Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (8)
Raspunsuri - Pagina 5
Androix spune:
Nu cred ca se mai tine cont de adresa in etapa a 4-a. Cel putin asa ar trebui conform metodologiei, ca si in etapa a 2-a. Atat doar ca stiu ca au venit parinti cu viza inclusiv in etapa a 2-a, nu mai stiu insa daca au fost inscrisi sau respinsi, insa dosarele au fost primite.
Si tot conform metodologiei, intr-adevar acum in etapa a 4-a au prioritate cei respinsi in etapa a 2-a, inclusiv in clarificarile privind inscrierea in etapa a 4-a zice ca mai intai in functie de locuri se incearca inscrierea la scoala la care s-a optat in etapa a 2-a si apoi daca nu sunt locuri parintele face un numar de optiuni.
Nu spune cate optiuni se pot face, insa eu as inclina sa cred ca la fel ca la inscrierea la liceu, e mai bine daca se face un numar mai mare de optiuni, decat unul mic. Eu as fi facut cam la 3 scoli, in afara de cea din etapa a 2-a. Cea de circumscriptie care in cazul meu este dezastruoasa nici nu as fi pomenit-o. Din 100 de locuri scoase abia au inscris 36 de copii.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
roli25 spune:
Eu nu am de unde atatea optiuni, ca obligatoriu trebuie sa fie aproape de casa. Mama va fi cea care sa-l ia de la scoala si ea nu poate merge prin autobuze aglomerate zi de zi si nici statii intregi pe jos.
Solutia de avarie va fi ca voi trece la ultima optiune scoala de circumscriptie si daca va fi sa ajunga aici, la anul ii fac transfer.
Clasa 0 nu conteaza, important e ce facem de la clasa I incolo.
Cat despre inscrierea la Caragiale, e clar ca trebuie 1 zi de concediu. Imi imaginez o coada pana la Perla .
teolinda spune:
Ghinion...iarasi... sau poate noroc?
Scoala 88 nu a suplimentat clasele ci le-a redus. Nu mai face 4 clase de preg. ci doar 3...deci mai sunt 4 locuri.
Acum am o mare dilema ce naiba sa trec la optiuni. E o scoala mai bine clasata decat asta si la care nici nu mi-a trecut prin gand ca as putea aspira si are 19 locuri libere.
Eu miercuri ma duc sa inspectez niste scoli...prin jur... si ma duc la inscriere dupa aceea ca deja sunt in ceata maxima
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
teolinda spune:
Ghinion...iarasi... sau poate noroc?
Scoala 88 nu a suplimentat clasele ci le-a redus. Nu mai face 4 clase de preg. ci doar 3...deci mai sunt 4 locuri.
Acum am o mare dilema ce naiba sa trec la optiuni. E o scoala mai bine clasata decat asta si la care nici nu mi-a trecut prin gand ca as putea aspira si are 19 locuri libere.
Eu miercuri ma duc sa inspectez niste scoli...prin jur... si ma duc la inscriere dupa aceea ca deja sunt in ceata maxima.
Eu nu cred ca o sa ma inghesui la inscriere din prima zi... sa vedem cum stam cu imbulzeala intai
matahut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui teolinda Ghinion...iarasi... sau poate noroc? Acum am o mare dilema ce naiba sa trec la optiuni. E o scoala mai bine clasata decat asta si la care nici nu mi-a trecut prin gand ca as putea aspira si are 19 locuri libere. |
Atentie, ca au prioritate cei care s-au inscris la scoala respectiva in etapa II si au fost respinsi. Daca nr lor e mai mare de 19 sau daca cel putin 19 nu si-au depus in etapa III dosarul in alta parte, atunci ei vor intra primii. Dupa acestia se va tine din cont de criteriile generale si specifice. Vezi unde ai mai multe sanse.
teolinda spune:
Matahut am inteles!
Problema e ca la scoala la care am optat eu in etapa a II-a ei au respins 29 de copii. Acum in etapa a IVa ar fi trebuit sa mai aiba libere fix 29 locuri insa am vazut ca au anulat o clasa si au mai ramas disponibile DOAR 4 locuri.
Acum..ce-o fi..o fi... Este adevarat ca e mai dificil sa stabilesc eu ordinea scolilor pentru care optez. Stii cum e ..iti fac sperante la scoala x, y..z... si defapt sunt la mana... hazardului.
theo_2004 spune:
Putere celor ce trebuie sa inscrire copiii acum, in etapa 4.
Am vazut la stiri ce este la Sc 45 ...
theo_2004 spune:
Daaaaa .... oameni obositi, liste, nervi .... cred ca erau mai mult de o suta de persoane in caldura ...
Incerc sa gasesc stirea.
Edit:
am gasit stirea, filmuletul ...
http://stirileprotv.ro/stiri/social/scandal-la-o-scoala-din-bucuresti-in-ultima-etapa-de-inscriere-la-scoala-pregatitoare.html
Edit2:
am ascultat din nou stirea ... pe lista s-a ajuns la 6-700 ... deci ce am scris eu mai sus e si mai groaznic!
E groaznic ce se intampla ...
Androix spune:
Doamne, in ce tara traim! Nu pot sa cred ca au stiut ca sunt atatia copii neinscrisi si nu au miscat nimic sa se organizeze mai bine si sa nu stea oamenii cu orele la coada.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!