LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***426***
Raspunsuri - Pagina 7
Floric spune:
Sic a sa ma ucida lent o colega a postat pe fb de pe un site mancaruri traditionale romanesti, cu poze.
Balesc. Suspin. Rezist. Am dat gata cutia de capsuni. Plec sa imi cumpar mere caci is multi dusmani pe sufletul meu.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgiana310 Eu sambata am facut YARD SALES in curte. Mi-a venit ideea cu cateva zile inainte de asta, cand mi-am schimbat hainele de iarna cu cele de vara si nicicum nu mai aveam loc sa le pun. Si am zis ca le pun in saci si le dau. Daar, sincera sa fiu, de unele imi parea rau pentru ca erau putin purtate, sau nepurtate de mult, am gasit cateva chestii cu eticheta si m-am luminat! Am zis ca fac YARD SALES! Asadar, am chemat pe toata lumea care am crezut eu. Preturile au fost modice: intre 3 si 15 lei. Faza faina a fost ca ne-am si distrat si ca am vandut cam tot! Bine, seara am fost un pic socata cand am vazut ca mai am jumatate de dresing, dar m-am calmat repede. Si, nu stiu cum, a fost si terapeutica operatiunea asta. M-a eliberat, cumva... |
Super ideea !!! si eu m-am tot gandit ca mi-as putea deschide lejer second hand la cate lucruri de dat am, in camara tot pun plase si plasute cu bilete pt cine sunt
Intr-o vreme le aduceam la birou unor colege dar ma enervau ca isi alegeau ce le convenea si restul ramanea morman rascolit tot la mine, asa ca le dau acum unor oameni care chiar au nevoie si nu fac mofturi
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
simonapro spune:
Georgiana: super ideea cu yard sales , am vazut si pozele, adevarate printese
Nu stiu cum de am reusit sa vad si pozele cu Ada de la munca, ca de obicei nu ma lasa, am ramas incantata de fotomodel
Ramona: insanatosire grabnica
Am uitat sa va zic ca duminica am fost si ne-am plimbat cu telegondola,cu toate ca se legana cam tare de la vant, Luc a fost curajos si i-a placut. Ne-am dat si in masinute, eu cu Sebi si al meu sot cu Luc, ce mai distractie, l-am lasat pe Sebi sa conduca si ne-a cam tamponat
A inceput si la noi sa ploua marunt.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
inapreda spune:
Vad ca la multe v-a placut ideea Georgianei; pai, hai s-o punem in practica, atunci! De ce nu n-am face noi pentru noi o taraba virtuala uriasa cu lucruri in stare buna de care ne-am plictisit?? Va bagati?
novus spune:
Inapreda, supeeeer ideea, ca de obicei !!! eu ma bag
Cine se ocupa de logistica ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
citat din mesajul lui novus Inapreda, supeeeer ideea, ca de obicei !!! eu ma bag Cine se ocupa de logistica ? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Io nu le am cu organizarea
Ma gindeam sa facem un blog comun sau cont comun pe feisbuc si sa posteze poze cine vrea. Mai departe de atit nu m-am gindit.
inapreda spune:
Tufete, nu a citit nimeni topicul ala cu "alaptand la 4 ani"? Sint foarte curioasa (de-adevaratelea, sincer si pe bune ) voi ce parere aveti.
Stiu doar parerea cuscrei pe care o admir pentru rabdarea si inversunarea cu care-si argumenteaza pozitia.
Raspund eu prima: mie mi se pare "to much" sa alaptezi un copil de 4 ani.
Editez pentru ca, poate nu toata lumea are curiozitatea/dispozitia/rabdarea sa citeasca 40 de pagini si va intreb direct: ce parere aveti despre alaptarea unui copil de 4 ani?
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui inapreda Tufete, nu a citit nimeni topicul ala cu "alaptand la 4 ani"? Sint foarte curioasa (de-adevaratelea, sincer si pe bune ) voi ce parere aveti. Stiu doar parerea cuscrei pe care o admir pentru rabdarea si inversunarea cu care-si argumenteaza pozitia. Raspund eu prima: mie mi se pare "to much" sa alaptezi un copil de 4 ani. Editez pentru ca, poate nu toata lumea are curiozitatea/dispozitia/rabdarea sa citeasca 40 de pagini si va intreb direct: ce parere aveti despre alaptarea unui copil de 4 ani? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Io, care l-am alaptat pe Vladimir pana la un an si 3 luni cred ca 4 ani e cam mult. Adica nu ma vad in pozitia asta. Daca Ilinca poate, bravo ei ca inca mai are lapte si nu are probleme cu asta.
Sincer, cred ca 4 ani e cam mult din punctul meu de vedere si din cauza nivelului la care se afla Vladimir. Mi se pare mie ca e foarte avansat. Nu stiu daca e el avansat fata de alti copii, nu fac nicio comparatie; mi se pare doar ca pentru varsta lui stie multe, vorbeste foarte bine, face analogii si da replici gandite si in situatia asta nu mai vad alaptatul ca pe un act de hranire/atasament etc.
dar nu stiu cum va fi situatia la al doilea copil pe care il plantez in vara (asa mi-am facut eu planul).