Clubul "babelor" FIV-oase 37
Raspunsuri - Pagina 6
5ab1na spune:
eu am 2 perusi Coco si Coca, prostuti din cale afara si pe care i-am luat ca sa ma trezeasca
si ei iarna dorm mai mult decat mine
ambele familii m-au criticat si nu au inteles de ce mi-am luat pasari. soacra-mea se mai "scapa" si spune ca sotul meu nu creste copii se ocupa de papagali
i-am luat intr-o zi in care am intarziat pentru o chestie extrem de importanta. eram intr-o perioada in care inchideam alarma la telefon intr-un mod automat fara sa-mi dau seama si ma culcam la loc.
era iarna, m-am dus de la munca direct la un shop de animale si am plecat cu Coco de acolo cu tot cu colivie si ce-i mai trebuia lui.
Cand am ajuns acasa sotul meu sa faca infarct.
Nepricepandu-ne deloc si pentru ca sotul meu a spus ca el a urat dintotdeauna sa vada pasari in colivie i-am dat drumul in sufragerie.
Am zburat dupa asta ametiti sa-l prindem vreo 2 ore:))))
Pana am citit pe net ca nene...trebuie sa fie intuneric sa-l prinzi. AAA...
ok
l-am prins noi pana la urma. nu scotea un sunet, nu manca, parca nici nu se misca! am citit, m-am documentat si am aflat ca are nevoie de pereche. Undeva in a 4-a zi de la achizitia lui, ingrijorata tare ca-mi moare pasarea fara pereche am plecat si i-am cumparat pereche. pe coca. s-au inteles de minune din prima zi.
si de atunci ne ignora complet
MeAlex spune:
Anaasta, eu si ai mei am salvat animalute, mai mult pisici, tot timpul. Ne-au murit multe, cand stateam la curte dispareau si nu aflam niciodata ce s-a intamplat, am fost in situatia sa decid eutanasierea unei pisici extrem de destepte, fara sa exagerez era la fel de desteapta precum un catel...mai prostut. Am suferit de fiecare data, am plans nopti intregi, am lipsit de la scoala, apoi mi-am luat concediu...asta este, asa sunt...Dar desi am suferit, m-am gandit mereu ca au avut o viata buna, ca le-am ajutat, aproape tuturor le-am salvat viata, le-am adoptat de pe strada, deci ar fi putut avea un final tragic. Pe unii i-am salvat dupa ce au fost otraviti, am avut un motan orb, o pisica ce nu-si misca picioarele din spate si pe care am luat-o dintr-un pom (si-a revenit total). Acum am un motan adoptat de mic care a facut blocaj vezical, am chemat ambulanta veterinara pentru ca nu mai urina si ii era foarte rau, a suferit o operatie de refacere a vezicii urinare si acum e un motan sanatos si fericit. Din noiembrie, mai am un motan caruia i-a murit stapana si nepoata ei nu vroia sa il tina, nu suporta animalele si se gandea ca daca il eutanasieaza, e mai bine pentru el (mama ei vroia sa il lase pe strada, motanul avand 11 ani si locuind numai in apartament, cred ca ar fi murit intr-o ora)...Hai ca am dat-o in altele...ideea e ca voi i-ati oferit acestui sufletel o viata frumoasa si v-ati bucurat, voi de el si el de voi! Nu putem alunga episoadele grele din viata noastra...e ca si cum am renunta sa ne legam viata de un om pentru ca e posibil ca el sa moara...sau sa decidem sa nu avem un copil pentru ca i se poate intampla ceva...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
aadina spune:
Ady, iti tin pumnii in continuare, sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat.
Sabina, ai scris turcilor? Eu nu am scris inca, nu am avut nici prea mult timp si nici dispozitia necesara.
Azi,beta al meu a mai crescut cu 250 unitati, tare as fi vrut sa scada macar putin. De ieri, s-a instalat si ciclosul, nu e ff cantitativ, dar cred ca asta e, iar durerile sunt ca la ciclu. Sper sa scap cu bine din toata povestea asta, si cat mai usor.
Lara27 spune:
Sabina,
Ana, I would say, get an Akita (Inu)!
Qiao, orice kg doabandit pe viitor, il voi pune exclusiv pe seama ta
in aceasta nota de optimism, va pun link-ul cu graficul sanselor la fiv versus varsta noastra..->> de-pre-ssing!!! (mai putin Ady, Ari, Maria si alte babe minore) celelalte, bagati tare unicorn:
http://www.reprofitinternational.com/page.php?id=114&rodic=69&lang=en
le: huh, Alex, m-ai emotionat
Aadina, tin pumnii sa se termine fara alte complicatii hai, da-le o sansa si celor din tabara de ski eu ma tot gandesc la povestea cu final fericit a lui many
to be continued..
5ab1na spune:
aadina n-am scris inca. de ce? inca nu ma trage. nu tayfun nu ma atrage ci ideea de a scrie macar istoricul si a-mi aminti toate datele mele si povestile despre fiv...mai astept putin. acum sunt la capitolul "negare"...negare ca am probleme serioase
ai mai fost la soco sau la altcineva?
ana coco e un verde cu albastru, iar coca e un verde cu galben. acum ii tin numai in colivie dar...a fost o vreme cand de dragul sotului o duceau tare bine...pe bat agatat de un dulap. treceau prin colivie doar pentru mancare si somn. faceau niste zboruri si o mizerie.........
adrianaady spune:
Aadina dureri ai? Eu cred ca exista un sac embrionar in uter si din cauza lui se secreta betahcg...daca Doamne fereste era extrauterina nu cred ca rezista sarcina atitea saptamini....
Ai sa vezi ce de maine incolo va scadea si beta. Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva. Multa, multa putere si cu orice ai nevoie , aici suntem
Multumesc frumos pt gandurile bune, cred ca e greu cand sufletul iti plange, sa incurajezi pe cineva. Stiu ca e din suflet si de aceea toate gandurile bune se intorc la tine
Anaasta imi pot inchipui cit suferi dupa pasarea ta; am si eu un mic perus galben, frumos bucuria vietii noastre. Dar ai sa vezi ca usurel va mai trece durerea, si mereu sa gaseste loc pt o alta mica iubire in viata voastra
QiaoBing spune:
lara doar o vorba sa-ti mai spun. eu la inceput, la masina, faceam paine cu lapte si unt, iesea o nebunie. sotul manca la inceput cam jumatate de paine o data. mi-a zis mama la un mom dat sa nu mai fac din aia ca o sa se ingrase, am inceput sa fac simpla ...pana la urma s-a obisnuit cu paine gustoasa facuta in casa si acum mananca doar cate 1-2 feliute maxim din cea facuta la cuptor.
nu ma uit la link, nu vreau sa ma deprim total
sabina
anaasta sunt 2 metode de tratament: ori iei repede alta pasare, dar alta specie ca sa nu te duca cu gandul la ce ai avut, ori stai sa se mai vindece rana si pe urma mai vezi.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
Lara27 spune:
biiiiineeeeeee, dc tot sunt "invizibila", merg sa ma rasfatz sub un hot shower, sa-mi mai pacalesc migrena (de nivel mediu, acum)
va pupic
le: ha, m-a "vazut" si pe mine cineva, finally
to be continued..
5ab1na spune:
lara imi pare rau pentru migrenele tale. stiti ca eu n-am migrene din astea cand sunt pe stop? ma doare doar burta si durerea respectiva ma oboseste dar atat. cand eram tanara ma durea extraordinar de tare burta si bagam piafene si alte calmante...in loc sa ma duc la doctor.
pai am fost atunci o singura data la doctor pe tema asta si m-a trimis acasa. so...