Clubul "babelor" FIV-oase 37
Raspunsuri - Pagina 7
lyly_mar spune:
mda,m-am uitat eu....
nimic nou...mi se pare ca e cam mare pt varsta mea, fata de ce zic dr
lara,merci
Lara27 spune:
Sabi, mie mi-a zis un doc, cand m-am plans de migrene/ respectiv dureri de cap, pai, bine ca ai, d-aia te doare
si ca sa fiu in ton cu spusele Ioanei, cred ca de-acolo (n.r. de la cap) mi se trag toate, am zis!
to be continued..
anaasta spune:
Fetelor, voi sunteti tare dragute toate, ca de obicei. Eu, in schimb, sunt rau cu nervii... Mie inca mi se pare ca o aud cantand si seara tot nu indraznesc sa aprind lumina ca sa nu o trezesc... and so on... Frumosi perusii vostri si MeAlex, vad ca esti si tu o mamica de animalute pricajite si fara stapani... Eu va pup pe toate ca tare dragi imi sunteti.
Aadina, tare rau imi pare ca treci prin asa ceva. Te imbratisez tare, tare si ma rog sa treaca cat mai repede si sa se normalizeze situatia la tine, sa scapi de tot stresul asta.
Asa, Lara, asa... m-a binedispus la maxim sa vad ca din studii rezulta ca as avea 15% sanse.... Ma duc sa ...
QiaoBing spune:
aadina uffff, imi pare nespus de rau ca treci prin asa ceva. stiu ca e foarte greu si nici nu am cuvinte sa te imbarbatez. doar o intrebare, ai fost si la alt dr ?
lara eu am dureri de cap de cand aveam 9 ani, nu pot sa spun ca m-am obisnuit cu ele nici acum, eunt cele mai nesuferite momente din viata mea, dar din cauza lor am patalama ca sunt in parametrii normali (adica normalish !)
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
anaasta spune:
Am revenit, nu cu paharu', ci cu sticla direct... Va dau si voua daca vreti... Eu n-am avut treaba niciodata cu dureri de cap, burta in perioada respectiva etc... Din cand in cand doar mai luam cate un nurofen preventiv, de groaza sa nu am cine stie ce durere de burta, dar asta doar din cauza de nervi slabiti, nu pentru ca m-ar fi durut efectiv ceva... La un moment data ma gandeam ca sunt defecta cand le auzeam pe altele ca trebuie sa stea o zi in pat. Si, de frica, bagam nurofenu', ca sa nu cumva sa ma doara tare rau... Acum, m-am mai desteptat cica, nu mai iau nurofen. Am realizat ca, de fapt, nu ma doare nimic.
lyly_mar spune:
da,lara..cu bataie spre 24 de ani...io stiam ca am AMH de poveste,dar acu si Inhibina?de la 42 la aproape 70??!!
adina, imi pare rau..ca treci prin atata stres..mai bine stiai de la inceput ca e alba sau neagra...nu stiu cum esti tu...dar eu eram varza tocata de mult...putere multa
ana
adrianaady spune:
Lyly tu poti scrie o telenovela cu amh-ul tau si inhibina ta
Lara da-le incolo de statistici; ia uite amh meu si uita-te la Lyly; care e logica.... asa ca de acord cu Ana luati si beti
lyly_mar spune:
ady, eu ma minunez, asa ,ca proasta...eu fac AMH la ML din oct 2010..chiar sa mi-l greseasca tot timpul?acu' au ac metoda ca la synevo
puii mei..ma duc sa beau un pahar de vin rosu