Noaptea dorm pe rupte, as dormi si ziua dar n-am timp, ma bucur inca de fiecare miscare a bebelinei (si va asigur ca nu sunt putine!, e hiperactiva si ea ca sora-sa), de fecare cot si genunchi si fundulet impins si am avut cateva momente cand chiar m-am intristat gandindu-ma ca in curand se va termina...burtica, chiar daca imi doresc foarte mult sa o cunosc pe Mayuta mea. Sunt foarte fericita cu burtica mea...da, exista neplaceri, nu zic nu, eu nu sunt insa nici genul care sa ma plang din orice, poate de asta pentru mine aceste neplaceri sunt doar detalii.

Despre alaptat...nu mi s-a parut extraordinar niciodata - il consider foarte util si atat, il sustin total ..dar nu pot sa zic ca m-au incercat nush ce sentimente inaltatoare cand l-am practicat, ba chiar spre final (pe la 1an de-al Ilincai) nu mai suportam sa alaptez, imi venea sa smulg copilul si sa-l trantesc, eram pe punctul de a intra in depresie!

Enona, Ilinca mea dormea de 10 seara la 7 dimineata fara trezire pentru alaptat, din spital inca mi s-a recomandat sa n-o trezesc sub nicio forma, ea stie cand e momentul de papa. Si crede-ma ca a pus pe ea de toata lumea-mi zicea ca va fi obeza!

Eva, chiar m-am gandit la tine - aici nu se face eco de la 22 sapt..deci cu cordon sau fara... nasti fara probleme. Vad ca ai luat oricum decizia, imi pare tare rau ca s-a ajuns la cezariana, dar iti doresc tot binele din lume si tie si lui bebe mic!

Anitta, tare faza cu aspiratorul, poate fetele care au trecut de termen sau cele care nu mai au rabdare ar putea s-o incerce, dat fiind ca stimularea sfarcurilor poate provoca travaliul

Virgi, ai tu ce ai cu metoda mea!

Eu am fost ieri la inlocuitorul dr. meu ( al meu e plecat pana pe 29), si daca ma plangeam ca la al meu controlul dureaza 5 minute, la asta a durat 30 de sec!!!! - nu mi-a controlat colul ca a zis ca e suficient cu controlul de sapt trecuta, mi-a luat tensiunea, a ascultat inimioara si gata! acasuca, cica ma vad cu dr. meu pe 1 iunie! Ce sa zic?! Eu zic ca nasc pana atunci, dar asta este..daca totul e ok n-are ce-mi face...macar n-am asteptat 5 ore jumate sa intru, ca la dr meu.

Fetelor, de cand stau acasa cu Ilinca sunt tot mai indragostita de ea! Ii tot desenez chestii pe care le cunoaste - obiecte, jucarii, etc. Ieri i-am desenat hinta pe care se da in fiecare zi in parc...s-a bucurat enooorm si dupa cteva secunde o vad ca se sprijina de umarul meu si ridica piciorul sa urce pe hinta..in caiet! Am fost pe jos de ras, nu stiam pe unde sa ma tavalesc si l-am sunat pe indianul meu sa-i zic isprava - la care el, foarte socat, ma intreaba - "O fi normal?"...O fi dara, poate fata mea vede 3D si gata! Am zis ca daca e asa, am rezolvat problema cu iesitul in parc (super dificil cu 2 copii mici) - desenam parcul si 2-3 veverite acolo si...nu mai trebuie iesiri!

Fug sa pap ceva..ca de fapt de aia m-am trezit si revin! Va pupacesc!

Cori, mami de Bubulina 17 luni si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (36+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Iulia, am scris in acelasi timp.
Eva, intrebai daca e normal sa stea bb atat de mult in burta Tigrutei. E ok pana la 42 de saptamani, daca totul merge bine.

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Evo al doilea copil zici?? cand s-o insura asta:))oi mai face si al doilea.Deocamdata astept cu nerabdare sa faca 2 luni sa poate vorbi cu mami a lui si sa ii zica ce il doare de urla in halul asta:))) azi urla de nu mai stiam ce sa ii fac efectiv imi venea sa imi smulg parul din cap si bineinteles cat is eu de zenaida pac un bocet scurt.Copchilul nu e prost o vazut ca pplange masa da-i si mai tare.pana la urma m-am potolit si am zis i-a hai gata ca urletele astea ca nu te taie nimeni:))) si a tacut:)) ptr 5 minute,si ma intrebi de al 2 lea?:))apoi sa il faca soacramea leleooo ca mie mi-a ajuns.
Va pupppppppp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Buna, fetelor! Ia spuneti-mi si mie cum imi dau seama daca am contractii BH? Le am deja de ieri, azinoapte intruna iar de dimineata sunt la 10 minute fix. Unele dor, altele deloc, doar mi se taie rasuflarea cumva, parca ma sufoc cat tine una. Ma doare si mijlocul putin, burta ca la ciclu, dar atat. Parca asa au inceput si la Amana, dar s-au intetit destul de repede....

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel 37s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buuna!!
onutzo, m-a distrat postul tau...al doilea copil??? cand o naste sotul meu...eu nu mai trec prin asta...imi ajunge...sunt rupta de oboseala...mi-e dor sa dorm o noapte neintrerupta...mananc pe fuga, fac pipi pe fuga, dorm cand apuc, mie imi ajungeeee....
vad ca iese soarele, dar tocmai a adormit pitica, o las sa se odihneasca, ca oricum nu o tine mult si sunt rare momentele astea...vad ca deja a deschis ochisorii...buun asa.
Azi am trecut la Sab Simplex, daca nici asta nu-si face efectul, nu stiu ce sa-i mai dau...
gata, plec, o scot la plimbare, poate asa doarme si ea putin.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andra_C

Buna, fetelor! Ia spuneti-mi si mie cum imi dau seama daca am contractii BH? Le am deja de ieri, azinoapte intruna iar de dimineata sunt la 10 minute fix. Unele dor, altele deloc, doar mi se taie rasuflarea cumva, parca ma sufoc cat tine una. Ma doare si mijlocul putin, burta ca la ciclu, dar atat. Parca asa au inceput si la Amana, dar s-au intetit destul de repede....

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel 37s+

aoleooo..daca dor si sunt regulate nu prea seamana a BH

38+ cu Rares-Iustin
AMR ...4 zileeee !

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput