LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***426***
Raspunsuri - Pagina 22
Monnvas spune:
Of, toata lumea e impotriva mea Taman cand ma bucuram si eu de o combinatie reusita sandale - rochitza
(nu ma supar, mai tufete, ma alint numai)
Acum fac echilibristica prin casa cu tocurile...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Nuuu, da' e sotz acasa si lui inca nu i-am prezentat achizitia Si inca mai sper sa o... aman. Oricum, dilema s-ar putea sa se rezolve in alt sens. Cica ploua in weekendul asta, asa ca adio sandale |
la primul punct te inteleg (ba chiar ma mai si enervez ca nu stie ca zace de atati-a ani in dulap)
la punctul 2: ce treaba are ploaia cu sandalele?
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori
Gianina34 spune:
munico draga - tu nu faci echilibristica ci exersezi
asa ca pune si o carte pe cap
avem 3 anisori
inapreda spune:
Si io zic ca Gianina: ce legatura e intre ploaie si sandale?
La "okazii" nu se tine cont de conditiile meteo cind alegi tinuta; cel putin, eu nu o fac.
Gianina34 spune:
stai ca m-am prins: ti-e frica sa nu le strice ploaia, nu?
sa stii ca te si vad cu figurica ta de copil cum te transporta sotul in brate pana la taxi (sa mai spun de fluturatul de gene si privitul gales in ochi?)
asa ca roaga-te sa ploua
avem 3 anisori
mart.apr09 spune:
O sa fie friggggg in biserica! Iar la crashma, io aveam impresia ca e un complex cu mai multe si ca fiu-meu o sa ma fugareasca intr-un mare fel prin extensiunile crashmei.
Or maybe it's just in my head... Cand vad o vreme pishacioasa afara nu-mi vine sa ma bag in sandale, din motive... de dispozitie.
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Si io zic ca Gianina: ce legatura e intre ploaie si sandale? La "okazii" nu se tine cont de conditiile meteo cind alegi tinuta; cel putin, eu nu o fac. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
capitol nou