LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***426***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Simona, si eu am pregatit coletul maine sper sa ajung cu el la posta

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola,

Spun doar ca am admirat-o pe Ada, domnisoara si model in toata regula!

Bebe, felicitari, la cit mai multe cu minus!
Eu stagnez dar nu disper, gindindu-ma ca voi arata beton de Craciun!!! Ieri mi-a fost rau de am crezut ca mor, nu m-am ridicat din pat de la orele 15. Banuiesc ca mi se trage de la niste iaurturi (Covalact) pentru ca n-am mai consumat lactate DELOC de ceva vreme. Acum sint ok, merg sa-mi beau cafeaua. Apoi, iesim afara, desi e innorat. A plouat si la noi dar ne echipam corespunzator.

Mergi la inceput

Am vazut-o si pe Briseis; e mare si frumoasa.
Giorgiana, se spune ca kilogramele se pierd acolo unde le-ai si acumulat: in bucatarie! Iti trebuie un stil de viata sanatos; "cura" si "eficienta" nu sint compatibile: cum lasi cura, cum revin kilogramele. Informatii gasesti cite vrei pe net sau, asa cum ti-a sugerat si Simpli, pe DC, la "femina intim".

Mergi la inceput

Ati citit careva topicul "Alaptand la 4 ani"? Pareri?

Mergi la inceput

Pisigri
Ce faceti? Cum sinteti? Spune-mi ca nu mai plingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Intii, am vazut si eu pozele cu Ada
Doi, am citit mesajele private dar nu am apucat sa raspund, o voi face in cursul zilei de azi. Aici - multumirile si scuzele de rigoare si sincere !

Noi nu suntem nicicum, ieri nu am mai vb de asta dupa vizita inopinata pe care i-am facut-o la serviciu, nu stiu la ce se asteapta, sper ca banuieste care este decizia mea. Desi nu stiu daca motivele pt care iau aceasta decizie sunt cele mai corecte si chiar daca mi-e si mie o frica ingrozitoare.
Am stat si m-am mai gindit, Motanul meu e un om tare bun, in fond. Asa ca nu are cum sa nu iubeasca al doilea copil, ba ar mai iubi inca 5 daca ar ajunge in ograda lui. Numai sa ne ajute Dumnezeu sa fie sanatos! Si el si bebe :)))) adica. Cred si ca o parte din temerile lui vin din faptul ca el e singur la parinti, asa ca poate ii este mai greu sa inteleaga ca niste parinti...sanatosi la cap nu fac diferente intre copii - adica nu din rautate si nu pt ca ar iubi pe unul mai mult decit pe celalalt.

Am vazut aseara un film superb, din pacate nu l-am prins de la inceput. Se cheama Motherhood si daca aveti rabdare, cred ca va dau linkul, ca l-a incarcat Motanul meu pe transfer...

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Neata fetele,

Bafta la slabit , usor si bine...
Giorgiana - bine ai revenit, e frumoasa foc printesa ta
Pisigri - deja au dezbatut fetele subiectul, nu are rost sa mai vin si eu cu o parere. Liniste, pace sufleteasca cu decizii intzelepte

Noi ne-am intalnit cu Olga duminica si i-am vazut comorile , Leon e un cuminte frumos, bun de pus pe coperti de reviste , iti vine sa-l pupi mereu, papa si doarme.
David si Chiti - o echipa faina, fara mofturi
La intanire a venit si Alexandra, am cunoscuto si pe Amalia ca pe mami o stiam deja, 2 fete scumpele si prietenoase.
Din pacate noi am fost f.obositi, Stefan dormise numai 2 ore din cauza tusei, am mers ieri la 2 dr. si a zis ca are pmenumonie interstitiala, azi dimineata am facut analizele iar la 14:00 mergem dupa rezultat sa vedem de ce natura e crocobaurul .
Am ramas uimita cat de cuminte a fost la luat sange din vena, nu a zic nici macar "au", s-au mirat si doamnele de acolo

Eu sunt varza cu somnul, dupa ce am fost eu racita si nu am dormit 3 nopti, a urmat Stefan si iar s=au adunat 4 nopti ... sper sa ne revenim curand .
Bebelina din burtica nu a miscat, sper sa o faca cat mai carand, pana nu intru in panica, nu mai am timp sa merg la ecograf, dupa ce se face S.mai bine
Va pup !

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza tufete!

Georgiana, hai sa iti spun ce dieta tin eu. La mine merge, asta nu e obligatoriu sa tina si la tine.

Se bazeaza pe ne-amestecarea proteinelor cu carbohidrati. Astfel, eu mananc acelasi gen de mancare intr-o zi. Mancare impropriu spus, ci mai degraba produse.
Luni - legume (zi de vitamine) preferabil in stare naturala.
Marti - 4-6 oua fierte tari (stiu, stiu ce gandesti) (zi de proteine). eu am tinut mult timp asa dieta insa de data asta am renuntat la 2 oua si mananc doar 4 cat sunt la servici si cand ajung acasa mananc o bucata de peste fript.
Miercuri - fructe (zi de vitamine) preferabil fara fructe uscate, confiate, etc. Dar uneori, iarna eu mananc si d-astea.
Joi - lactate (zi de proteine) eu in timp de vara mananc si inghetata de fructe in aceasta zi.
Vineri - salate si grefe (zi de vitamine) mie nu imi plac grefele si uneori le evit alteori mananc 2.
Sambata - carne (zi de proteine) preferabil carne fiarta sau gratar. Tot acum se paote mananca si peste.
Duminica - de toate dar cumpatat. Adica, cumva mananci disocia pe mese. Eu mananc dimineata lapte sau fructe. La pranz (pt stam cu totii la masa) mananc ce imi place de pe masa, in general, friptura sau peste fript iar spre seara salata cu branza.

In toate zilele se consuma muuuullltaaaaaaaa apa, sau lichid in general. Eu consum ceai.

Vei observa cata sete ti se face chiar daca mananci numai fructe, sau bei lapte.

Spor la slabit.

Ca un sfat al celor ce au trecut prin asta (categoria a 3-a) NU te cantari macar o saptamana.

Ideal ar fi sa tii 2 saptamani consecutiv. apoi pauza o saptamana in care sa mananci cumpatat cu pauze intre mese de 3-4 ore. dupa care revii la dieta stricta.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ina, ma bucur ca esti bine. Chiar daca stagnezi, asta face parte din plan.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Am vazut-o si pe Briseis; e mare si frumoasa.
Giorgiana, se spune ca kilogramele se pierd acolo unde le-ai si acumulat: in bucatarie! Iti trebuie un stil de viata sanatos; "cura" si "eficienta" nu sint compatibile: cum lasi cura, cum revin kilogramele. Informatii gasesti cite vrei pe net sau, asa cum ti-a sugerat si Simpli, pe DC, la "femina intim".

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Multumesc!

M-am trezit la 28 de ani sa intreb cum se tin dietele!!! Nu am facut in viata mea o cura de slabire... de aici si nesiguranta ca as fi in stare. Dar, trebuie musai sa slabesc!!! Asadar, o sa citesc, ma informez si sper sa am rezultate!

O zi linistita, tufetelor!

Mergi la inceput