Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Noi da, in sfarsit dupa atata tevatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Au afisat pe site-ul ismb "Rezultatele repartizarii in clasa pregatitoare / clasa I in etapa a IV-a, perioada 2 - 9 mai 2012"

Urmeaza ultima etapa de inscrieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Eu n-am prins loc .. dupa ce m-am "batut" pe cele 4 locuri... am ajuns la o scoala care ar fi perfecta daca n-ar fi slaba.
Sa zic ca nu disper... o sa vad cum va fi aici insa eu tot mai sper sa il mut la scoala pentru care am optat initial... poate dupa ce voi tatona "terenul" daca va mai merita deranjul... ma gandesc ca pana la urma voi reusi sa ma mut fie in semestrul 2 sau de la cl. I-a.

Pentru ca sunt atat de dezamagita pentru ca toata zbaterea mea a fost in zadar... si pentru ca oricum m-am convins ca NU CONTEAZA ce imi doresc eu pentru copilul meu... o sa las si repartitia la clasa sa se faca tot dupa voia lor...ca altfel n-are nici un sens... mai ales ca nu mi-am dorit aceasta scoala.
Dar cum speranta moare ultima... ori sunt prea naiva... poate cine stie ce "minune" se va intampla si va nimeri intr-un colectiv propice si cu un cadru didactic ok....

Toate bune tuturor si felicitari celor care au ajuns acolo unde si-au dorit.

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Teolinda imi pare rau dar cum zici si tu poate o fi bine nu ai de unde sti!
Ma poate lamuri si pe mine cineva? Pe acel document in excel apar si copii respinsi si la pregatitoare si la clasa I. Pe una din liste e si o fetita de la grupa nepotelului meu- care din nestiinta si ignoranta parintilor a ajuns la final sa nu aibe loc nici in et. a 4-a. Pt. acesti copii ce urmeaza? Sa-i repartizeze tot inspectoratul unde? Unde nu s-au competat locurile?? Deci exista si etapa V? Offf mi se pare cumplit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Teolinda, imi pare rau ca ati nimerit la o scoala slaba. Macar invatatoarea sa fie OK, daca nu poate reusiti sa va mutati la vacanta.
M-am uitat pe lista de locuri pentru acum si am vazut ca au ramas locuri chiar si dupa etapa a IV-a, Danyalo, tu unde ai gasit lista cu nume?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

http://www.ismb.edu.ro/
Pe primul link e un document in excel.Acolo sunt si admisii si respinsii etapei a 4-a.
Cel putin eu am putut vizualiza listele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Asta este declaratia saptamanii:

Prezent într-o vizit#259; de lucru în Maramure#351;, ministrul delegat pentru Dialogul Social, Liviu Marian Pop, a discutat #351;i despre problemele înv#259;#355;#259;mântului, domeniu pe care îl st#259;pâne#351;te foarte bine.

„Copiii de clas#259; preg#259;titoare vor merge acolo unde au fost repartiza#355;i. Nimic nu se mai poate schimba din acest puncte de vedere, cel pu#355;in pân#259; la 1 septembrie 2012. Lucrurile r#259;mân pentu moment a#351;a cum sunt, chiar dac#259; nu exist#259; manuale pentru copii, iar editurile sunt incapabile s#259; scoat#259; aceste manuale, chiar dac#259; licita#355;ia mobilierului este pe drum #351;i nimeni nu #351;tie ce se întâmpl#259; cu ea #351;i chiar dac#259; resursa uman#259; nu este preg#259;tit#259; pentru aceste programe. Sunt lucruri pe care Ministerul Educa#355;iei le are în vedere #351;i pe care în 30 de zile trebuie s#259; le pun#259; pe tapet, deoarece întârzierile în aplicarea legii educa#355;iei sunt foarte mari”, a declarat Liviu Marian Pop.

sursa: http://cornelsomicu.wordpress.com/2012/05/15/liviu-marian-pop-ramanem-cu-clasa-pregatitoare/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Voi chiar credeati ca se va schimba ceva?!

PS. La clasa pregatitoare nici nu e nevoie de manuale, asa cum nici la gradinita nu aveau manuale. D-l Pop nu prea cunoaste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigutza spune:

Eu nu credeam ca se mai poate schimba ceva. Vom face pregatitoarea la scoala, dar ma deranjeaza ca tot vin oameni slab pregatiti la minister, pleaca, nu prea au habar ce s-a facut si ce mai trebuie facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

La ce se intampla acum cu politica, e clar ca va fi o bataie de joc clasa pregatitoare. Se perinda care mai de care incompetent pe la ministerul asta amarat si-si face mendrele pe pielea copiilor nostri.
Si asta pentru ca a trebuit sa existe o nulitate care sa scoata copiii din gradinite si sa-i arunce in haos

Mergi la inceput