Hai Tigruta,BelissimaEva,Crixy!Mai-Iunie'12(53)
Raspunsuri - Pagina 9
ionelu spune:
Fetelor, multumesc mult pentru recomandari
Eu am gasit 2 site-uri care comercializeaza marsupii de calitate: www.hiphip.ro si www.poarta-ma.ro
Din ceea ce m-am documentat si eu, plus recomandari de la alte mamici, am ales un wrap pe care sigur mi-l voi lua, iar pentru marsupiu am de ales intre manduca si marsupi plus... ideea e ca trebuie testate, asa cum spunea si Anitta, dar am noroc ca ambele firme vin si la Baby Expo, asa ca le voi testa atunci si voi lua o hotarare in cunostinta de cauza
Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012)
BelissimaEva spune:
Seara buna dragelor,
Ieri nu am intrat deloc si astazi de abia acum mi-am facut curaj putin pentru ca sunt tare amarata si as cam avea nevoie de incurajarile voastre!
Ieri am fost la control .. asadar, colul este inca inchis si destul de lungut, pozitionat posterior( nu stiu exact ce inseamna asta), bebe are 3400 dar , DAR si-a pus cordonelul in jurul gatului ! Am zis ca lesin acolo cand am auzit .. sa imi faca asa o surpriza naspa tocmai la sfarsit!
Asa ca am stabilit ca daca vineri cand voi merge la urmatorul control , nu are cordonelul dat jos, sambata pe 19 mai la 7:30 dimineata ,facem cezariana !
Deci Miha.. ne luam de mana !
Problema este ca nici un moment nu m-am interesat ce implica o cezariana , cum va fi , ce voi simti... ufff
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 38 weeks +
AMR ...
uliiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BelissimaEva Seara buna dragelor, Ieri nu am intrat deloc si astazi de abia acum mi-am facut curaj putin pentru ca sunt tare amarata si as cam avea nevoie de incurajarile voastre! Ieri am fost la control .. asadar, colul este inca inchis si destul de lungut, pozitionat posterior( nu stiu exact ce inseamna asta), bebe are 3400 dar , DAR si-a pus cordonelul in jurul gatului ! Am zis ca lesin acolo cand am auzit .. sa imi faca asa o surpriza naspa tocmai la sfarsit! Asa ca am stabilit ca daca vineri cand voi merge la urmatorul control , nu are cordonelul dat jos, sambata pe 19 mai la 7:30 dimineata ,facem cezariana ! Deci Miha.. ne luam de mana ! Problema este ca nici un moment nu m-am interesat ce implica o cezariana , cum va fi , ce voi simti... ufff ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ cu Dorian Andrei 38 weeks + AMR ... |
Eva, si a mea are cordonul in jurul gatului, dar asta nu ma impiedica sa incerc sa nasc natural. Stiu o multiiiime de mame care au nascut copii cu cordonul in jurul gatului. Eu de ex cand m-am nascut aveam cordonul in jurul gatului de 2 ori si jumatate...
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 34+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
joana2672001 spune:
Draga Eva, si Cristian avea cordonul in jurul gatului si daca ma dilatam vreun pic ma lasau la naturala insa dr mi a spus ca marea majoritate a medicilor daca bebelusul are cordonul in jurul gatului aleg cezariana.
Cat tine de operatia in sine, nu e asa greu, doare putin dupa ce trece abetezia insa cu calamante dupa 12 ore te poti da jos din pat iar deja a doua zi poti sa te ingrijesti de bebe. Asa a fost cazul meu. Nu zic ca nu sunt dureri insa suportabile:).
joana2672001 spune:
Ionelu, eu voi primi, la cerere bineiteles:))), acest marsupiu.Am citit ca este bun tare si nu pune deloc in pericol sanatatea puiului.
http://hiphip.ro/products/port-bebe-marsupi-plus
albinuta83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BelissimaEva Seara buna dragelor, Ieri nu am intrat deloc si astazi de abia acum mi-am facut curaj putin pentru ca sunt tare amarata si as cam avea nevoie de incurajarile voastre! Ieri am fost la control .. asadar, colul este inca inchis si destul de lungut, pozitionat posterior( nu stiu exact ce inseamna asta), bebe are 3400 dar , DAR si-a pus cordonelul in jurul gatului ! Am zis ca lesin acolo cand am auzit .. sa imi faca asa o surpriza naspa tocmai la sfarsit! Asa ca am stabilit ca daca vineri cand voi merge la urmatorul control , nu are cordonelul dat jos, sambata pe 19 mai la 7:30 dimineata ,facem cezariana ! Deci Miha.. ne luam de mana ! Problema este ca nici un moment nu m-am interesat ce implica o cezariana , cum va fi , ce voi simti... ufff ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ cu Dorian Andrei 38 weeks + AMR ... |
Eva, pozitionat posterior..inseamna ca nu sunt inca semne ca o sa nasti. Cat despre cordon, fetele au dreptate..depinde doar de medic!
Hai, curaj!! O sa fie bine!
38+ cu Rares-Iustin
AMR ...vreo saptamana !
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
ClaraJ spune:
Buna fetelor,
IONELU - sa stii ca pentru colici si probleme cu stomacelul, in general, poti folosi Probiotice. VIRGIL, daca nu ma insel, scria ca deja ii dadea piticului ei, sper cu rezultatele scontate. :) Eu am o sticluta in frigider, si am folosit-o cu succes la Bryce (nu pentru colici ca nu a avut asa ceva, insa orice "bug" in stomacel) diaree etc.
Eu le folosesc pe acestea:
http://www.biogaia.com/consumer/biogaia-probiotic-products/biogaia-protectis-drops
ANDRA - eu sunt un mare fan al marsupiului Ergo Baby si cred ca varianta europeana a acestuia este Manduca. Este perfect pentru pozitia bebelului, pentru spate, usor de pus si dat jos, plus acesta are si un insert astfel incit il poti purta pe bebelus inca de la nastere. Eu chiar ieri l-am folosit pe al meu cu Kaeden si a fost super, bebe foarte fericit si chiar l-am alaptat in el, in timp ce mama facea cumparaturi.:)
Va pup si numai bine,
Clara - mami lui Bryce si Kaeden
ClaraJ spune:
Sustin ce a scris ULI, nu are nici o legatura cordonul cu nasterea naturala. E mai simplu si comod pentru medic sa aleaga cezariana. Kaeden a avut cordonul de 2 ori in jurul gitului si pentru asta l-am nascut natural, bebe e bine, mama la fel.:)
Va pup,
Clara - mami lui Bryce si Kaeden
elena_gd spune:
Seara buna fetelor!
Am ajuns si eu mai devreme acasa, dar a trebuit sa stau un pic sa ma linistesc.
Fetele mele de la scoala de poloneza mi-au organizat un baby shower surpriza, m-au emotionat f tare, de mi-a crescut si tensiunea. Bebster a primit f multe cadouri frumoase si acum e tare agitat, de pare ca vrea sa iasa din burtica sa isi ia in primire cadourile.
Eva, se poate naste natural si cu o circulara de cordon. Doctorita mea nu mi-a spus niciodata despre cordon, probabil ca sa nu fiu stresata, dar luni la control o sa intreb, daca nu uit.
Ylari, multumesc pentru reteta.
Elena 36+ cu Bebster AMR 3+