Clubul "babelor" FIV-oase 37
Raspunsuri - Pagina 5
anaasta spune:
Ari, da' ce e in cutia de pantofi de sta in frigider?! La multi ani! cat mai fericiti si impliniti!
Qiao, esti o optimista incurabila daca ai topait pe marginea butoiului si ai cazut pe langa cand ai vazut factura de la service, si nu in...
Sami, ce dragut finutul vostru si dintisorii aia cred ca sunt adorabili. De ce ti-e frica de tulumba aia, te-a durut de fiecare data?! Oh, parca spuneai tu ca pragul durerii la tine e destul de jos... Cand mergi la montare sterilet?
Ady, cu frumos au decurs lucrurile la tine....
Lara, eu incerc, nu-mi prea iese tot timpul insa... Ieri am plans de mama focului la Hachiko si acum as vrea si eu Akita Inu sau American Akita...
adrianaady spune:
Samira sa iti traiasca finutul! Mi-l inchipui cit de fericit era cu atitea jucarii in jurul lui mititelul, mor de dragul lor
Ca tot vorbeam mai devreme am facut prima doza de cetrotide, de maine le fac dimineatza la 7.30-8.00; stimularea ramine aceasi 150, estradiolul era 290, lh parca 0.9, in limite toate pina acum
Miercuri dimineatza eco si analize din nou.
Anaasta eu stiu cit e de greu, dar e f important sa ramai pe pozitii, nu ai de ce in acest moment sa nu speri. Hai incearca un fivulet si sa vezi ce frumos vor merge si la voi lucrurile.
Eu aveam programata o zumba asa ca de final, dar a trebuit sa ma duc sa caut si sa cumpar cetrotide , asa ca planul meu s-a dus de rapa....
lyly_mar spune:
samiro,pai dc ti-a promis Albisorul..el e e dr de cuvant!!!si fie vb intre noi,tu esti fomeie cu experinta,te sperii de o tulumba mica...amarata,vai de mama ei?
sa iti traiasca fiinutul si sa fie sanatos!
si eu vreau la intalneala
ari, la mai multi ani impreuna si fericiti si sanatosT!
qiao,hai ca nu esti chiar de la ET nevorbita,nu ne-am vazut in martie la hanul lui manuc?...eeee varsta
5ab1na spune:
super ady!
sami...abia astept si eu motul finutului meu. mai am oleaca. si eu le-am tot cumparat, ma mai uit la ele, papucei mai am sa iau.
care e marimea la varsta de 1 an?
anaasta spune:
Qiao, am uitat. Zi-mi si mie cum sta treaba cu pasaretul tau. E canarul. Zburli e porumbel?! Si al treilea ce e?
Ady, stiu bine teoria, practica ma omoara... de fapt, cred ca hormonii ca altfel nu-mi explic starile mele... Ma gandesc si eu sa merg la zumba, poate imi va ajuta creierasul sa fie un pic mai fericit...
QiaoBing spune:
lyly veeeziiii cat sunt de baba ?!?
anasta pasaretul meu e asa: Cipi sau donul Scartz e canarul, Zburli e sticletele si Gugulush e porumbelul, dar el nu mai cuibareste la noi, daaaaar ... peste o luna vine in "concediu" 4 zile. Pleaca tipa care il tine si o sa il lase la noi. Sotul a zis sa lase amandoi porumbeii, ca unde incape unul, incap si 2, dar ea zice ca al ei e copil teribilist si o sa imi manance zilele asa ca mi-l avioneaza doar pe Gugulush care e baiat cuminte si resemnat la viata la sol (nu a mai reusit sa zboare din pacate).
samira eu propun sa nu te uiti ce scule o sa foloseasca, eu stau cu ochii inchisi de fiecare data, mi-e mai usor psihic a nu stiu ce tot vara acolo.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
anaasta spune:
Ce culoare are Cipi? Da, exact, Gugulush e porumbelul. Canarul si sticletele stau impreuna? Mi-a zis un prieten sa imi iau sticlete ca sunt mai rezistenti si am zis ca nici vorba. I-am zis de tine, ca primul canar a murit la 14,5 ani, asa ca eu nu mai am curaj sa imi iau vreo pasare...
QiaoBing spune:
anaasta Cipi e maro cu galben, asa a fost si celalalt. Mie mi-a trebuit ceva vreme sa imi treaca tristetea dupa moartea primului canar, mai ales ca a murit la putina vreme dupa tata. Acum nici nu ma gandesc ca li se poate intampla ceva rau, cu toate ca Cipi are problema aia respiratorie la care nu am gasit rezolvare si care m-a speriat rau de tot la inceput.
Au stat doar prima saptamana impreuna pt ca noi nu aveam decat o colivie, sticletele nu era in plan. Acum i-am luat o colivie maaare lui Zburli care e mai mic ca statura decat Cipi. La sticleti le trebuie mai mult spatiu. Bine, eu cochetez cu ideea sa le fac o mini-voliera in balcon sa aiba cat mai mult spatiu de miscare.
Nu te grabi sa iti iei altceva acum. Lasa-ti o perioada de doliu dupa canarita pe urma te duci si vezi pasarele si vezi daca te atrage vreuna. Poate sa fie tot canar sau alta specie. Eu recunosc ca mi-am recreeat copilaria cu perechea asta, numai ca cei de acum au personalitati total diferite de ceilalti.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
anaasta spune:
Nu mai vreau, Qiao, prea tare m-am intristat. Eu am avut trei canari si toti trei au fost diferiti. Asa ceva... Primul a fost cel mai destept, venea la mine de oriunde era cand il strigam, venea pe deget, venea la calculator si ne jucam. Daca era pe covor, venea topaind dupa mine prin toata casa... Asta este, nu mai vreau. Poate dupa cativa ani, cine stie, desi nu as crede... Dar cand voi avea casa, vor fi o gramada de pasarele si le voi face casute in livada, asa ca...