BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (36)
Raspunsuri - Pagina 10
michelle1981 spune:
Ada - e ffff bun colostrul, daca poti, mulge-te si stocheaza-l.
Danett - vai, ce patanie, dar cum ai cazut, te-ai impiedicat? Si eu am cazut la Bianca prin luna a 6-a dar nu pe burta, am apucat sa pun mainile in fata.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">28+ cu
Bumbitza spune:
Fac ce fac si mai trag cu ochiul daca mai e vreo veste de la Ada. Sa va dea D-zeu multa rabdare si putere si sa recupereze Nectarie sa creasca mare si voinic! Ada si eu tot colostru am avut primele zile si e f hranitor si ala, vine el lapticul in scurt timp.
Miruna imi pare rau de ziua incarcata. Fibrinogenul mi-a iesit si mie ridicat si mi-a zis dr sa nu-mi fac probleme ca asa se modifica in sarcina. De restul analizelor nu stiu ce sa-ti spun. Sanatate!
Concediul pre/post-natal sunt concedii medicale ca oricare altele si se iau lunar. La intrarea in CIC mie mi-au suspendat CM, chiar am cartea de munca acasa si acum.
Noapte buna! Sa ne auzim maine cu bine!
mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 24+ cu piersicuta dulce foc
ali24 spune:
roxypuy mie imi va da joi cand merg la dr sa repet analizele.adica la 32 saptamani.si la 36 a spus ca imi va lua cultura de col.
ada e bun si colostru.nu iti fa griji ca mi se pare normal sa nu iti vina asa din prima lapticul avand in vedere ca bobolinu a venit pe neastepate.si in general parca stiam ca la cezariana vine putin mai tarziu lapticul.cum e piersicuta cea mica?cand ai timp si chef poate ne povestesti mai multe despre el.
va pup pe toate.sa aveti o noapte cat mai usoara
31+
rafael albert(25.05.2007)
Porumbita spune:
BINE AI VENIT PE LUME MICUTULE NECTAREL!!
Citat: |
citat din mesajul lui Laura32 Valy , eu dupa ce am ramas insarcinata in urma Fiv-ului , am intrebat doctora unde ma indruma sa merg mai departe ... 2 variante : Polizu sau Giulesti , ea mi-a spus ca sub nici o forma Municipalul ca au cea mai proasta sectie de neonantologie... acum daca vb de cazuri premature presupun gen Ada care era la Elias si a ajuns tot la Polizu .Daca nu exista probleme este ft ok , am o prietena care a nascut in feb la Municipal si nu a fost multumita de conditii , copii tinuti in curent , geamul spart la baie dar ii spala etc , ea chiar a refuzat sa-i mai fie spalat copilul ultimile 2 zile , am inteles ca nici curatenia nu este ft ok , acum asta am citit si la alte fete in diverse discutii despre Municipal . Poate este cineva pe aici care chiar a nascut la Municipal si poate da mai multe detalii . 31+ Andrei AMR 8 Weeks |
nu e chiar asa
nasa mea a nascut la municipal acum 3 ani; a nascut la 29 de sapt, a ramas internata o luna jumate pana copilul a luat suficinet in greutate ca sa ii dea drumu acasa;
azi baiatul are 3 ani jumate si e perfect sanatos
tot nasa mea a nascut anul trecut si al doilea copil, la Filantropia de data asta, a nascut la 33 de sapt insa fetita avea greutatea ca la 31. a stat o luna internata cu ea
acum cea mica are 10 luni
ambele spitale au sectii ok pt prematuri
carmina_s spune:
Va pup fetele! Am intrat doar sa va salut si sa o pup pe Ada si mult mult pe Nectarel! Mie mi-a zis dr ca peste 3 sapt o sa fac niste analize (uroctura, inca cateva si culturi din col). Cat despre prenatal...mie mi-a spus dr de fam ca pot intra in sapt 31,ceea ce am si facut. Asta e un concediu medical dar cu cod diferit (daca pt boala obisnuita este cod 01, pr prematal este 08 parca) si se ia in fiecare luna de la dr de fam. Pana se termina 126 de zile. Apoi se face cerere de suspendare CM pt intrare in CIC. Si gata
32+ Ana Miruna
freedelia spune:
Ada -- Doamne-ajuta, bine ca ai reusit sa ii dai colostru, ala e cel mai important acum. Nu ii trwbuie lapte si in nici un caz formula, sper ca nu i-au dat. Stomacelul lui acum este cat o unghie de mic, cateva picaturi de colostru il umplu.
Daca nu e legat la aparate si daca te lasa, tine-l in brate cat de mult poti, direct pe piept. Pentru prematuri este recomandat acest tip de kanguroo-care cel putin pana la data la care ar fi trebuit sa se nasca. Pentru cand veti iesi din spital, neaparat sa iti cumperi un wrap si sa umbli cu el pe pieptul tau non stop, este cel mai bun lucru pentru un prematur.
Bine ca sunteti bine. La ce greutate sunt lasati sa plece acasa prematurii?
Cu cezariana, o sa fii ok in curand, prima zi e mai nasol, desi cu calmante puternice ar trebui sa fie cel putin suportabile durerile. Deja dupa doua zile, nu mai sunt dureri mari deloc.
Putere multa si rabdare!
Delia, 21+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
adarev spune:
Of, fetelor m-am trezit ca trebuia sa merg la baie. Azi o sa ma duc sa vorbesc cu doctora. Am primit mesaj de la sotul prietenei Mele , ca starea bebelusului este stabila. Oricum am inteles ca ei sunt imprevizibili. Astept sa-mi vina lapte ca la prematuri nu se da lapte praf , ceea ce mi se pare normal.este mic fetelor. I-au Mai pus si o caciulita in cap cu o floricica si niste botosi in picioare.aici li se da drumul pe la 2 kg. Aaaaa si e la lampa albastra ca are icter.sa vedem ce va Mai fi si azi. Noi ne-am rugat ca Dumnezeu sa faca voia lui.
Ada
Kimmy spune:
Buna dimineata!
Ada,eu stiam ca laptele nici nu vine pana pe la 2 saptamani,pana atunci e tot colostru,si ca asta e cel mai bun pentru bebe.Sa nu-ti faci griji in privinta asta.Si mai ales dupa ceza,e normal sa vina putin mai greu,mie de exemplu mi-a venit val vartej,cam a 3-a sau a 4-a zi.Te pup si te imbratisez!
Fetelor,eu fug la servici ,dupa-masa am programare la dentist,maine ma duc la gineco si la dr de familie sa-mi interpreteze rezultatele.Deci tot pe drumuri...m-am saturat,vreau concediu odata
_
Mamica mandra 26+
Povestea noastra
ZIZOU spune:
Neata, fetelor! Dau cafeaua.
Ada, ma bucur ca a mai trecut o zi, sa fie bine incontinuare!
Eu am avut o noapte groaznica, cu vise ciudate, dureri de articulatii si mai nou nu pot respira. Parca ma apasa ceva pe spate si ma chinui sa respir.
25+
carmina_s spune:
Buna dimineata, fetelor!
dupa cum vedeti, eu nu am somn. la ora 2 dimineata am lasat mesaj, la 6 am avut un carcel crancen la picior pe la 7.30 a plecat sotul la serviciu si m-am trezit si eu si nu mai am somn.
Ada si ai sa vez a totul o sa fie foarte bine si cand te astepti mai putin Nectarel o sa creasca ca Fat Frumos intr-o zi iar tu vei merge cu el acasa si o sa ne povestesti cum este Pana atunci....RABDARE (ca tutun nu e voie)
32+ Ana Miruna