BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetele la 14 ma duc din nou la masa . Cu asta e cel Mai greu pana vine laptele, ca eu nu am decat colostru. Dureri , ca sa fiu sincera , am . Sper ca de Maine sa fie Mai bine. Eu am o taietura a uterului in forma de t si Mai am si o pings de dren. Sper sa mi-o scoata Maine. Cred ca o sa ma doara de mor, habar n-am. In rest sunt la rezerva cu Soacra-mea care sta cu gura pe mine sa mananc. Doare si nasterea naturala, dar doare si dupa cezariana. Operatia cand ti-o face e ok si cat stai la reanimare, dupa e nenorocirea. Cat am stat acolo am asistat si la nasterile naturale. Tipau saracele de numai. Acum , oricum e greu. Cine zice ca nu este, eu nu cred. Hai ca va Mai scriu.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Si eu conduc, mi-am lasat scaunul mai pe spate.

Fetele cu copii ~2 ani, cum va descurcati? Ii mai carati in brate, alergati dupa ei, reusiti sa tineti pasul cu ei?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna ...
cred ca au trecut si cele 48 de ore mai esentiale ptr nectarel

iuli si eu visez urat si ziua am ganduri care ma ingrozesc si imi vine sa plangsi ma astept ca astea sa nu treaca decat dupa cateva luni dupa ce nastem.

eu mai conduc din cand in cand dar asta cand ma urnesc cu greu sa ies din casa.parca nu am chef de nimic.daca la prima sarcina nu aveam stare sa stau intr un loc si ma plimbam non stop acum abia imi vine sa mai merg undeva.nici la cumparaturi nu am chef sa merg unde altadata mergeam cu mare drag

31+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ada am scris deodata si acum am vazut mesajul tau.ii doresc pofta buna lui nectarie.si da i un pupic mareeee din partea noastra.

31+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Ada - nu ai gasit o pompa sa te mulgi? Ajuta si la stimularea lactatiei.
Mie durerile de dupa cezariana mi s-au parut un fleac pe langa durerile de cap de la rahianestezie.
Nu poti cere calmante?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

eu conduc ca si inainte; sper sa pot ca si la baiat, sa conduc pana in ultima zi

dar conduc doar in Buc, nu si la drum lung

michelle eu nu am probleme sa tin pasul cu baiatul; e f cooperant (sper sa il tina si pt mai incolo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

pai ada in spital are acces pompele electrice de la spital.
doar ca probabil dureaza pana vine laptele

ada la mine a venit la 4 zile dupa cezariana

insa colostru este mai mult de cat hranitor pt bb, nu iti face griji
tu mergi in continuare sa te mulgi, o sa vina si laptele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Curaj si rabdare, Ada! Daca a venit colostrul, trebuie sa vina si laptele.

Eu acum mananc pe fuga, merg sa fac testul de non-stres si trebuie sa stimulez puiul sa se trezeasca. Nu ma plang ca nu a fost activ zilele astea, dimpotriva. Cel mai mult imi place cum valureste burta dupa miscarile lui. Acum insa, doarme...

Zizou, Carmina, imi pare rau ca nu dormiti bine. De-acuma cam asa e, greu cu somnul, cu durerile de articulatii, dificultati de respiratie, carcei, zic si eu sa va incurajez hahahaha...dar vrem nu vrem ne obisnuim sa traim cu asta luni de zile. Perne multe si o saltea mai tare e solutia mea deocamdata (iar impotriva carceilor vitamine, magneziu, banane). Care aveti soti dispusi sa va faca masaje, e bine (al meu, nu...).

Si eu conduc bine-mersi, peste tot (inclusiv la supermarketul de la coltul blocului). Dar am observat ca am devenit mai nervoasa la volan si conduc "mai sportiv" cum zice barbata-miu. Mi-a zis ca nu ma lasa sa conduc cu bb in masina dupa nastere....cata incredere! (dar conduc cu el in burta acum, nu-i tot aia?)

Fug sa ma imbrac, revin mai tarziu.

33 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ada,pofta buna si tie si lui Nectarel.Stie soacra ce sa faca cu tine,ca tu sigur ai manca 2 frunze doar.
Eu zic sa bagi supe multe ca de la asra faci lapte si lichide cit incape.

Danett,eu zic ca bb nu are nimic de la cazatura ca el e bine protejat in burtik,dar macar citeva zile tine-l sub observatie.

Intrebati de condus?...pai eu inca merg pe bicicleta de numa,de condus o sa conduc sigur pina la final.Eu ma si vad mergind singura la spital cu masina,daca ma apuca contractiile.
Deoecamdata ma simt bine si ma pot misca doar seara incep durerile de spate si de oase intre picioare...merg cracanata,haha.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

30+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna fetele !
Ada ma bucur ca Nectarel progreseaza , cred ca este un simpatic cu ciupici si caciulita si sunt sigura ca este mai mare ca acum 2 zileeee , il pup si pe el si pe tine . Esti la rezerva 4 ?
M-am apropiat si eu de final cu nebuneala din casa , mai sunt cateva maruntisuri de asezat dar fata de ce a fost sunt tare
Sper sa nu se grabeasca BB sa vina daca totul este gata , ca nu am unde sa-l culc si cu ce sa-l imbrac (glumesc) sa stea la caldurica , cert este ca au cam intrat si in mine sperietii ca nici eu nu stau deloc intr-un loc cu toate ca sunt si cu uterul taiat in sapt 7 de sarcina si tot bantui , dar asa este omul
Fetele cu insomnii , imi pare rau ... eu dorm de n-am aer , mai rar cate-o noapte cu arsuri .
Va pup si revin

31+ Andrei
AMR 8 Weeks

Mergi la inceput