Oportunitati de munca la domiciliu (2)
Raspunsuri - Pagina 7
Elle_seb spune:
Foarte IMPORTANT.
Exista o regula in Zeek Rewards in momentul inregistrarii, care nu permite stivuirea venitului intre membrii care impart aceiasi adresa: http://joinromania.zeekrewards.com/popups/helpwindowframe.asp?topicid=1&faq=1&helpid=1&questionid=0&username=&cd=
Exemplu: 2 persoane, sot si sotie (sau frati) care au in CI aceiasi adresa nu se pot sponsoriza unul pe altul. Daca sunt oamenii mei, trebuie sa-i sponsorizez eu personal pe fiecare in parte.
Eu pot sponsoriza 10 persoane care au aceiasi adresa, toti sub mine.
crisbar spune:
elle_seb, eu as vrea sa demarez procedura de upgradare. maine o sa am bani in cont si vreau sa devin membru silver.
am intrat in seara asta sa vad cum m-as putea descurca.
spune-mi, te rog, ce scriu la "Make margin commission payable to:"?
am uitat, cred ca trebuia sa-mi fac mai intai cont de alertpay.
ma poti ajuta cu toti pasii?
de asemenea, banii ii voi avea intr-un cont de BRD, in Ron. pot vira din contul ala? daca nu, merge din Raiffeisen?
te intreb ca sa stiu daca mut banii in alt cont.
ar fi super daca ai avea disponibilitate pentru explicarea tuturor pasilor: cont alertpay, inregistrare membru silver,cumparare de bid-uri si la final inregistrare de alti membri.
multumesc,
crisbar spune:
intre timp am dat cautare pe net, am gasit informatii cum sa-mi fac cont.
se pare ca merge si din BRD dar cel mai bine ar fi din Raiffeisen, cica nu platesti comision de retragere.
de asemenea, dureaza 10 zile pana iti verifica ei contul?
spunea acolo si despre acte ce trebuie scanate si trimise.
pare destul de complicat si ia ceva timp pana la finalizare.
daca stiam, nu asteptam pana aveam bani in cont. era bine sa fi avut acum contul de alertpay deja creat.
nadaflorilor spune:
hai ca m-am trezit si eu sa intreb... (aaa eu sunt ninochka11)...m-am prins mai greu ce si cum sa fac, postez ad-uri de zor, m-am jucat un pic si pe auctions dar mi s-a luat, am urmarit doua licitatii care apropiau de incheiere... si am bid-uit inca 3 ore peste ora aia..am renuntat (dar si din cauza ca nu stiam si nici acum nu stiu care e treaba la final...sa zicem ca mi se adjudeca mie...ce fac? platesc suma la care s-a ajuns prin licitatie, sau pur si simplu am castigat si astept sa-mi vina obiectul acasa?
o alta chestie la care nu am gasit inca raspunsul e cu alea 100 de puncte date cadou... daca dupa 60 de zile tot le ia inapoi si nici nu pot cumpara biduri cu ele...de ce se mai dau?...
Elle, tu si sotul aveti adresa diferita in buletin?! ca eu intelesesem ca pe tine te-a sponsorizat sotul...
eu inca nu am acoliti...cred ca nici nu o sa am, in viata nu am vandut sau convins pe cineva sa faca ceva anume... o sa vad ce pot face asa de una singura...
nici cu daisy ala nu ma prind cum vine treaba, nu pricep ce e cu pretul ala diferit si nici daca mai intai trebuie sa cumpar produsul si apoi sa-l pun in vanzare (habar nu am unde...si/sau licitatie)... nu ma risc sa dau bani si sa ma aleg cu nu'sh ce obiect inutil ...
crisbar spune:
tot eu, bajbai pe contul de alertpay.
am reusit sa-mi fac cont dar acum trebuie sa-l validez. in informatiile pe care le-am gasit eu pe net scria ca trebuie sa-mi trimit copie dupa buletin si dupa o factura recenta cu numele meu. era suficient pentru a-mi fi validat contul.
numai ca mie acum imi cere "credit card validation" sau codul swift bancar... nu inteleg de ce? sunt depasite informatiile de pe net?
si inca ceva, mai nou cica se numeste "Payza" noua denumire a lui AlertPay.
probabil ca e foarte tarziu pentru a mai primi lamuriri acum, o sa las operatiunea asta pentru maine.
nu prea-mi vine sa trec date despre carduri asa..oricum...
Elle_seb spune:
Crisbar, le luam imediat pe rand.
La asta ma gandeam si eu, sa pun in detaliu toti pasii de urmat, pentru ca lumea sa nu trebuiasca sa rasfoiasca 40 de pagini ca sa gaseasca ce-i intereseaza.
Selene_Bunny spune:
Eu nu am cum sa furnizez niciun fel de factura pe numele meu.
Singurele copii pe care le pot furniza sunt CI si certificat de nastere.
Din putin se face mult - ajutor umanitar!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Elle_seb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisbar elle_seb, eu as vrea sa demarez procedura de upgradare. maine o sa am bani in cont si vreau sa devin membru silver. am intrat in seara asta sa vad cum m-as putea descurca. spune-mi, te rog, ce scriu la "Make margin commission payable to:"? am uitat, cred ca trebuia sa-mi fac mai intai cont de alertpay. ma poti ajuta cu toti pasii? de asemenea, banii ii voi avea intr-un cont de BRD, in Ron. pot vira din contul ala? daca nu, merge din Raiffeisen? te intreb ca sa stiu daca mut banii in alt cont. ar fi super daca ai avea disponibilitate pentru explicarea tuturor pasilor: cont alertpay, inregistrare membru silver,cumparare de bid-uri si la final inregistrare de alti membri. |
Nu am vazut pe site "Make margin commission payable to:". Unde scrie asta?
Crisbar, eu zic sa vii maine pe la mine si-ti arat direct in calculator cum se face.
Pentru celelalte fete care nu sunt din Bucuresti, voi explica pe forum (sper sa nu-mi scape nimic).
Fiecare trebuie sa-si faca contul de AlertPay, care intre timp a fuzionat cu o alta companie si se numeste incepand din seara asta Payza. Sistemul a ramas acelasi, doar numele s-a schimbat.
Cele mai mici comisioane sunt din Raiffeisen. BCR-ul are comisioane mari, nu stiu BRD-ul.
Elle_seb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisbar intre timp am dat cautare pe net, am gasit informatii cum sa-mi fac cont. se pare ca merge si din BRD dar cel mai bine ar fi din Raiffeisen, cica nu platesti comision de retragere. de asemenea, dureaza 10 zile pana iti verifica ei contul? spunea acolo si despre acte ce trebuie scanate si trimise. pare destul de complicat si ia ceva timp pana la finalizare. daca stiam, nu asteptam pana aveam bani in cont. era bine sa fi avut acum contul de alertpay deja creat. |
Dupa ce ai facut contul Payza (fostul AlertPay), trebuie sa atasezi un cont bancar si un card de debit sau de credit. Cardul de debit trebuie sa fie Visa sau Mastercard. Contul bancar se ataseaza imediat, insa validarea cardului dureaza cateva zile (nu chiar 10, mai putin).
Pentru validarea contului de Payza (fostul AlertPay), trebuie sa le trimiti o copie dupa CI si o dovada a adresei unde locuiesti.
Nu e nevoie sa astepti pana se valideaza AlertPay-ul tau, iti pot face eu plata din contul meu de AlertPay.