LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***426***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Monica, am inceput munca de mult...din octombrie anul trecut, ajumg la 8 seara acasa,mai am jumatate de ora sa stau cu copiii, mai ales cu Nicho ca e la camin de dimineata pana la 4 jumate,nu il vad deloc...apoi o culc pe Katya, il culc pe Nicho...si cad franta pe la 23.30...apoi toata noaptea o tin una si buna...tzitzi Katyei care se trezeste de 3/4 ori pe noapte, Nicho si el de 2 ori ca sa faca pipi la olitza....si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Nicky, ce frumosi sunt copiii! La multi ani Katyei!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Confirm cele spuse de Monn intr-ale Montignacului. Eu am avut rezultate spectaculoase cu ea; toti cunoscustii ma intrebau ce am facut de am slabit in...halul asta. Era chiar efectul "wow"; am trecut la DD -tot un "stil de viata"- pentru ca Monti' nu mi s-a parut suficient de...sanatos (prea multe proteine; era un "by chosice" ca puteam alege, ierburi si la Monti) si pentru ca ma dispera ca nu aveam voie cartofi. Dar, mai spun o data: merge traznet -ca si resulate-, poate minca toata familia si nu e greu de tinut.

Imi place fffffffffffffffff. mult rochia lui Monn (cea propusa de Simpli). Daca as avea si eu pielea "aia", m-as vedea si pe mine in ea; asa cum zice Simpli, fara accesorii.

Eu am fost fan mare al accesoriilor; am o colectie impreionanta; mai nou, am renuntat la ele sau le folosesc cu zgircenie; imi pun un ceas sa zicem; iar, pe post de accesorii, folosesc, cum bine a intuit Simpli, un parfum, o oja, o microdermabraziune facuta cind trebuie , un pantof spectacolos, o manichiura impecabila; in fine, chestii mai subtile, mai putin ostentative.

Gianina, imi place mult rochia probata de tine; te "vad" in ea Din "top"-ul elecancat de tine, ma vad in tinutele 7, 6 si 1. Nr 15 nu ma "coafeaza" pentru ca pe alb mi s-ar lua toate maglavaisurile ce mi le pun eu pe piele ca sa aspir macar la o piele impecabila.

Anamariame, eu insist: rochia e de vina; nu tu; adica, iti puti pune o rochie in care sa arati princiar Iti dau "na-na" ca ai halit covrigi; sa nu mai faci; ai slabit frumos, e pacat sa nu mentii rezultatul si sa nu-l imbunatatesti. Vrei sa facem concurs????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Nicky, ce frumosi sunt copiii! La multi ani Katyei!

vin si eu la pupaceala generala

nicky- bine-ai revenit

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Intru si eu pentru topicul cu slabitul.
http://www.qbebe.ro/mama/diete/sfatul_medicului:_slabeste_usor_si_repede_cu_dieta_keto_

E mai mult pentru Ina care a zis ca carnivora si pentru Georgiana care a zis de shaorma:).

va zic ca dieta ketogenica este mega eficienta (asa am slabit eu cand m-am intors din Sua cu 15 kile in plus)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ca tot ne asteapta un wk ploios si friguros, eu recomand din toata inima filmul Happy Feet 2: Mumble Danseaz#259; Din Nou
asa ca duceti ghioceii la cinematograf

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Monn, ai dreptate, Ina "cuminte" ar fi excentricitatea suprema . Dar a zis ca vrea viziuni diferite, de aia ma bagai in seama.

Se ingroasa gluma: adica, toate ma vedeti "rea"??
Incerc sa ma imbrac cum cred eu ca ma avantajeaza; in nici un caz, eu nu pot iesi in lume fara dresuri (chit ca-s 40 de grade la umbra) daca imi pun rochie, fusta; am si cifoza, si o piele pistruiata si o talie ingrosata si picioare-butuci si colaci pe burta. In afaara de...palme nu prea am ce arata.

"Angelica" nu ma vad pentru ca nu se vijashte cu atitudinea; "cuminte" -cu o rochie gen domnisoara de pension - daca "asortez" niste papuci indrazneti si ciorapi cu port-jartier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

la toale nu ma bag.
Nicky sunt foarte frumosi cei doi pitici. Ce repede a trecut timpul. deja 1 an

Hai ca am editat ca de la cat am mancat am scris cu picioarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Deci esti fata rea, ha?

Stii cum se zice: fetele cuminti merg in rai. Fetele rele merg... unde vor ele

Auzi, da' neshte calitati stii sa enumeri? Ca io n-am vazut nimic din toate defectele alea. La craci io zic ca stai bine, talia n-am mai vazut-o de ceva vreme, da' din ce se stravede prin haine nu vaz monstruozitatea, iar pistruii... mi se par sexi. Te-ai gandit ca pistruii pot fi un accesoriu fenomenal?

La cifoza ma inscriu si eu, si inca urata. D-aia nu-mi pot face freze inalte, care sa lasa gatul liber-liber, iar la nunta la sor-mea, cu rochia aia lunga, am sa fac niste "sarmale" pe care o sa le conving sa shada pe spate, nu pe umeri (ori le prind intr-o coada, ori... dupa inspiratia coafezei).

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

"Angelica" nu ma vad pentru ca nu se vijashte cu atitudinea; "cuminte" -cu o rochie gen domnisoara de pension - daca "asortez" niste papuci indrazneti si ciorapi cu port-jartier.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

La multi ani, Katya!

(se vede ca scriu la teza, nu? asta fiindca nu mai e emoticonul ala de mess care isi smulge parul din cap)

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput