Hai Tigruta,BelissimaEva,Crixy!Mai-Iunie'12(53)
Raspunsuri - Pagina 12
virgiL spune:
IONELU,nu mi-a zis nik pediatru sa-i dau puiului,nici nu avem pediatru.PROTECTISUL l-am ales in urma studiului personal....Eu nu prea cred in povestea asta cu colicii.cred intr-o imaturitate a tubului digestiv,Cred intr-o perioada dificila de adaptare a puiului la viatza extrauterina,cred intr-o lipsa a bacteriilor”bune”din intestinul copilului(el se naste cu tractul digestiv steril).bacterii care sa proceseze alimentele,gazele,si ajuta bineinteles si la imunitate.Am citit niste studii si am aflat ca cel mai repede se regleaza (natural)din acest pdv copiii nascuti natural si alaptati exclusiv la san(in circa o luna),apoi cei nascuti prin cezariana si alptati exclusiv la san(in circa 6 luni).Ei cum sa astept eu 6 luni ca sa populez intestinu copilului cu bacterii bune|..Ei si asa am ajuns la acest produs,singurul care contine L.Reuteri,care se gaseste si in laptele matern....
Si Ionelu,nu-ti lua ispita in casa(laptele praf),mai bine ia-ti un ceai (humana,babydrink,alinan),ca doar sunt si farmacii cu program non stop la nevoie,iar laptele nu ti-o seca brusc in totalitate).Sigur puiutza e intr-un puseu de crestere...in aceeasi situatie suntem si noi...Sanii se regleaza usor in timp ,nu raman asa tzepeni mereu.Nu intra in panica,alimenteaza-te si hidrateaza-te corespunzator!Ti-as zice si de odihna...da n-am curaj...Bine ca s-au mai atenuat durerile puiului ”terorist”
Virginia .mami de Ioana si de Lucas
tigruta spune:
Elena ce frumos cu baby shower, eu nici nu stiam de asa ceva pana nu a povestit si CLara..
Virgil multumesc de galerie si lasa ca bu8bitele trec
Ionelu eu as spune sa nu cumperi lapte formula, si te cred ca esti obosita dar lasa=le incolo de treburi stai cu bebelina in brate la san. pune=o sa doarma pe burta ta ca de fapt de asta are nevoie..e doar o perioada
Joana tot ma tin sa iti raspun si uit mereu, e normal cva bebeii asa mici sa scoata tot felul de sunete, scancesc, fac tot felul de grimase..tin minte ca Luca cand se trezea nu plangea scotea niste sunete asa si eu saream si ii si dadeam tata
Deea deci asa vrei bataita? sa trimiti la mine contractiile bine??
Va pup
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si Am ajuns la termen!!! oare cat mai sta??
Anitta_O spune:
Deea, ba nu prea ai facut tot ce a tinut de tine. Cand te auzeam ca ai fost la cumparaturi de sosete si apoi de medicamente si tu deja pierdeai din dop, imi venea sa te bat, nu alta. Si nu te mai gandi la contractii, nu te mai concentra la ele. Eu acum iau Gynipral 2 pe zi (orele 8-16) si intre ele No-spa 40 mg 2 pe zi. Ti-am scris asta ca sa vezi ca n-ar fi prea mare doza daca ai incerca sa iei si tu la fel. Si tot mai am contractii cu tot tratamentul asta si cu repaus cat incape, ma mut de pe un pat pe altul.
Ionelu, las-o sa stea in brate. Iti dai seama ca i-a fost atat de bine la tine in burta timp de 9 luni si se simte abandonata cand o lasi singura, pe pat, eu asa m-as simti. Ia-ti wrap sau ce iti cumperi tu acum si poart-o cu tine cat mai mult, daca asta vrea. Nu te teme de dependenta, e normal ca bebelusii sa fie dependenti 100% de parintii lor, cu siguranta se va desprinde de tine la un moment dat si isi va cauta libertatea. Pana atunci, fii omul ei de incredere, pe care se bazeaza in totalitate. Si M dormea pe burta mea sau a tatalui lui, cand era bb mic. Apoi, cand a mai crescut, dormea pe mine si se linistea grozav atunci cand era bolnav, cand avea febra. Ma simteam si eu bine in postura asta. Si acum isi mai aduce aminte si din cand in cand pune capul pe pieptul meu si se simte rasfatat.
Ylari, cat timp vei fi in spital, eu zic ca o sa ti se faca injectia de catre asistente, nu cred ca te lasa pe tine.
Virgi, 12-14 scutece?
Tigruta, of,...inca o zi...
Acum e pe TVR1 o emisiune despre bebelusi, alaptat, sarcina.
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 36+
Ellyshor spune:
Vorbeati de dureri in partea de jos...pfiuuu...eu in ultima saptamana ma tineam de pereti dupa ce urinam...asa de tare ma durea.
E vorba de simfiza pubiana care se dilata sub efectul relaxinei. O "placere"
Ma tineam e toate cele pana ajungeam in pat...simteam ca ma ...despic
Dar e perfect normal pt ca asa se pregateste bazinul pt nastere.
Deci putere si rabdare!
Elly de Babyboom minunat!
ionelu spune:
Fetelor, multumesc de sfaturi . Ideea e ca eu stau cu pitica la san, dar cand nu mai are ce sa traga se enerveaza si imi trage de sfarc si se zgarie si urla... chiar nu se satura. Ceai am luat si eu, Babydrink, dar ala nu cred ca ii tine de foame, i-am dat de 2 ori, dar parca mai rau ii face in burta
Acum se trezeste la 2,5-3 ore si cere de mancare, iar sanii mei nu cred ca apuca sa se umple, de aici cercul vicios... pana acum imi manca la 4-5 ore si aveam sanii plini. Sper din tot sufletul sa se regleze productia de lapte, pentru ca nici eu nu imi doresc sa ii bag formula, dar nici sa o las sa urle de foame si sa se chinuie, mai ales ca e micutza si trebuie sa ia in greutate
Ellyshor, da, alea sunt picaturile pe care i le dau piticei. Cred ca si Virgi tot pe astea le foloseste. Virgi, tu cat timp ai de gand sa ii dai Protectis?
Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012)
Deea_Deeutza spune:
Asa iau si eu acum Anitta si sper din suflet sa ma sperii inutil. Ma incurajeaza sincer cand vad ca se mai intampla si altcuiva(nu ca ma bucur)si rezista, asta inseamna ca si eu voi rezista
Tigruta ia d'aici niste sacosi de contractii, de la mine ptr tine fara numar!!!!
Gata nu ma mai plang ca o sa fie bine!
Un link util despre cum invingem frica de nastere: www.desprecopii.com/info-id-9014-nm-Frica-de-nastere-cum-o-invingem.htm#.T7S7GUqbGSY.facebook" target="_blank">http://www.desprecopii.com/info-id-9014-nm-Frica-de-nastere-cum-o-invingem.htm#.T7S7GUqbGSY.facebook
Deea 36+ cu grabit pe nume Victoras
albinuta83 spune:
Am venit de la monitorizare!
Luni ne internam, marti e ziua cea maree!
Colul e inchis..deci n-ar trebui sa avem surprize in w/e.
TNS a iesit bun.
alina04and, col uterin – in conul de umbra al capului fetal inseamna ca pitica e cu capul in jos, langa col si cam atat. Nu te gandi ca deja e "angajata" in canalul cervical :)
Virgi/Agripina..as fi fost in stare sa iau cafeaua dupa mine..sincer!
Deea...eu as zice sa faci niste perfuzii daca vrei sa mai stea motatul macar o saptamana! Macar vezi ce zice si dr!
Tigruta, eu as scoate motatele!!! Preventiv,,,asa...
Deci, puteti sa ma treceti, va rog, cu ceza programata pt 22 mai. Doamne-ajuta!
38+ cu Rares-Iustin
AMR ...vreo saptamana !
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
virgiL spune:
Asaaaa,Tigrutza,stiam ca vreau sa mai zic ceva...Ioanei,despre zgomote si icnete.Si puiu meu face asa cum zice Ioana,e ca un chiuit cumva.....Nu-mi fac nici o problema..e foarte zgomotos din toate pdv(ragaie si partzaie ca un purcel,rade in hohote prin somn,scartaie,miauna,icneste,mormaie prin somn,geme,tot prin somn) si chiuie.
Virginia .mami de Ioana si de Lucas
alina04and spune:
Albinuta - multumesc pt raspuns.
[35+] In curand mamica si am o minune in burtica Natalia Gabriela