Hai Tigruta,BelissimaEva,Crixy!Mai-Iunie'12(53)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Pfff Andra, ce bine ca e bine puiucul! Deja imi imaginam cum maine o sa ne tinem de mana pe holurile maternitatii

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 39 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui BelissimaEva

Pfff Andra, ce bine ca e bine puiucul! Deja imi imaginam cum maine o sa ne tinem de mana pe holurile maternitatii

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 39 weeks +

nu spune hop pana nu sar gardul =))))

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel 37s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Andraaa...

38+ cu Rares-Iustin
AMR ...4 zileeee !

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2012 spune:

Casuta noua AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

ellyshor, da, tot in vs

sapt viitoare as vrea sa ma impart intre bucuresti si constanta, ca m-au dat ai mei la disparuti, nu mai lucrez - adica nu mai am un job, dar acasa tot rar ajung

si undeva dupa 29 ar tb sa ajungem cateva zile in craiova
are sotul cateva inregistrari si vrea sa profite sa mai faca si niste prezentari, asa ca banuiesc ca o sa stam vreo 2-3 zile, pentru ca are de facut craiova, targu jiu, targu carbunesti si parca zicea ca s-a mai deschis un oras tot pe raza asta

cand sunt prin zona dau de veste si poate reusim sa ne vedem cu babyboom, cand il scoti la plimbare, numai sa se schimbe vremea asta pana atunci ca ma dor oasele de atat frig, nu mai pleak iarna de la noi

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput