LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***426***
Raspunsuri - Pagina 18
Monnvas spune:
Bai, da' bagati rochii si pt muritorii de rand, nu numai pt fotomodele. Ca balesc... degeaba!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 bag de seama ca o data pe an ma apuca uitatul dupa rochii de seara (exact asta faceam si anul trecut pe vremea asta) am 2 ore de cand numai asta fac la servici anamariame - dedicatie http://www.biensavvy.ro/colectie.aspx?id_colectie=20&id_rochie=973&perspectiva=fata&pas=1#aa Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 3 anisori |
Gianina, rochia e misto. dar stii cum se spune "pentru cine poate".
Pentru Anamaria eu zic ca stil ca se potriveste (chiar daca nu m-a intrebat nimeni).
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Gianina34 spune:
draga munica ultima rochie tocmai ca nu-i pentru fotomodele
eu nu am sani, am fundul mare, picioarele groase/grase din talie pana la genunchi
mi-am pus un sutien "invizibil (e cel cu/ cupele din silicon care se "lipesc" pe sani) mi-am indreptat spatele si am probat asa ceva
pot spune ca-i super rochia de genul asta
singura problema a fost ca si costa pe masura si cum eu trebuia sa cumpar una singura si sa tin cont ca am cca 40 ani, am spus pas
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori
curea spune:
Salutare mamicilor!
Pana acum am citit si am fost pe aceeasi unda cu multe dintre voi care v-ati spus parerea referitor la problema matzeigri, sunt sigura ca vei lua cea mai inteleapta si buna decizie, veti hotara impreuna viitorul familiei voastre. Pot spune ca era cat pe ce sa fiu in aceeasi situatie si incepusem sa aplic sfatul ancai... dar din pacate totul s-a rezolvat de la sine. (a fost doar o simpla intarziere)
Ina nu stiu daca sfatul meu te va ajuta, insa si eu te vad cu prima rochita sugerata de simpli cu flori si care tot simpli a spus ca nu mai este nevoie de nici un accesoriu.
Bine ai revenit Gia, eu din pacate nu am putut admira pozele puse de tine dar am incredere in gusturile mamicilor care au reusit sa vada pozele.
Simt emotiile mamicilor care participa la botezul lui Leon, sunteti in pregatiri mari cu tinetele ...deabia astept sa vad poze si sa povestiti cum a fost marea intalneala si petrecere.
Mamicilor v-ati gandit sa va duceti copilul / copii la FTK (fast track kids)? Ce parere aveti despre ei?
Vorbeati si despre dus copilul la inot eu am gasit in bucuresti unde poti duce copilul de la 3 ani barry fitnes spa parca se numeste . Am o prietena care duce baiatul de la 3 ani si 3 luni , din toamna pana acum a reusit copilul sa invete sa inoate pe spate si face si pluta.
Floric spune:
Monn, stii cum se spune chelnerului dupa ce degusti vinul..."Ramane".
Asa spun despre sandale. Mie imi plac. Si din conostintele mele zic ca ar veni bine si cu rochia.
Insa cat despre rochii pentru modele si oameni de rand eu zic "tu sa taci". Adica, tu vorbesti? Iti spun ca oamenii de rand cauta rochii pe "plus size" (adica vorbesc in numele meu, ca sa nu se mai simta careva lezat)
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Nicky09 spune:
Buna ziua...Ma mai tineti minte? E foarte mult de cand nu am mai scris aici, asa ca acum ma aflu in fata paginii si nu stiu ce sa scriu, vi s-a mai intamplat? Azi mi-am propus sa scriu....dar ce? Nu vreau sa va incarc campul vizual, doar sa va spun ca inca ma gandesc cu dor la serile cand reuseam sa va citesc si sa ma bucur ca existati.
Am intrat sa va zic ca imi e dor de voi, ca imi lipsesc "discutiile la o cafea", dar si sa va zic ca noi suntem bine, copiii cresc bine si ca suntem inca pe baricade.
Va pupam si va imbratisam cu dor!
simplyana_m spune:
Monn, ai dreptate, Ina "cuminte" ar fi excentricitatea suprema . Dar a zis ca vrea viziuni diferite, de aia ma bagai in seama.
Nicky, dar la cine crezi ca ma gandesc eu instant cand aud "cantagallo" sau ne uitam la Minuscule? Cum sa te uitam? Bine ai revenit, si poti incepe cu un raport detaliat despre tine si puiuti!
http://www.lucamic.blogspot.com/
Monnvas spune:
NICKY bine ai revenit! Ce-ti fac copiii? Te-ai intors la munca?
CUREA io nu am dus plodul la FTK, dar am o fetita in parc care merge acolo. Parintii sunt incantati, dar io zic ca depinde de copil. Fetita asta e oricum f f matura pt varsta ei, estimez io ca mental e cam cu un an inaintea copiilor de varsta ei.
SIMPLY pai sa te mai bagi in seama, ca stii cum e, unde dai si unde crapa. Tu postezi pt INA si ne inspiram... toate (rochia aia cu imprimeu floral m-a dat gata si pe mine).
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Nicky09 spune:
Stiam ca sunteti niste scumpe si dragute...mi-oconfirmati de fiecare data.
Puiutii mei? Bine. Au inceput sa se cam certe de la jucarii bineinteles si de la afectiunea exagerata a lui Nicholas fata de tot ce e in jurul lui.O mangaie pe Katya, o pupa , ea se enerveza plange...el se enerveaza ca ea plange si tot asa...
Suntem si noi in plina perioada DE CE?,cu aceleasi raspunsuri infinite...si ma gandesc mereu la reclama cu fluturele si imi zic: trebuie sa fiu calma, trebuie, trebuie, si sa raspund de 10 ori la aceeasi intrebare.Nepregatim de o mini excursie cu gradinita( o zi) marti cu autobuzul la un zoo cu restaurant cu parc de joaca.
In rest e un acaparator fiul meu, pune mana pe totul si ducem lupte serioase pt eliberare a obiectelor in sine.Calculatorul meu e primul obiect trecut practic pe numele lui...nu reusesc nici sa il deschid ca deja ma da deoparte si intra el: joaca spider, picteaza in paint si cauta pe internet masini din 2006.
Katya a implinit un an, am sarbatorit-o duminica impreuna cu taica-sau care a rotunjit suma la 40 de ani...am avut o vreme de plans( ploaie de dimineata pana seara) am avut 40 de invitati...am incheiat ziua la 2 noaptea.
In rest...bine.Speram sa vina caldura asta odata.