Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (8)
Raspunsuri - Pagina 6
theo_2004 spune:
Daca stirea s-a difuzat la ora 13 a fost facuta cu vreo 2 ore mai devreme ... acum cand se duc cei ce nu s-au invoit de la servici ... oare ce o fi?
teolinda spune:
Eu am aflat de la 2 mamici de la mine de la gradi ca s-au inscris astazi..una pe la ora 14 a intrat era numarul aprox.160 iar ce-a de-a doua a avut noroc si a intrat la 15:50 cu 10 min inainte de inchiderea zilei si era numarul aprox. 250.
Probabil ca si maine va mai fi la fel...eu ma gandeam sa ma duc pe vineri da' daca o fi nebunie ... mai sunt zile pana pe 9 mai.
Mda... ce sa ma mai agit...ca imi aduc aminte ca si la gradi au fost "valuri mari" acum 3 ani si eu l-am inscris in ultima zi si a fost acceptat.
Bafta celor care merg pe "baricade" zilele acestea
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
Pia spune:
Mda, ca la nebuni la noi, nu se poate asa ceva, cozile alea, nebunia de acolo, liste si iar liste, sper sa ajungem si noi maine, a fost sotul ieri si n-a ramas, era prea mare nebunia, offf ce ne fac astia :((
roli25 spune:
Era de asteptat ca o sa fie cozi imense. Eu nu inteleg ce-au avut in cap idiotii astia, de ce nu au lasat etapa 4 la scoli. Pentru ce era nevoie de tot balamucul asta?
Si ma astept la cozi si mai mari in ultimele zile, cand voi ajunge si eu .
Nu ajunge ca au dat o lege tampita, nici macar o inscriere civilizata nu au fost in stare sa organizeze.
Pia spune:
Gata am depus si noi dosarul azi, a stat sotul cam o ora acolo, dupa el mai erau 7 persoane, cred ca de luni va fi f.multa liniste pe acolo, asa ca mergeti fetelor de luni la inscriere si nu va mai fi nebunia de zilele trecute. Bafta
teolinda spune:
Pia, Claujro multumim de informatii !
Eu ma duc luni.
Am fost astazi sa-mi "ridic dosarul" de la scoala care m-a respins in etapa a II-a si nu au vrut sa mi-l dea... cica imi dau ce imi trebuie din el.. asa ca le-am cerut adeverintele medicale si am plecat.
Nu am mai avut chef sa le mai intreb ce rost mai are dosarul meu acolo de vreme ce au mai lasat doar 4 locuri pt etapa a IV-a... ca doar si-au permis pe nervii nostri sa anuleze o clasa (25 locuri) odata cu afisarea pentru etapa a IV-a.
Mi-au zis doar ca erau obligati sa suplimenteze clase pentru clasa I-a si pt ca nu mai aveau spatiu au anulat o clasa de pregatitoare.
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
monicabo spune:
Ce tampenie colosala cu clasa lor 0 si cu balamucul asta de inscriere!!!
Bataie de joc, cu 100 de mii de etape, cozi
La inceput n-au declarat ca etapa 4 va fi centralizata
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
blackgirl0 spune:
Cum se rezolva in dulcele stil romanesc:
http://www.rtv.net/inscrierea-in-clasele-i-si-pregatitoare-cu-o-ciocolata-si-un-pachet-de-cafea_27516.html
monicabo spune:
S-a terminat etapa a 4-a de inscriere? Ati prins loc la scolile dorite pana la urma? Eu sper ca da. Stiu ca a fost mare nebunie la centrul ala uni de la Caragiale...
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria