Hai Tigruta,BelissimaEva,Crixy!Mai-Iunie'12(53)
Raspunsuri - Pagina 11
tigruta spune:
MAi DEea cew faci nasti in locul meu??
Trimite la mine contractiile..uff nimic fetele, nimic, am dormit pana la 10..
Chiar acum citeam povestea enoneiuff si am, vazut si postul tau DEEa si tin sa va anunt ca sunt inca aici
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si Am ajuns la termen!!! oare cat mai sta??
Deea_Deeutza spune:
Nu vreau s-o iau inaintea nimanui, vreau sa nasc pe 12 iunie
Nu am de ce sa mai sun la dr ca eu cred ca stia ca asa o sa pateesc ca mi-a spus sa iau 3 nospa si 2 jumatati de gynipral. Am luat pana acum 1 nospa care nu a avut efect si 1 gynipral intreg. Sper sa se opreasca...
Deea 36+ cu grabit pe nume Victoras
tigruta spune:
Oricum ar fi, maine dimineata ma prezint la clinica si sper din suflet sa nasc..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si Am ajuns la termen!!! oare cat mai sta??
virgiL spune:
Neatza fetelor!
ALBINUTZO,dai si Agripinei o kafia?...presupun ca nu umbli cu ibricu dupa tine la doctor,asa ca o s-o beau de la DEEA,buuuuunnnnn!
DEEA,te mananca in fund ca pe zambilica!...ca obicei,bataitza la curutz!Te zbati si te consumi psihic pana-n ultima secunda,nu te lasi!Sa fiti voi sanatosi!
TIGRUTZA,a venit mama omida herself!Sa ai o zi minunata si o intalnire de neuitat cu puiucul tau!Scot si majoretele
ELENA,ce surpriza frumoasa ti-au facut colegele!Eu n-am primit nik inainte de nasterea lui bebe...si am o gramada de prietene si de fini,si......Si nici eu n-o sa fac cumatrie si tambalau,ca sa le arat ca n-am nevoie de nik de la nimeni.
ELLY,imi pare rau ca va chinuiti asa tare.Eu ii dau puiului PROTECTIS(de la biogaia),a pus CLARA linkul pe pagina anterioara.Nici la noi nu-s doua nopti la fel,da macar nu se strange asta mic asa tare,tipa,se mai opreste,suge,iar vrea sa suga,sta cu ochii holbati pe pereti...scartaie la fiecare partz pe care il da,si rupe la pampersi(12-14 pe zi).In general ziua doarme f bine,noaptea are program de club.Eu is rupta cu alaptatul asta la cerere...si inca ma dor tzitzile...trimit ca mi se descarca bateria...
Virginia .mami de Ioana si de Lucas
ionelu spune:
Buna dimineata si de la noi!
Ylari si Ellyshor, eu ii dau copilei probiotice de 4 zile si deja am observat o ameliorare a starii. I-am luat Protectis, la fel ca Virgi. Chiar Virgi, tie cat ti-a zis pediatrul sa ii dai Protectis? Noua ne-a spus ca 2 saptamani sa ii dam si ca dupa prima saptamana se vad rezultatele
Noi raportam ca am cam scapat de o problema si dam de altele adica cu combinatia asta noua de Infacol UK si Protectis ne-am mai calmat colicii...inca mai avem gaze si ne strangem, icnim in somn si altele, dar macar nu mai avem crizele alea nasoale. Si cu kk ne-am reglat, acum avem 2-3 scaune / zi, mai chinuite, mai scremute, dar pana la urma ies. Tot foarte moale, apoase, dar ies.
Iar problemele sunt ca acum s-a invatat in brate si nu te mai intelegi cu ea de nicio culoare. Pe cand suferea rau, nu puteam sa nu o iau in brate si sa incerc sa o calmez cumva, dar acum s-a transformat intr-un mic tiran. Adoarme in brate sau pe umar, o tin si 30 min asa ca sa ma asigur ca doarme profund, dar cum o mut in pat zici ca ii activez butonul urlat. In secunda doi incepe sa dea din picioare si sa urle. Azi noapte nu am putut sa ne intelegem, am pus-o in pat si a urlat vreo 15 min, pana la urma, pe la 23:30 am luat-o si a dormit la mine pe burta. La fel si dupa masa de la 4.30. Acum dimineata am lasat-o in pat si a urlat vreo 30-40 min cu intreruperi, dar pana la urma a adormit... Deci trebuie neaparat sa o dezvat de statul asta in brate pentru ca ma termina. Nu pot sa fac nimic ziua de ea, iar noaptea nu pot sa adorm decat cu ea in brate. E crima
A doua problema e ca am senzatia ca mi s-a diminuat cantitatea de lapte. Am tot fost agitata zilele astea si cu ea si din alte motive, iar ieri am observat ca trage mult mai putin dintr-un san pana cand il goleste si nu se mai satura. Mananca pana goleste ambii sani si nici atunci nu pare 100% satula. Stiu ca pe la 3 saptamani au un puseu de crestere si ca deja acum trage mai cu forta si mai repede, dar totusi eu simt ca nu mai am suficient lapte... nici sanii nu mai sunt la fel de mari si fermi la atingere cand ar trebui sa fie plini, plus ca nu mai imi curg la fel de mult ca pana acum Ideea e ca o sa ma duc sa ii cumpar si o cutie de formula, sa am in casa in caz de forta majora, iar eu trec pe cura de Galactogil si Ceai de lactatie. Sper din tot sufletul sa se regleze situatia
A venit si balansoarul, ma duc sa iau baterii si azi il testez pentru prima data. Sper ca si asta sa ma scape de tinutul ala in brate
In ceea ce priveste marsupiu, Ioana si Andreea (aever), e bine ca voi v-ati hotarat asupra unui model. Eu inca sunt indecisa intre Manduca si Marsupi Plus. Dar va sfatuiesc pe amandoua sa nu cumparati pana nu testati cu bebe in el, asa ca Andreea, tu asteapta-l pe bebe, iar Ioana, noi oricum presupun ca o sa mergem impreuna la Baby Expo. O sa le testam atunci, sa nu iti ia inca.
Chiar, saptamana viitoare facem o intalnire la Baby Expo? Mamicile cu bebeii si burticile, ce ziceti de joi 24 mai, ora 11:00? Din experienta proprie va spun ca in prima zi e cel mai bine de mers. Si dimineata. Nu este foarte multa lume si avem posibilitatea sa ne uitam la toate produsele. Eu am avut surpriza ca in weekend sa nu mai gasesc anumite produse care se vandusera in 2 zile. Si sa avem 2 ore, 2 ore juma de bananait prin targ (credeti-ma ca trece timpul imediat - noi data trecuta am stat aproape 3 ore si tot ne-am mai intors dupa masa), iar pe la 13.00-13.30 sa ne retragem la umbra la Daimon si sa papam ceva? Ce ziceti? Facem lista?
Va pupam cu drag, Ioana, mami disperata si Bianca, micul tiran
Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012)
virgiL spune:
Gata...am pus la incarcat...
ONUTZA,esti belea ca de obicei...Va pup ZEN.Si mie mi-au facut clexane dupa cezariana si la fel am patit:m-a durut/usturat de m-am ...pe mine si m-am invinetit ca dupa o bataie buna(abia imi trece si maine am totusi 3 saptamani de la operatie).
IONELU,sa-ti traiasca printzesa! de la Constantin si LA MULTE SAPTAMANI!
Puiu meu are niste bubitze pe fata,de ma scot din mintzi.Dritza zicea la externare ca e un eritem alergic al nou nascutului.Erau niste pete rosii mai maricele,cu un varf alb in mijloc.Acum au disparut de tot petele rosii,dar au ramas varfurile albe si arata exact ca o acnee....Se potriveste f bine descrierii acneei nou nascutului si daca e asa n-am nik de facut ca sa treaca decat sa ...astept.Tre sa invat sa dau cu photoshopu in poze
Virginia .mami de Ioana si de Lucas
ionelu spune:
Deeutza mama, pai ce facem aici? Mi-ai luat locul? Pe luna mai eu eram oaia neagra care nu statea locului, acum vrei sa ma intreci? Macar eu am ajuns la 37 de saptamani implinite. Stai si tu nitzel potolita, macar acolo sa ajungi si tu. Iar in ceea ce priveste greutatea lau Victoras, nu te alarma, si Bianca a avut 2640 la nastere si nu s-a intamplat nimic. N-am stat mai mult in spital, iar acum ia foarte bine in greutate. Nu toti copiii se nasc la 3500-4000, asa ca relax. Mai bine ai grija de tine si stai in pat cu perna sub fund, ca altfel iti dam bataita.
Pup burtosu
Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012)
Deea_Deeutza spune:
Accept bataita numai sa mai stea miezul asta ca e tare micut... Eu fac tot ce tine de mine.
Incep sa cred ca streptococul ala isi face de cap...
Deea 36+ cu grabit pe nume Victoras
Ellyshor spune:
Deeuza, ia Gynipral sa treaca contractiile si stai cuminte in pat. Dar suna si medicul. Poate se impun perfuzii cu Gynipral. Eu asa am facut de am reusit sa depasesc episodul cu pierderea dopului de la 35 de sapt.
Pooop dulce! Eu zic ca mai sta miezul tau. Altfel ia bataitza meeeyyy
Ionelu in niciun caz nu lua formula. Pune fata la san de cate ori vrea si in cateva zile se regleaza productia de lapte. Asculta-ma, ca altfel vei regreta, ca mine.
Eu m-am speriat ff tare cand mi-au scazut sanii dupa febra laptelui si mai ales cand am vazut ca bb avea scaun verde cu mucus si m-am grabit cu formula.
Acum nu stiu cum sa mai fac sa-i scot laptele praf. Stau numai cu el la san si deja vad ca simt sanii mai grei si imi curg.
e bine sa iei si Galactogil sau Galafor, ceai pt lactatie si spirulina e buna pt stimularea lactatiei.
Deci, ma gandesc sa-i iau si eu probiotice cand termin picaturile de colici.
E vorba de asta:
http://www.protectis.ro/products/BioGaia_drops.php ?
Dar nu scrie Biogaia pe el ca in link-ul Clarei. E acelasi produs, nu?
Elly de Babyboom minunat!
alina04and spune:
Buna burticilor, mamicilor si bebicilor
Dana – felicitari. Mama dar stiu ca ai talent la scris, nu gluma. Super povestea ta si iti multumim ca ai impartasit si cu noi experienta ta.
Gabiko 76 – nu stiu cat este de bun insa eu am luat unul cu cap flexibil de la omron.
Alina – felicitari pentru printesa!!! Sa fie sanatoasa, mancacioasa si cumintica si tie iti urez recuperare rapida.
Anitta si mie imi place Ana Iulia. Suna tare gingas.
Clara felicitari!!!! Sa iti traiasca piticul si sa fie sanatos.
Felicitari Nana!!! Bine ai venit pe lume bebe Radu Florin!!!
Felicitari Enona!!! Bine ai venit pe lume bebe Emilian Augustin!!!
Astero felicitari!!!! sa iti traiasca printesa si sa fie sanatoasa!
Imi cer scuze dar eu nu am apucat sa citesc totul pana la zi insa am o intrebare. Am fost marti la doctor sa vedem pitica care e mare si dolofanica la 36s3z are 3165 gr. Lichidul ok, placenta gr. II si a ramas ca ne vedem pe 29.05 si in urmatoarele 2 sau 3 zile o sa si nastem. Ideea e ca la doctor nu am fost atenta ce mi-a spus despre col ca eram agitata cu tensiunea crescuta de pe arterele uterine si acum am vazut ca scrie “col uterin – in conul de umbra al capului fetal”. Ce inseamna mai exact chestia asta???? Adica pitica mea se pregateste de iesire? Ca ea era de mult cu caputul in jos. Si inca o chestie naspa am inceput tratamentul cu antibiotic pt ca mi-a iesit la secretie un streptococ de tip B. (am repetat analiza in doua locuri si tot asa. Nu inteleg cum de am capatat nenorocitul de streptococ ca eu nu am avut nimic toata sarcina).
va pup si ma apuc de citit.
[35+] In curand mamica si am o minune in burtica Natalia Gabriela