Clubul "babelor" FIV-oase 37
Raspunsuri - Pagina 8
adrianaady spune:
Lyly la mine nu intra pe card, ca altfel il faceam si eu mai des; desi nu te ajuta cu nimic, mai rau te enerveaza ...
Auzi dar tu ecografie ai mai facut? sa vezi macar in lunile astea de tinara speranta citi foliculi antrali mai ai
lyly_mar spune:
de vreo 3 luni nu am mai facut nicio eco,de regula faceam in z 12-14 sa vad cd ovulez si pe ce trompa si sa aud cum imi zice dr de endometrul meu de 6 , in cel mai bun caz
dar,eu o idee sa vad cum stau si cu eco antrali
asa, de sanchi
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaady Lyly la mine nu intra pe card, ca altfel il faceam si eu mai des; desi nu te ajuta cu nimic, mai rau te enerveaza ... Auzi dar tu ecografie ai mai facut? sa vezi macar in lunile astea de tinara speranta citi foliculi antrali mai ai Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009 |
MeAlex spune:
Lara, ! Incerc sa transform durerea pierderilor in amintiri frumoase, pentru ca altfel devine coplesitor.
Anaasta, da, am fost mamicuta adoptiva pentru multe animalute si incerc sa fac cat mai mult pentru amaratele fara stapan.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
maria81 spune:
lyly super tare, inseamna ca in curand vom trece la "tinere sperante"
eu zic sa mergi sa faci si eco in ziua 12-14 ca sigur si endometrul este ok acum dupa unicorn
samira sa iti traiasca finutul sa fie sanatos
adriana pustoaica mica. ai raspuns fff bine la doza asa mica. Ce minuni face unicornul asta
aristica
aadina imi pare f rau ca treci prin asa ceva
lara ce imi place cand imi spui "minora", ce mi-ar mai placea sa fiu din nou minora
multi pupici pt toate babutele
ioana3110 spune:
MEAlex, sunt TOTAL de acord cu tine la acest subiect! Si eu am salvat zeci de catei de pe strazi si chiar daca au sfarsit in diverse moduri, caci rautatea oamenilor e mare!!!!, pana la urma atat cat le-am prelungit viata, au fost fericiti si au murit fericiti si nu in chinuri sau tristi! Desi mi-a fost foarte greu si am suferit pentru fiecare in pare. la unii le-am gasit stapani si sunt in continuare sanatosi si voiosi....dar cu toate astea, si acum ma mai trezesc ca mai strang cate unul de pe strada. E greu sufleteste dar merita tot efortul.
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Anaasta, eu si ai mei am salvat animalute, mai mult pisici, tot timpul. Ne-au murit multe, cand stateam la curte dispareau si nu aflam niciodata ce s-a intamplat, am fost in situatia sa decid eutanasierea unei pisici extrem de destepte, fara sa exagerez era la fel de desteapta precum un catel...mai prostut. Am suferit de fiecare data, am plans nopti intregi, am lipsit de la scoala, apoi mi-am luat concediu...asta este, asa sunt...Dar desi am suferit, m-am gandit mereu ca au avut o viata buna, ca le-am ajutat, aproape tuturor le-am salvat viata, le-am adoptat de pe strada, deci ar fi putut avea un final tragic. Pe unii i-am salvat dupa ce au fost otraviti, am avut un motan orb, o pisica ce nu-si misca picioarele din spate si pe care am luat-o dintr-un pom (si-a revenit total). Acum am un motan adoptat de mic care a facut blocaj vezical, am chemat ambulanta veterinara pentru ca nu mai urina si ii era foarte rau, a suferit o operatie de refacere a vezicii urinare si acum e un motan sanatos si fericit. Din noiembrie, mai am un motan caruia i-a murit stapana si nepoata ei nu vroia sa il tina, nu suporta animalele si se gandea ca daca il eutanasieaza, e mai bine pentru el (mama ei vroia sa il lase pe strada, motanul avand 11 ani si locuind numai in apartament, cred ca ar fi murit intr-o ora)...Hai ca am dat-o in altele...ideea e ca voi i-ati oferit acestui sufletel o viata frumoasa si v-ati bucurat, voi de el si el de voi! Nu putem alunga episoadele grele din viata noastra...e ca si cum am renunta sa ne legam viata de un om pentru ca e posibil ca el sa moara...sau sa decidem sa nu avem un copil pentru ca i se poate intampla ceva... Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) |
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
ioana3110 spune:
Doamne, ce nebuna sunt!
Va citeam acum in ultimele pagini si aveam senzatia ca ati scris acum de dimineata si ma gandeam....doamne ce betzivance sunt fetele astea ca incep cu bautura asa din zori!
De-abia pe final mi-am dat seama ca scriati aseara
Aadina, iti tin pumnii sa o duci usor dar nu renunta la monitorizare ca daca intr-adevar e extrauterina, e grava treaba. Grija mare
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
adrianaady spune:
Neatza fetelor
Maria nu cred ca e doar unicornul, eu atita pot si atita am putut mereu; ca numar de foliculi ma refer Dar am si prins o luna buna, asta e sigur Tu ce planuri mai ai ?
Aseara am facut si prima galma de la clexane, care azi s-a transformat intr-o mica vanataie
Cocolyso spune:
Adriana vacanta reusita iti doresc!
Sami nu doare deloc aplicarea Mirenei, mi-a pus si mie Albisorul acum vreo 4 ani cred, aveam o sinechie uterina (nu stiu de la ce, de ce);dureaza 2 minute, stai linistita.
Referitor la AMH, este un subiect abordat mai mult in Romania insa stiu opinia unui medic de renume din Austria (profesorul Husslein) care spune f clar ca rezultatul acestei analize nu influenteaza cu nimic evolutia/reusita unui fiv.
Sunt femei cu AMH ca la carte si care nu au reusit si femei cu AMH 0.08 (acum este graviduta ) si care au reusit.
Sa avem o zi buna!