LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***426***
Raspunsuri - Pagina 6
georgiana310 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Neatza tufete! Georgiana, hai sa iti spun ce dieta tin eu. La mine merge, asta nu e obligatoriu sa tina si la tine. Se bazeaza pe ne-amestecarea proteinelor cu carbohidrati. Astfel, eu mananc acelasi gen de mancare intr-o zi. Mancare impropriu spus, ci mai degraba produse. Luni - legume (zi de vitamine) preferabil in stare naturala. Marti - 4-6 oua fierte tari (stiu, stiu ce gandesti) (zi de proteine). eu am tinut mult timp asa dieta insa de data asta am renuntat la 2 oua si mananc doar 4 cat sunt la servici si cand ajung acasa mananc o bucata de peste fript. Miercuri - fructe (zi de vitamine) preferabil fara fructe uscate, confiate, etc. Dar uneori, iarna eu mananc si d-astea. Joi - lactate (zi de proteine) eu in timp de vara mananc si inghetata de fructe in aceasta zi. Vineri - salate si grefe (zi de vitamine) mie nu imi plac grefele si uneori le evit alteori mananc 2. Sambata - carne (zi de proteine) preferabil carne fiarta sau gratar. Tot acum se paote mananca si peste. Duminica - de toate dar cumpatat. Adica, cumva mananci disocia pe mese. Eu mananc dimineata lapte sau fructe. La pranz (pt stam cu totii la masa) mananc ce imi place de pe masa, in general, friptura sau peste fript iar spre seara salata cu branza. In toate zilele se consuma muuuullltaaaaaaaa apa, sau lichid in general. Eu consum ceai. Vei observa cata sete ti se face chiar daca mananci numai fructe, sau bei lapte. Spor la slabit. Ca un sfat al celor ce au trecut prin asta (categoria a 3-a) NU te cantari macar o saptamana. Ideal ar fi sa tii 2 saptamani consecutiv. apoi pauza o saptamana in care sa mananci cumpatat cu pauze intre mese de 3-4 ore. dupa care revii la dieta stricta. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Mare multumire!!!
Deci, stiu ca o sa ziceti ca sunt stupida, dar eu traiesc ca sa mananc, nu invers! Si nu stiu cum am facut pana acum ca mancam cat si ce aveam chef si erata ok. Acum, cred ca se razbuna organismul.
Flori, io daca tin cura asta imi fac singura o statuie. Te admir foarte tare ca ai tinut-o. Io in prima zi, pana la 3 as manca o shaorma numai de nervi!
georgiana310 spune:
Atata mai zic:
Novus, ai o fetita... Sanatoasa sa fie si cu noroc! In rest, este!
Eu sambata am facut YARD SALES in curte. Mi-a venit ideea cu cateva zile inainte de asta, cand mi-am schimbat hainele de iarna cu cele de vara si nicicum nu mai aveam loc sa le pun. Si am zis ca le pun in saci si le dau. Daar, sincera sa fiu, de unele imi parea rau pentru ca erau putin purtate, sau nepurtate de mult, am gasit cateva chestii cu eticheta si m-am luminat! Am zis ca fac YARD SALES! Asadar, am chemat pe toata lumea care am crezut eu. Preturile au fost modice: intre 3 si 15 lei. Faza faina a fost ca ne-am si distrat si ca am vandut cam tot!
Bine, seara am fost un pic socata cand am vazut ca mai am jumatate de dresing, dar m-am calmat repede. Si, nu stiu cum, a fost si terapeutica operatiunea asta. M-a eliberat, cumva...
Atat!
Spor azi!
Floric spune:
georgiana, orice schimbare e socanta. Si tu stii asta. Daca doresti te sustin telefonic in fiecare zi, iti amintesc cand sa mananci si cand sa bei. Orice e posibil as face sa vezi ca POTI si fara statuie si fara shaorma.
Eu, shaorma, nu am mancat niciodata, o refuz din start. Deci cumva plecam inegal in cursa dar vezi treaba ca am si eu alte vicii, cu multe calorii.
Acum lupta cu mine este sa nu mai mananc pe stres. Si cum va mi-a iesit. Am povestit candva ca trc printr-o perioada mancatoare de neuroni dar incerc sa ma tin departe de dulciuri (caci asta era antidotul) si mi-a reusit. Dar cum un dependent gaseste inlocuitor si nu se trateaza eu am optat sa merg la sala. Face imens de mult la tot sala asta. Si la trup, si la gand si la suflet.
Te astept cu intrebari. Pt mai mutle detalii pot spune pe privat daca vrei. Eu vreau.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Floric spune:
Gia, recunosc nu am auzit de asa ceva pana acum. Bine ca ai avut cumparatori. Si mai ales ca prinde o astfel de idee. Nu stiu cum as reactiona daca as primi o astfel de propunere.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
inapreda spune:
Georgiana, inseamna ca esti "de-a mea" la faza cu halitul. Si mie imi place sa maninc si musai mincaruri gustoase care arata bine. Ca sa reusesti, eu ti-as sugera sa nu te apuci de chestii drastice, chiar daca rezultatele pot suna tentant. Eu am pus 35 de kg in sarcina. Cu ajutorul lui Montignac am scapat de TOATE. Nu e greu deloc sa maninci in stil monti, e greu, insa, ca tre' sa gatesti. ZILNIC!
Bianca2503 spune:
Neata,
Ce mi-a placut aia cu Yard Sales. Ca in filme.
Puteti face asa si cu jucarii.
bebe_shtrumf spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Neata, Ce mi-a placut aia cu Yard Sales. Ca in filme. Puteti face asa si cu jucarii. |
+1superbv
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
georgiana310 spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Neata, Ce mi-a placut aia cu Yard Sales. Ca in filme. Puteti face asa si cu jucarii. |
Asa de fain a fost ca am zis ca o sa fac traditie, an de an! Eu uneori ii mai zic lui D. cand aruncam ceva bun din casa ca e mare pacat. Efectiv, nu avem unde sa dam... ce e de aruncat. Avem o casa familiala in Cluj la care le ducem de toate, e drept ca mai mult de evenimente, dar si ei au cam tot ce le trebuie. Si sincer, recunosc, nu sunt destul de organizata incat sa pun anunt la ziar: cedez aspiator. Sau 2 saci de haine din perioada in care eu eram PC (adica pisicuta sexoasa!). Asadar, fie le aruncam, fie le dam la cate cineva care zice cu 1/2 de gura da. Asa ca acum, am chemat pe cine am crezut eu, mi-am pus si anunt pe poarta si... gata!
denisamada spune:
citat din mesajul lui pisigri Am stat si m-am mai gindit, Motanul meu e un om tare bun, in fond. Asa ca nu are cum sa nu iubeasca al doilea copil, ba ar mai iubi inca 5 daca ar ajunge in ograda lui. Numai sa ne ajute Dumnezeu sa fie sanatos! Si el si bebe :)))) adica. Cred si ca o parte din temerile lui vin din faptul ca el e singur la parinti, asa ca poate ii este mai greu sa inteleaga ca niste parinti...sanatosi la cap nu fac diferente intre copii - adica nu din rautate si nu pt ca ar iubi pe unul mai mult decit pe celalalt. |
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
citat din mesajul lui inapreda Giorgiana, se spune ca kilogramele se pierd acolo unde le-ai si acumulat: in bucatarie! Iti trebuie un stil de viata sanatos; "cura" si "eficienta" nu sint compatibile: cum lasi cura, cum revin kilogramele. |
O, da....
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute