LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***426***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Monn, sandalele imi plac mult; iti vin bine si par comode; In plus, nici nu par foarte inalte. Ma bucur -desi stiu ca am mai spus o data - ca-ti plac.
Dar, eu personal, as vrea sa-ti iei alta rochie. Cea "fluture" e dementiala si-ti vine tare bine. Sau, poti sa-ti iei blugi si bluza ce i-ai sugerat-o lui Anamariame -o bagi inauntru- si 2, 3 cureluse subtiri, subtiri, in nuantele din sandale: roz, verde si albastru + un plic intr-una din culorile alea.
Sa nu te superi pe mine, bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Off, ma enervez si cand ajung acasa ma pozez iarasi, in ipostaze mai, sa zicem, relevante Ina, nu prea-mi place la tine ca tot insisti atata pe defecte. Zic si eu ca si Monn, nu se vad!!! Asa ca profita de asta, si lucreaza putin la psihic. La tine tine aia cu spusul in fata oglinzii in fiecare dimineata: "sunt cea mai frumoasa, cea mai cea!"? La mine nu...

Mergi la inceput

Monn, am mai spus: din pdv fizic intotdeauna am fost banala, mediocra dar...interesanta! Si asta cu "interesantul" cred ca tine mai mult de personalitate.
So, n-am ce calitati sa insir; poate doar faptul ca, in ciuda existentei mele sedenntare, deocamdata, inca toate stau (pe la) locul lor; dar nici asta nu-i calitate ca asa m-a facut mama. Mi-a placut dintotdeauna sa incerc sa pastrez in buna stare ce am si...nu mai stiu.

In rest, ce sa zic? "Sint inalta si-mi sta bine" (pe asta jucam cind faceam dansuri populare si continua cu "Si ma potrivesc cu tine")

PS. Sa nu credeti ca n-am incredere in mine sau ca ma vad Hida-Hidelor. Dar sint realista. Ceea ce nu ma impiedica, in trecut, sa joc rol de...femme fatale.

Mergi la inceput

Monn, nici mie nu imi place rochita. Poate-asa, de-o plimbare-ntr-o seara. Sandalele sunt ft frumoase, desi eu una, as fi preferat sa fie mai inalte de atat. Sigur au toc de 12? Ca din poze le dadeam un 7.Azi am probat o fusta lunga pana in pamant, crem in partea de sus, si cu un roz prafuit jos. Imi statea groaznic. Iar Gina, pe langa covrigii de dimineata, am servit si focacia la o ciorba de pui cu taitei de casa . Imi revin eu, dar nu stiu cand.Ma duc sa admir puiutii lui Nicky.

Mergi la inceput

I-am admirat Fetelor, va spun un secret: mai vreau un bebelus, dar n-am curaj si nici cu cine sa-l fac

Mergi la inceput

Ah, si imi place si rochia asta (ador dantela):http://www.biensavvy.ro/colectie.aspx?id_colectie=20&id_rochie=977&perspectiva=fata&pas=1#aaDesi as modifica ceva la ea in partea de sus.Mi-a placut rochita cu dedicatie, Gianina, ador rochiile vaporoase, si numai din astea am. De asta si cred ca acum vreau altceva.Si aceasta imi place foarte mult:http://www.biensavvy.ro/colectie.aspx?id_colectie=33&id_rochie=1807&perspectiva=fata&pas=0#aaCe ziceti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Off, ma enervez si cand ajung acasa ma pozez iarasi, in ipostaze mai, sa zicem, relevante
Ina, nu prea-mi place la tine ca tot insisti atata pe defecte. Zic si eu ca si Monn, nu se vad!!! Asa ca profita de asta, si lucreaza putin la psihic. La tine tine aia cu spusul in fata oglinzii in fiecare dimineata: "sunt cea mai frumoasa, cea mai cea!"? La mine nu...

Ha! Ha!
Nu-mi place sa ma mint singura, desi pe aia, simpla, cu "cea mai cea" chiar...o cred! Nu-i nevoie sa repet pentru asta!

Sa stii ca mi-e ciuda pe tine ca te demoralizezi asa usor cind e vorba de dieta. Mi-e ciuda pe toti covrigii si pe toate foccacia-ele ce-ti ies incale si la care nu le spui "nu". Astea nu sint "abateri", sint interzise. Eu zic ca, daca te tii cu noi de treaba, in 3 luni o sa vezi rezultate spectaculoase. Nu e ok sa te demoralizezi dupa 3 saptamini. Nu ai cum sa vezi rezultate in 3 saptamini. Si nici nu ar fi normal. Tre' sa ai rabdare, sa fii motivata si sa fii convinsa ca faci bine, ca ai ales "calea cea buna" pentru o viata sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:

I-am admirat

Fetelor, va spun un secret: mai vreau un bebelus, dar n-am curaj si nici cu cine sa-l fac

Da sfoara in tara, poate se ofera voluntar sotul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
Citat:
I-am admirat Fetelor, va spun un secret: mai vreau un bebelus, dar n-am curaj si nici cu cine sa-l fac
Da sfoara in tara, poate se ofera voluntar sotul
Al meu in niciun caz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Hmm, deci nu va place rochitza mea Mai am o varianta, care de fapt a fost gandita la pachet cu sandalele, dar nu mai pun poze. Ideea e sa se vada picioarele, in momentul asta picioarele-s punctul meu forte

Daaa, au toc de 12, am masurat! Stiu ca pe nr 36 totul arata mai mic, dar chiar is inalte! Si un pic de platforma in fata Credeti-ma ca abia respir cand merg pe ele, atat is de inalte!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput