Hai Tigruta,BelissimaEva,Crixy!Mai-Iunie'12(53)
Raspunsuri - Pagina 17
albinuta83 spune:
Anitta, m-am distrat la faza cu aspiratorul...Asta cu desfundatul canalelor..s-ar putea inscrie la capitolul..romanul este inventiv
Voiam sa va intreb daca sotii vostri isi iau concediu acum la nasterea bebicilor si daca profita de cele 10 zile acordate in baza atestatului de puericultura. Noi am sunat aseara la medicul de familie si ne-a spus ca ne pune parafa pe atestat, daca il listam noi de pe net.. Si uite asa s-a facut sotul cu 5+10 zile de co...
38+ cu Rares-Iustin
AMR ...4 zileeee !
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
Cuchilici spune:
Buna dimineata!!
Tigruta bafta multa azi si sa vina bebe cu bine si cat mai curand!
Noi am fost ieri la control si doctorul a constatat un col luuung, tare si posterior, drept urmare se pare ca nici vorba sa se nasca in urmatoarea saptamana Mai avem un pic si implinim 39 de saptamani iar el e deja maricel, ceea ce poate pune problema de cezariana pe motiv de marime nu stiu cum, mi-a explicat doctorul. Sper sa nu sar si eu de 40 de saptamani, mai ales ca el deja e mult mai dezvoltat. Oricum a zis ca spera sa reusim natural. Oricum sunt multe lucruri care se pot intampla, asa ca concluzia consultatiei a fost "vazand si facand".
Aever posibil sa fie si la mine contractii BH dupa cum explici tu, ca eu tot asa credeam ca se impinge si se face burta tare.... Dureroase n-am deloc, nu stiu cum sunt, dar de ieri a inceput sa ma doara si pe mine osul pubian destul de tare. Asa dintr-o data si m-a durut si azi-noapte si ma mai doare si acum. O fi vreun semn?
Eva eu stiu ca multi copii s-au nascut fara probleme cu circulara de cordon, asta nu implica neaparat cezariana. Sper sa reusesti totusi sa nasti natural, stiu ca iti doresti mult. Oricum, dupa cum zice mereu si doctorul meu, scopul nu este sa nastem vaginal, ci sa nastem un copil sanatos. Aia e, om trece noi peste toate
Corina 38+ cu Vlad Alexandru
uliiasi spune:
Onutza, alaptarea e o chestie nemaipomenita, dar nu la inceput . La inceput sunt ragadele, furia laptelui, si alte placeri ca astea . Dar dupa ce trec ragadele si se regleaza laptele o sa simti intr-adevar momentul in care se umplu sanii de laptic si o sa fii bucuroasa ca are puiul ce manca . Se zice ca momentul in care simti laptele ca vine coincide cu momentul in care i se face puiului foame . Mie mi-a placut mult de tot sa alaptez, dar prima luna, sau chiar primele 2 luni imi venea sa ma dau cu capul de pereti, puiul meu papa lapte cu sange in doua, aveam niste rani la sani de-mi dadeau lacrimile instantaneu cand punea el gurita. Dar a trecut si a venit perioada placuta. O sa vezi .
enona3006, se zice ca niciodata un bebe mic nu ar trebui trezit pt papa, daaaar, sunt situatii in care trebuie trezit, atunci cand nu ia copilul in greutate. Pana ajungi la pediatra lasa-l in ritmul lui. Cand ajungi la pediatru o sa-l cantareasca pe bebe, vedeti daca a luat bine in greutate, ii zici de programul lui si decideti impreuna. Eu am o prietena care avea la fel fetita cu program bun de dormit noaptea, dar nu lua bine in greutate, asa ca i-a recomandat pediatra ca o perioada, pana incepe sa ia bine in greutate, sa o trezeasca la 3 ore noaptea sa-i dea papa.
aever, ce m-ai distrat cu faptul ca n-o sa simti cand o sa se declanseze travaliul....Pai asta cred ca ar fi visul multor mamici . Stai linistia, n-o sa-l ratezi in veci! Si eu am intariri din alea de burtica, la David am avut de f f f f multe ori, fara dureri, doar ca se facea burta ca piatra. Sunt normale. Contractiile de nastere o sa le simti cu siguranta.
Asteptam vesti bune de la Tigruta....
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 34+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
elena_gd spune:
Neatza fetelor!
Anitta m-a emotionat postul tau despre convietuirea cu bebe in burtica. Si eu m-am obisnuit cu el, cum se joaca, cum se impinge in ficat, mi-e tare drag si mi se pare ca lui ii este f bine in burtica, si cum nu am decat contractii nedureroase, nici eu nu ma pot plange.
Ce ma scoate pe mine din pepeni e vremea asta capricioasa, 2-3 zile e cald si apoi cate o saptamana frig, da frig de zici ca vine iarna, aseara de exemplu am iesit la plimbare, am inghetat in asa hal ca m-a luat durerea de burta. Plus ca umblu numai cu nasul in batista si cu dureri de sinusuri. M-am enervat mai devreme si am deschis caloriferul.
Tigruta iti doresc sa nasti astazi si cat mai usor!
burticile, mamicile si minunile!
Elena 36+ cu Bebster AMR 3+
Deea_Deeutza spune:
Neata mamici!
Am primit mesaj de la Tigruta si se pare ca nu vrea bebe afara(inca) si acum era la TNS. Ne da mai multe detalii cand ajunge acasa.
Tigrutule imi pare rau ca esti necajita, nu mai am contractii sa-ti dau azi, dar sper sa iasa bebe curand si sa scapi de greutatea burtii.
Anitta ai fost dementiala cu aspiratul sfarcurilor
Andreea ma bucur de vestile bune despre bebe si cum ti-am mai spus, nu cred ca nu o sa te prinzi cand incepe travaliul.
Eu sunt muuult mai bine azi, doar 2 contractii de la 5 jumate pana acum, se pare ca pastilele isi fac efectul si desigur si statul in pat.
Deea 36+ cu grabit pe nume Victoras
virgiL spune:
Hello,fetelor!
La mine e chiar neatza!...iar am avut program de club
Asa ca daca n-ai nascut inca Tigruta,vreau si eu o cafea extrastrong,ca tot intreba Eva ieri daca bem cafele.Eu am baut toata sarcina si bineinteles si dupa ce am nascut ,in fiecare zi cate o ceasca.
Onutza,constatarile tale sunt absolut de bun simt(cu nascutul si cu alaptatul),dar daca reusesti de pe acum sa faci haz de necaz esti o ”superpiesa”.Tare as vrea sa ne intalnim .Tudorica e o comoara!
Anitto,esti belea ca de obicei.Ai putea totusi sa combini metoda ta de desfundat canale cu cea a Mamitei si sa pui un prezervativ pe tzitzi ca sa nu strici aspiratoru.Cat despre locatarul din burtik,nu-ti fa griji...la cum le place pe burtik mamei,”sezlongul” va fi plin dar pe partea cealalta.Si o sa-i simti fiecare piciorush pe care ti-l va indesa cu dragoste, de asta data in proaspata cezariana,si va da nervos cu capul de cele doua pietre numite sani ”infuriati”.
ULI,chiar nu-mi aduceam aminte de la Ioana cat m-au durut sanii...2 luni,zici..
Azi abia implinim 3 saptamani..
Fetelor cu burtici va doresc o zi si un we fara dureri pubiene,fara contractii,fara temeri,fara persoane recalcitrante!
Iar pt cine se hotaraste sa nasca lasam motatele
pupam si bursucii colicosi(si ne) si mamicile incercanate
eu ma duc sa mananc ceva si ma pregatesc sa plec la treaba
Virginia .mami de Ioana si de Lucas
Anitta_O spune:
Draga de ea, Tigruta... cred ca si eu as urca pe pereti sa ajung la 41 de saptamani si bebelina sa nu vrea afara, chiar daca acum imi e atat de drag sa simt foiala si sughiturile ei.
Uli, si mie mi-a facut mare placere sa-l alaptez, bineinteles dupa povestea cu ragadele si cu stresul ca mi se termina laptele. Imi placea ca in timp ce sugea, cu mana ma prindea de nas sau de obraz sau de celalalt san, de lant, ma mangaia, il simteam asa de impacat si in siguranta in bratele mele. Ne uitam ochi in ochi si ne sorbeam. Inceputul e greu, dar calatoria alaptatului e foarte frumoasa pe parcurs.
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 36+
Anitta_O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui virgiL Anitto,esti belea ca de obicei.Ai putea totusi sa combini metoda ta de desfundat canale cu cea a Mamitei si sa pui un prezervativ pe tzitzi ca sa nu strici aspiratoru. |
Ma gandeam la o kestie... sa pun o punga sterila sa nu pierdem bunatate de lapte.
Oare ce-am patit de ma lua imaginatia pe dinainte?
Si eu am baut si beau cafea, cam jumate pe zi acum, ca ma tremura gynipralul si nu rezist la mai multa.
Pup sincroana si minunabilii copilasi.
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 36+
BelissimaEva spune:
Hellow Dragelor,
Vreau si eu o cafeluta , ultima .. ca de maine nu mai pup!
Cuchi si Aever, felicitari pentru flacaii dolofani!
Cuchi, stiu ca s-au mai nascut copii cu cordonelul de gat dar am discutat f mult cu sotul meu si pana la urma am ajuns la hotararea asta.. si sincera sa fiu chiar nu mai pot! Astazi am intrat in sapt 40 , iar dupa controlul de marti , cand mi-a zis ca am colul inchis, lung, pozitionat posterior( deci nici gand sa nasc curand), mai mult ca sigur ca as urma-o pe Tigruta cu 41+ si NU MAI POT! Vreau sa va spun ca eu in ultimele 3 sapt am luat in greutate aproape 5 kg ( am ajuns la 19kg luate in sarcina )iar incepand cu sapt 37 il simt atit de tare pe bebe ..ii simt fiecare unghiuta, fiecare cot,genunchi cum imi intinde pielea .. exact cum explica Tigruta dimineata si doare ca naiba !!
Important este sa fie el sanatos , ca eu trec repede peste taietura
Onutzule, tare tare mult m-a distrat mesajul tau de aseara( i l-am citit si sotului si am ras impreuna) dar mare dreptate ai.. beata sau barbat este cea/cel care zice ca sarcina este minunata ! In momentul acesta nu as mai vrea un al doilea copil.. poate dupa ce nasc si mi se va sterge memoria cu buretele, imi voi schimba hotararea! Chiar fetelor.. voi cele la a doua sarcina, cum ati hotarat sa ramaneti iar?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 39 weeks +
albinuta83 spune:
Eva, sa inteleg ca maine e ziua cea mareee??
38+ cu Rares-Iustin
AMR ...4 zileeee !
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.