BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (36)
Raspunsuri - Pagina 11
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adarev Of, fetelor m-am trezit ca trebuia sa merg la baie. Azi o sa ma duc sa vorbesc cu doctora. Am primit mesaj de la sotul prietenei Mele , ca starea bebelusului este stabila. Oricum am inteles ca ei sunt imprevizibili. Astept sa-mi vina lapte ca la prematuri nu se da lapte praf , ceea ce mi se pare normal.este mic fetelor. I-au Mai pus si o caciulita in cap cu o floricica si niste botosi in picioare.aici li se da drumul pe la 2 kg. Aaaaa si e la lampa albastra ca are icter.sa vedem ce va Mai fi si azi. Noi ne-am rugat ca Dumnezeu sa faca voia lui. Ada |
Sora mea se mulgea si se ducea la 3 ore cu laptele iar asistentele il bagau pe si=onda gastrica direct in stomacel.Asa il hranesc si pe el nu?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
b_1403 spune:
Buna fetele
Am intrat o secunda sa dau lui Nectarel si Adei.
O sa fie bine sunt sigura.
O zi buna
Beatrice 29 + cu Maya Elizabeta
muraturica spune:
Multumim de cafea.
Ada, felicitari pentru progresele facute. Colostrul e super, o sa vina si laptic si Nectarie o sa creasca mare. Mai da-ne de stire despre voi cand poti.
Dupa patania Adei, eu am decis sa fac o urocultura, asa de capul meu fara trimitere. Am rezultatele vineri. La 7 merg si la eco.
Momentan ma scoate din minti vremea asta ca nu pot iesi pe afara.
25+
Pusi spune:
Buna dimineata fetelor,si multumim de cafea.
Ne bucuram pt. vestile despre Ada si Nectarie, care inainteaza cu pasi marunti dar siguri. Doame ajuta ca fiecane zi sa aduca numai vesti bune. Cred ca DD are grija de toate si stie ce are de facut pt. micutul Adei.
Eu maine ma duc sa-mi fac analizele. Sper sa fie totul in grafic.
Pupici pe burtici si o mare imbratisare pt. Ada si Nectarel voinicel.
29+
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
Daconst spune:
Ada,super vesti!!!
Eu zic sa ramai optimista ca restul vine de la sine.
Sora mea a avut 850g la nastere si asta acum 40 de ani si traieste bine-mersi.Eu zic ca daca atunci au reusit la medicina care se practica pe vremea aia fara echo,acum nici nu-mi fac probleme.
Va dura doar pina il veti putea lua acasa,asta e singurul impediment,zic eu.
Pup fata si rabdare multa!
La noi e un frig de numa si eu trebuie sa fac bagajele de concediu...brr.Sper ca macar in Italia sa fie mai cald ca altfel vai de noi.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
29+ sapt
Porumbita spune:
Ada e f bun colostru; are n proprietati!
piticul respira singur?
cam pe la 1800 pe semnatura il poti lua acasa
altii il tin pana la 2kg sau un pic peste
multa multa putere pt voi si pt micut!!!
dannett spune:
Neatza burtici!
Ada, eu zic ca e foarte bine ca ai colostru. Da Doamne sa vina si laptele curand!
Eu am fost si azi la spital pentru monitorizarile inimii bebelusului. Asistenta spune ca e bine, doctorita era in operatie cand am plecat, o sa vb mai tarziu cu ea la telefon, dupa ce se uita si ea pe hartiile de la aparat.
Cum s-a intamplat: am plecat repede de la servici la casa unde urmeaza sa ne mutam ca trebuia sa vina o masina de la Dedeman (sotu era intr-o sedinta si urma sa vina si el pe urma), am mutat masina in graba ca sa aiba ei loc sa iasa si in timpul asta instalatorul se grabea sa plece si eu voiam sa il mai prind sa ii explic ce modificari aveam nevoie la bucatarie. Cand m-am dat jos din masina si am facut cativa pasi cred ca m-am impiedicat de ceva (era un loc cu pamant..ca pe santier..)si tot m-am dus..Genunchii i-am invinetit..pe coate si maini is julita zici ca vin din razboi :d
Is prea agitata..eu ma surprindeam si inainte de cazatura alergand cand traversam strada ca sa nu stea masinile dupa mine pana trec eu...
V-am inebunit cu povestile mele:D
Ieri si azi stau acasa (cu greu m-a convins sotu..), sa vad ce zice dr in continuare.
Asa ca fetelor, aveti grija mare. Se pare ca noi cele care avem sarcini active, fara probleme avem surprize ce pot rasturna tot..
29+
IIuli spune:
buna, fetelor,
ce bine ma simt cand deschid capitolul si vad urarea de bun venit pentru Nectarel!
pup mamica si prima piersicuta si abia astept sa mai auzim vesti - fie de la ada, fie de la sotul ei (foarte emotionant mesajul lui). ada, sper sa vina laptele cat mai repede si asteptam sa ne dai detalii despre nectarel si ce faceti acolo - cat de des il vezi, cum se descurca, daca mananca; pe tine te mai doare? sper ca esti bine.
muraturica, nici eu nu suport vremea asta, voiam sa ma duc la piata sa mai iau ceva legume, dar si pe mine m-a prins ploaia ieri - ca si pe roxypuy, si m-a facut ciuciulete ca eu mergeam ca o printesa prin ploaia aia torentiala -, asa ca astept sa iasa un pic de soare.
dannett, ia sa ai tu grija si sa stai in pat cuminte, cum adica sa te grabesti cu burtica dupa tine sa nu astepte masinile??? ai grija si sa nu ne mai dai emotii.
carmina, si eu am dormit foarte prost, de la 5 m-am trezit si m-am uitat pe vplay pana mi s-a trezit printul. fetele care se trezesc noaptea, ce faceti orele alea? mie mi se pare groaznic de liniste si nu pot citi, ca ma doare capul. tot de la vise urate ma trezesc si eu, zizou si fleur parca ziceau, visez toate prostiile si ma sperii. am observat ca mai nou nu visez urat doar noaptea, ci mi se intampla si ziua cand sunt treaza sa imi treaca prin cap niste grozavii care ma fac sa plang instantaneu . cred ca o iau razna hormonii mei
gata, hai ca m-am intins o gramada. a, ce voiam sa mai intreb - voi mai conduceti? mie mi se pare ca sunt foarte inceata in tot ce fac si nu stiu cine spunea ca reflexele nu mai sunt la fel de ok.
26+ Mihai
b_1403 spune:
Eu inca conduc- viciile astea- doar ca sunt mult mai lenta, vb ta, sotul mereu ma cearta ca parca as merge pe jos (adica cam cu 30 km pe ora..si traiesc intr-un oras mic unde nu aglomeratia ma face sa merg asa incet).
Oricum la servici nu mergeam cu masina nici inainte (ori pe jos ca e la vreo 15 min ori ma luat masina societatii), masina e pentru plimbarile mele ca asa ce imi mai plac.
Beatrice 29 + cu Maya Elizabeta