Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Daca stirea s-a difuzat la ora 13 a fost facuta cu vreo 2 ore mai devreme ... acum cand se duc cei ce nu s-au invoit de la servici ... oare ce o fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Eu am aflat de la 2 mamici de la mine de la gradi ca s-au inscris astazi..una pe la ora 14 a intrat era numarul aprox.160 iar ce-a de-a doua a avut noroc si a intrat la 15:50 cu 10 min inainte de inchiderea zilei si era numarul aprox. 250.

Probabil ca si maine va mai fi la fel...eu ma gandeam sa ma duc pe vineri da' daca o fi nebunie ... mai sunt zile pana pe 9 mai.

Mda... ce sa ma mai agit...ca imi aduc aminte ca si la gradi au fost "valuri mari" acum 3 ani si eu l-am inscris in ultima zi si a fost acceptat.

Bafta celor care merg pe "baricade" zilele acestea

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Mda, ca la nebuni la noi, nu se poate asa ceva, cozile alea, nebunia de acolo, liste si iar liste, sper sa ajungem si noi maine, a fost sotul ieri si n-a ramas, era prea mare nebunia, offf ce ne fac astia :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Era de asteptat ca o sa fie cozi imense. Eu nu inteleg ce-au avut in cap idiotii astia, de ce nu au lasat etapa 4 la scoli. Pentru ce era nevoie de tot balamucul asta?
Si ma astept la cozi si mai mari in ultimele zile, cand voi ajunge si eu .
Nu ajunge ca au dat o lege tampita, nici macar o inscriere civilizata nu au fost in stare sa organizeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Gata am depus si noi dosarul azi, a stat sotul cam o ora acolo, dupa el mai erau 7 persoane, cred ca de luni va fi f.multa liniste pe acolo, asa ca mergeti fetelor de luni la inscriere si nu va mai fi nebunia de zilele trecute. Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

S-au prelungit inscrierile, sambata si duminica de la 9 la 15.00. Bafta!

Clasa a IV-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Pia, Claujro multumim de informatii !

Eu ma duc luni.

Am fost astazi sa-mi "ridic dosarul" de la scoala care m-a respins in etapa a II-a si nu au vrut sa mi-l dea... cica imi dau ce imi trebuie din el.. asa ca le-am cerut adeverintele medicale si am plecat.

Nu am mai avut chef sa le mai intreb ce rost mai are dosarul meu acolo de vreme ce au mai lasat doar 4 locuri pt etapa a IV-a... ca doar si-au permis pe nervii nostri sa anuleze o clasa (25 locuri) odata cu afisarea pentru etapa a IV-a.

Mi-au zis doar ca erau obligati sa suplimenteze clase pentru clasa I-a si pt ca nu mai aveau spatiu au anulat o clasa de pregatitoare.

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Ce tampenie colosala cu clasa lor 0 si cu balamucul asta de inscriere!!!
Bataie de joc, cu 100 de mii de etape, cozi
La inceput n-au declarat ca etapa 4 va fi centralizata

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Cum se rezolva in dulcele stil romanesc:

http://www.rtv.net/inscrierea-in-clasele-i-si-pregatitoare-cu-o-ciocolata-si-un-pachet-de-cafea_27516.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

S-a terminat etapa a 4-a de inscriere? Ati prins loc la scolile dorite pana la urma? Eu sper ca da. Stiu ca a fost mare nebunie la centrul ala uni de la Caragiale...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput