Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 2
Raspunsuri - Pagina 8
nelli spune:
buna fetelor
bine ai venit adite inteleg cu crizele de colici si eu trec prin acelasi lucru cu iepurasul meu,dar cu ajutorul lui Dumnezeu trecem noi si de asta ,sanatosi sa fim cu totii
Noi mergem azi la controlul de o lunasper sa venim cu vesti bune
am vzt ca vb despre relatia de cuplu,la noi este cat se poate de bunane pupam,ne mangaiem, ne vb la fel de frumos si de dragastos cat despre libidou mie imi-e fricao sa vad cum ma prezint la controlul de sase sapt,dar din cauza epiziotomiei nu cred k am curaj prea curand
va urez o zi buna si linistitamamicile si bebelusii
gabrielarusu spune:
Multumesc Adi, treptat i-am schimbat lapticul nu am facut trecerea brusca de la un lapte la altul, sunt curioasa daca la ora 13 papa mai mult, va tin la curent?
Nu stiu ce sa fac sa o lasa sa-mi ceara ea papa sau sa o tin la program din 4 in 4 ore?
Voi ce formule de lapte le dati bebeilor?
mamica de Maria Elisa
dorinutza82 spune:
Meg, deocamdata e nesperat de bine. Nu a plans deloc cand l-a intepat si e vesel acum si cu chef de shotii. Nu il deranjeaza deloc asa ca nush daca sa-i pun comprese sau sa-l las in pace.... il urmaresc de febra.
Eu am probleme mari cu mr. H care de ieri imi da dureri crunte de nici sa merg nu pot. Problema e ca nu pot sa tin fata cum trebuie la papa si intinsa daca stau ma doare crunt. Am un unguent de marul lupului cu galbenele care ameliora durerea pana acu, dar nu mai face fatza
Gabriela, daca e vesela si activa, nu cred ca are nici o alta problema, doar o perioada de apetit scazut. Insa te inteleg ca esti ingrijorata, poti insa sa te sfatuiesti si cu pediatrul daca chiar simti ca e ceva in neregula.
Fetelor vroiam sa va-ntreb la cat timp dupa ceza avem voie de baie in cada? Ca sunt disperata sa stau cu fundul in apa calda sa nu ma mai doara si nu l-as baga in lighean, scuzati detaliile
Tala spune:
Dorinutza in principiu dupa 6 saptamani ai voie baie in cada (dar eu am facut mai devreme). Eu am avut neplacerile cu H imediat dupa nastere si a functionat doar unguentul proctolog (insa poate a fost o iluzie doar pt ca pana nu si-au facut de cap - a fost tromboza - n-a functionat nimic si am avut dureri crunte). Mai poti pune pliculetele de ceai de musetel si galbenele (dupa ce le-ai facut ceai in care sa stai cu fundul). daca suporti incearca cu supozitoare, astea sunt mai eficiente.
Gabriela si eu cred ca sunt faze. Eu alaptez, dar si galusca mea are zile in care papa mai putin, iar in ultima perioada noaptea doar gusta (nici nu are dupa ce sa faca pipi dimineata)
Meg asa este si mie mi se pare ca acum fac mai multe decat atunci cand il aveam pe David mic
Monna poate ca trebuie sa transmiti un semnal ceva, s-o fi gandind omul ca nu e loc (cu siguranta ajung la un punct in care nu-i mai intereseaza nici burtile noastre)
Miha si noi incercam sa facem botezul tot atunci (daca ajungem la biserica sa vorbim) cred ca o sa fie frumos la voi la munte
gabrielarusu spune:
dorinutza eu am facut baie in cada la 2 sapt. dupa cezariana si nu a fost nici o problema, chiar dr. mi-a recomandat la 2 zile dupa sa fac dus. nu am stiut ca in principiu baia in cada sa se faca dupa 6 sapt. de la cezariana.
mamica de Maria Elisa
buburuza1979 spune:
neata mamicutze!
Monna , ca de obicei, o draguta, cum nu uiti tu niciodata de aniversari... eu sunt praf la capitolul asta! ca sa iti dai seama, noroc cu tine, ca eu uitasem ca azi facem 2 lunite! noroc ca mi-ai adus aminte ca sa sun si pediatra sa vina la vaccin...
apropos de vaccin, am intrebat si eu de faza cu gratuitatea la Infanrixuri si cica inca e in stadiul de zvon! nu se stie cand vor deveni gratuite, sau daca vor deveni vreodata... si daca se aproba vor trebui facute licitatii care dureaza. mi-a zis ca in nici un caz nu se vor face pana la 1 iunie, asa ca nu asteptam... joi vine acasa sa mi-o intepe! Rotarixul il facem la 3 luni ca sa nu o bumbacesc acum cu o mie de virusi...
ahhh ca mai vroiam sa zic ceva si am uitat...
revin...
mami deSerban Alexandru 15.07.2009 si Mara Ioana 15.03.2012
buburuza1979 spune:
mi-am adus aminte...
ma intereseaza si pe mine o curatenie generala!
super_mami, astept pareri!
si parca as chema si o tanti o data la 2 saptamani, ca eu nu mai reusesc (si recunosc ca nici nu imi place) sa fac curat in casa. macar atata rasfat sa am si eu!
buburuza1979 spune:
si mi-am mai amintit ceva.
mie doctorul mi-a dat liber la abdomene... a zis sa nu exagerez, dar pot sa incep usor usor sa imi lucrez burtica!
Walli ce o mai face ca nu a mai scris demult...
kovacsc spune:
Emmaella multumesc
Ronina se pare ca deocamdata merge figura asta, o alaptez cat cred eu sau pana da semne ea ca adoarme, apoi o pun pe piept daca maraie ii vorbesc o mangai incerc sa o linistesc daca nu merge ii bag suzeta o morfaie de cateva ori si adoarme, o tin vreo 15 minute mai mult sa fiu sigura ca a adormit doar ca nu ragaie tot timpul si dupa ce o pun jos se mai trezeste imediat pt ca ii vine inapoi, asta e, oricum nu dureaza exagerat de mult sa o mai adorm inca o data. Asa bine a dormit si azi noapte doar ca eu dc dorm cu ea nu dorm asa bine pt ca o tot aud dar asta este, cand ma mai lasa inima merg la tati sa dorm in pat dar cand nu, asta este dorm mai prost.
Tala si Karina mananca uneori destul de putin, azi noapte de exemplu s-a trezit mai mult pt ca a facut kk a mancat vreo 10 minute si a adormit pana la 7:30 parca. Deci ultima masa fusese pe la 11:30 si un pic la 4 dimineata.
Chiar ieri ziceam ca poate o chem pe mama sa ma mai ajute, pt ca am trecut de perioada cand nu vroiam sa imi calce prea multi pragul si ea chiar a venti fara sa o chem. Asa bine a fost, ea a facut mancare si eu am calcat.
CU libidoul ce sa zic nu prea este dar deocamdata mai am scurgeri. Eu nu am facut inca baie in cada pt ca sincer nici nu mi-am facut atata timp sa stau relaxata, de obicei fac pe fuga un dus si gata.
Karina 07.04.2012
lelu spune:
Voi ce crema folositi pt fundulet? Si dati cu crema la fiecare schimbat de scutec? eu asa faceam, si folosesc bepanten.
Pana cand sotu a mai vb cu colegii si acum i se pare ca e prea scump bepantenu si ca putem sa- l inlocuim cu altceva..... sau sa nu dam cu crema de fiecare data....ca asa a zis si pediatra.
Dar mi-e sa nu se irite....
Mami de Mariuca, minune mica! Multumim Doamne!