Hai Tigruta,BelissimaEva,Crixy!Mai-Iunie'12(53)
Raspunsuri - Pagina 10
aever spune:
Citat: |
citat din mesajul lui YLARI [....] Asta cu odihnitul acum ca dupaia vom fi muci... ptr mine nu prea are "greutate", odihna nu se acumuleaza, indiferent cat as dormi acum tot muci o sa fiu si eu daca o sa ma tina bebe pe pereti. Asa ca mai bine incerc un ritm natural. Am citit ca insomniile pe care le avem noaptea pe ultima suta de metri in sarcina le avem tocmai ptr a ni se obisnui organismul cu trezirile pe care le vom avea cand vine bebe. Ca un fel de antrenament YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa Si AMR 3 + Lucas Mathias Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
Sunt perfect de acord cu Ylari. Nici pentru mine nu e valabila acumularea de somn, eu dorm cat imi trebuie, n-as putea sa dorm azi in plus pentru maine. Eventual sa dorm azi ca sa recuperez ce n-am dormit ieri, aia da, se poate. Si chiar m-am gandit si eu tot asa ca insomniile astea sunt o pregatire pentru ce urmeaza.
Ionelu si eu vreau sa vin la targ sa iau un marsupiu. Eu m-am hotarat sa iau un Manduca. L-am vazut data trecuta la targ, mi s-a parut cam scump atunci, am zis ca ma mai gandesc. Si m-am mai gandit de atunci, dar am ramas un pic setata pe el. Asa ca saptamana viitoare ma duc direct si mi-l iau.
Fetelor, ati zis iar de perna de gravida. Eu n-am mai dormit cu ea o perioada pentru ca am fost cu mutatul si n-am adus-o din prima de unde am stat inainte. Si dormind fara ea am realizat ca nu mai e chiar asa rau. Acum o am la casa noua dar n-am mai dormit cu ea pentru ca nu mi s-a mai parut asa rau sa dorm fara si in plus ma intorc cam greu cu ea si eu acum ma intorc greu si fara ea. Daca nu ma misc in somn nu ma doare nimic, ma doare cand ma intorc de pe o parte pe alta si ma intorc foarte greu, deci perna cred ca mai rau m-ar incurca. Si ma doare asa cum zice Anitta, cand ma ridic din pat, cand incep sa merg. E drept ca se amelioreaza daca fac mai multi pasi insa daca o iau un pic mai repede din loc sau merg mai mult se agraveaza iar.
Azi merg la control, trebuie sa ma pregatesc sa "defrisez" locul. O sa fie distractiv.
Andreea, 35+ cu BebeLUnu
mirela2 spune:
neata fetelor
daca intereseaza pe vreuna din noi colaceii de inot pentru bebelusi, nu ezitati sa ma contactati pe adreas de mail mirelaaronovici@yahoo.com
se pot folosi in cada de baie, bazin si piscina
se utilizeaza pentru inot, gimnastica in cazul copilasilor cu hipertonie musculara sau torticolis sau pur si simplu pentru distractia copilasului, va dormi mult mai bine
pentru ai vedea puteti intra pe site ul http://colaceibebe.webs.com/
o zi buna fetelor si sanatate multa
albinuta83 spune:
Neata! Bem o cafeluta??
Tigruta, vreun semn..ceva?
la 11 mergem la dr..sper sa hotaram ceva AZI!!
38+ cu Rares-Iustin
AMR ...vreo saptamana !
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
Ellyshor spune:
Neata!
Am intrat si noi sa pupam niste burtici si niste mamici!
Vad ca inca va tineti bine pe baricade
TIGRUTA nimic, nimic?
Sa facem putina galerie?
Vorbeati de probiotice, ce anume recomandati? VIRGI, tu ce ii dai puiului? Eubiotic? Ma bate gandul sa apelez si eu la ele, ca nu mai facem fata cu plansul si agitatul.
IONELU te inteleg perfect. Nici la noi parca nu functioneaza nimic. Ba parca e tot mai rau. Se strange bietul de el si in somn si cateodata se trezeste de durere plangand. Nu stiu ce sa-i mai fac.
Noaptea eu il infasez si vad ca doarme mai linistit, probabil ii pastreaza fasa caldura corpului constanta si nu il mai doare asa rau burtica.
Dar ziua e jale. Cum se trezeste cum incepe sa planga. Nu stiu cum sa-l mai ajut, sincer.
Uff, se trezeste...mai voiam sa spun ceva, dar am uitat. Intru mai tarziu si mai citesc si din urma.
Va pupaciiiiiiiiimmmm!!!
Elly de Babyboom minunat!
onutza83 spune:
Neatza..
UFFFF greu la deal cu boiii mici:))))) grele frate cu copiii astia:))) abia astept sa vb si sa imi spuna ce il doare.sper ca intr-o luna 2 sa se intample minunea:))) viseaza oana incontinuareeeee ca doar altceva ce ai de facut:))
Clexane am facut dupa operatie >sa nu se coaguleze sangele cica.Oricum Albinutza felicitari eu nu am rezist la 4 clexane care le-am facut..adik is vanata pe maine de parca m-o batut barbatu:)).
Notez o noapte linistita pana la 4..apoi de la 5 pana la 7 dormit langa mine pe o tzatza cu obrazu si apoi un show de vreo ora acu chipurile doarme de am apucat sa ii calc hainele,sa maananc ceva si sa citesc oleaca pe diagonala ce mai scrieti voi.
Va pupacescccccc!!!
Oana cu Bebe Tudor 39 +AMR 2 zileeeeeee
enona3006 spune:
Buna dimineata gravidute si mamici,
Am revenit si noi acasa ieri dupa amiaza, dupa 5 zile in spital (CRP pozitiv, asa ca n-am plecat acasa decat dupa tratamentul cu antibiotic ).
Multumesc Deea ca ati anuntat aici, va multumesc frumos pentru urari si cele de pe telefon si cele de pe forum, sunteti tare dragute.
Nu v-am scris de tare multa vreme, caci ultima saptamana de sarcina am fost la un pas de depresie, presiunea sociala a fost imensa, toata lumea ma suna sa ma intrebe daca am nascut, cu cine ma intalneam facea mistouri ca de ce dureaza, iar toate metodele de a grabi treaba (inclusiv ulei de ricin, injectie cu calciu etc) ramaneau fara ecou: col inchis si gros, neschimbat de multe saptamani. Voiam sa nu mai ies din casa, mi-am pus telefonul pe silent, si ma trezeam noaptea plangand. Bietul meu sot m-a tot incurajat, imi aducea flori ma scotea la plimbare . N-am sa intru in multe detalii caci sunt sigura ca fiecare dintre noi ar putea scrie cate un capitol cu nasterea. Oricum pregatita psihic pentru cezariana (nici macar inducere cu oxiton nu se putea caci colul era inchis) , ne-am desfatat si relaxat cu o seara inainte, asa ca "did the trick". Travaliul a fost lung si l-am petrecut in spital caci deschiderea colului s-a produs cu sangerari abundente care au tinut pe toata perioada travaliului. A fost aproape natural: pana la dilatatie 8 am refuzat orice adiminstrare de oxiton sau rupere de membrane, drept pentru care m-am certat cu doctorita (ne-am impacat mai tarziu), si cu tot personalul pe acolo. M-am plimbat prin salon de am facut sant, am stat cu fundul in sus si am exersat pozitiile de indurare a contractiilor asa cum stiam (ore intregi nu m-au bagat in seama . As fi rezistat in continuare daca "competenta" de moasa nu ar fi zis ca sunt dilatata 3, cand de fapt eram la 8 (am chemat-o pe doctorita la un sfert de ora sa ma controleze si ea), si epuizata atat fizic cat si psihic am acceptat sa-mi rupa membranele. Ceea ce a urmat a fost mai greu, dar a trecut: rezultatul fiind un bebelus frumos si expresiv , suntem topiti dupa el. In ceea ce ma priveste m-am refacut fff repede: n-a fost nevoie de epiziotomie, am avut doar o mica mica ruptura (am un sigur firicel), doar colul a fost facut franjuri, probabil si din cauza modului in care s-a desfasurat deschiderea lui, si am ramas cu un hemoroid care inca ma mai jeneaza cand ma asez. Uterul aproape mi s-a retras, iar eu ma simt plina de energie, sunt cu moralul foarte foarte ridicat , alaptez(avem aici o mica problemuta despre care vreau sa va intreb: datorita circumstantelor, si "rabdatoarelor " de asistente, am alaptat cu mameloane de silicon, tot incerc sa-l mai conving si fara, dar desi mai merge din cand in cand el se enerveaza si in nici un caz nu se relaxeaza ca sa manance ca lumea, dati-mi si mie niste idei).
Ma opresc aici caci pauza s-a terminat (se aude un scancet fin) , si vreau sa recuperez ultimele capitole, caci vad ca lista de gravidute a scazut considerabil.
Va pup si revin mai tarziu.
Deea_Deeutza spune:
Neata ok si-o cafea
Cred ca Tigruta noastra e gata. Nu e nici pe facebook si nici p'aici si ea aparea pana la ora asta. Doamne ajuta sa am gura aurita!
Eu sunt praf, contractii cam la 20-30 de min, am mai pierdut 2 bucati mari din dop in dimineata asta, dureri de mijloc si de burta ca la menstruatie. Sigur de la controlul "brutal" de ieri mi se trage. Mi-a facut don'dr un control de am crezut ca a bagat mana dupa copil, ca nu gasea orificiul sa vada daca e colul inchis sau deschis. Noroc ca e inchis dar se pare ca se poate deschide oricand ca e sters la maxim. Copilul are 2700g (+/-) si e de 35 de sapt si 4 zile.
Deea 36+ cu grabit pe nume Victoras
ALTESA spune:
mamici daca pintre alaptat si contractii gasiti timp si pentru noi si vreti sa ne votati ne gasiti in poza alt1 si alt2 aici http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=22&folder=Momente+Klorane+Bebe
Multumim,nasteri usoare si bebei sanatosi!
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deea_Deeutza Neata ok si-o cafea Cred ca Tigruta noastra e gata. Nu e nici pe facebook si nici p'aici si ea aparea pana la ora asta. Doamne ajuta sa am gura aurita! Eu sunt praf, contractii cam la 20-30 de min, am mai pierdut 2 bucati mari din dop in dimineata asta, dureri de mijloc si de burta ca la menstruatie. Sigur de la controlul "brutal" de ieri mi se trage. Mi-a facut don'dr un control de am crezut ca a bagat mana dupa copil, ca nu gasea orificiul sa vada daca e colul inchis sau deschis. Noroc ca e inchis dar se pare ca se poate deschide oricand ca e sters la maxim. Copilul are 2700g (+/-) si e de 35 de sapt si 4 zile. Deea 36+ cu grabit pe nume Victoras |
Pfuuu Deutzo ce ne tzii si tu in tensiune, maica!!! Ce pot sa spun, Doamne ajuta. Tu cum esti? Psihic vorbind te intreb.
Tigrutza sper si eu sa fie asa cum vrea ea!
Onutza imi pare rau ca va chinuiti, dar imi pare bine ca esti glumeata! Ca sa te "incurajez" Eva are 4 ani si vorbeste demult dar tot am o mie de griji ca ea mai abereaza, spune ca o doare nu stiu ce de intru in fibrilatie si dupaia se chicoteste si tzopaie prin toata casa Mamicutzo dar cine ti-a facut clexane-ul? Asistentele? De te-au invinetzit asa? Eu am deja o luna aproape de cand imi fac singura heparina (innohep) si nu m-am invinetit deloc. Eu o sa insist sa mi le fac singura, nu le las pe alea sa ma perforeze. Macar eu mi le fac "asa, ca pentru mine" vorba asistentei de la Fundeni
Ellyshor parca probiotics zicea VirgiL ca-i da puiului, dar sa vedem ce zice si ea.
Albinutzo bafta la doctor. Sa vii cu vesti bune si cu data programata. Eu va trebui sa intrerup innohep-ul cu 12-24 ore inainte de cezariana si m-am gandit (eu fac o sg injectie pe zi, nu stiu cum e cu clexane-ul) sa o fac pe ultima pe la 8 seara si sa vb cu dra cezariana sa o programam pe la un 2-3-4 dupa amiaza, astfel vor fi trecut mai mult de 12 ore (minimum recomandat).
Nu stiu de ce dar parca ma apuca si pe mine emotiile legate de cezariana Sotul ma incuraja m-au apucat spumele pe el, auzi el vorbeste care inafara de cateva masele nu stie ce e aia interventie chirurgicala, eu am abdomenul facut praf, asta e a patra taietura si stiu cat de greu imi e sa ma recuperez, desi culmea cel mai repede mi-am revenit dupa cezariana Evei. Cel mai greu mi-a fost la operatia de chist, am stat la pat 3 saptamani aproape. Probabil copilul m-a motivat sa ma mobilizez dupa cezariana.
Doamne, mamici, cand va aud ce povestiti parca mi se par din alt film, cu toate ca si eu am trecut pe acolo o data. O fi o modalitate a creierului de a nu ma lasa sa ma ingrijorez in avans?
Va pup.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
albinuta83 spune:
Deea, sper ca e o gluma. :D
Eu astept la dr si am intrat sa vad vesti de la Tigruta! Pai tu chiar
Mi-o iei inainte?!! Uffffff! Nu suni dr??
38+ cu Rares-Iustin
AMR ...vreo saptamana !
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.