LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***426***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Gina, ai dreptate cu dieta, stiu. Nu stiu ce-i cu mine. Din pacate conteaza enorm dispozitia in care ma aflu, as vrea sa am rabdarea si perseverenta ta, dar nu le am. La fel cum nu am nici convingerea ca-s cea mai cea, dar lucrez la asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Bianca, da-mi voie sa fac/zic ca si Goe (bat si din picior, sa stii ): da' de ce nu te bagi? IO VREAU sa te bagi!!!!
(despre toale e vorba; chiar, de ce nu intervii never la astfel de subiecte? iti displacea frivolitatea lor? pe mine chiar ma intereseaza SI opiniile tale)

Iti multumesc de link-ul cu dieta Cred ca functioneaza pentru ca seamana cu Montignac; din pacate -sau din fericire!- nu mi se mai potriveste pentru ca am redus mult consumul de carne (saptamina asta am consumat o singura data si si aia era intr-o supa); in rest, am mincat peste, o data oua si salate la greu cu de toate.

Mergi la inceput

Mon, nu mai poze pentru ca ti-au picat rau comentariile mele legate de rochita? Imi pare rau ca m-am bagat ca musca, mai ales ca nu m-ai intrebat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Pai nu ma bag pentru ca pot sa aberez mult pe tema asta.
Din ce am observat din link-urile postate cel mai mult ma identific in gusturi cu Chatonel. Asa mai hippi-rock.

Bine, saptamana asta nici nu am avut timp sa fac exercitii de imaginatie despre cum v-as vedea pe fiecare in parte.

eu nu sunt fan cautat tinute pe net, facut combinatii in minte, facut shopping. Mie imi place sa imi iau ce imi atrage atentia si daca se poate sa nu probez (ca transpir in cabina de proba si ma enervez) e si mai bine.

Cel mai mult pot spune daca o tinuta imi place sau nu. dar nu vreau sa supar pe nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

am gasit si eu insfarsit sandalele municai imi plac dar nici eu nu le dau mai mult de 7 cm
si pentru ca adie un vant de carcoteli, ma inscriu si eu si obiectez la urmatoarele:
poza anamarianei - fotograful ar trebui sa stea pe un scaun ca altfel nu te pune in evidenta, ba din contra... si mai am o nemultumire: stai tufata draga cu spatele drept, trage de umeri, incordeaza muschii de la burta si fund si sa vezi ce frumoasa te faci dintr-o data
monnvas - asta cu statul cu spatele drept e valabila si pentru tine
si... schimba rochita, te rog

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun 2 kestii:

1. I-a sosit lui Ian noul scaun de masina; inca nu l-am instalat dar, la prima vedere e ok; si e si fain.

2. Am sunat azi sa-mi comand salopeta cu umeri gigant din link-ul ce vi l-am pus ieri: mi-o pot livra, cel mai repede, intr-o saptamina juma' Asa ca, iar ma gasesc de unde am plecat.

Daca stiti ceva magazine online cu haine "rele" , va rog, sa puneti link.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Pai poza mea e facuta in graba, cu telefonul, de un sot agitat si cu un copchil si mai agitat printre picioare. Off, chiar nu reusiti si voi sa vedeti dincolo de aceste mici inconveniente?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Din ce am observat din link-urile postate cel mai mult ma identific in gusturi cu Chatonel. Asa mai hippi-rock.

Bine, saptamana asta nici nu am avut timp sa fac exercitii de imaginatie despre cum v-as vedea pe fiecare in parte.

eu nu sunt fan cautat tinute pe net, facut combinatii in minte, facut shopping. Mie imi place sa imi iau ce imi atrage atentia si daca se poate sa nu probez (ca transpir in cabina de proba si ma enervez) e si mai bine.

Cel mai mult pot spune daca o tinuta imi place sau nu. dar nu vreau sa supar pe nimeni.

Io nu ma supar daca-mi spui ca nu-ti place cum m-am imbracat; asa ca, te rog, sa o faci.
Salopeta de ieri iti placea? Sa o imbrac eu, nu tu. (am facut precizarea pentru ca mie imi plac multe haine dar "nu pentru mine")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Nuuu, da' e sotz acasa si lui inca nu i-am prezentat achizitia Si inca mai sper sa o... aman.

Oricum, dilema s-ar putea sa se rezolve in alt sens. Cica ploua in weekendul asta, asa ca adio sandale

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Mon, nu mai poze pentru ca ti-au picat rau comentariile mele legate de rochita? Imi pare rau ca m-am bagat ca musca, mai ales ca nu m-ai intrebat.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Io nu ma supar daca-mi spui ca nu-ti place cum m-am imbracat; asa ca, te rog, sa o faci.
Salopeta de ieri iti placea? Sa o imbrac eu, nu tu. (am facut precizarea pentru ca mie imi plac multe haine dar "nu pentru mine")

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Sa stii ca salopeta imi placea:)

Mergi la inceput