Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 2
Raspunsuri - Pagina 9
amy25 spune:
Noi folosim Bephanten si acum amm luat tub de 100 gr ca e mai avantajos.
Cu timpul si eu stau prost si abia fac o mancare. Curatenie doar cand e si sotul acasa.
Victor doarme noaptea destul de bine si macar atata multumire este. Ziua doarme cate 1 h-2 si apoi se trezeste, papa, sau sta. Noaptea ii dau in continuare lapte muls sa se sature insa prefera sanul in locul biberonului . E greu cu mulsul dar oricum trebuia sa scot surplusul .
La baita e jale, nu ne place si se agata de mine de frica sa nu-i dau drumul acolo.
Voi ce temperatura aveti la cadita? Eu am 37-38 ...
Nici eu nu am timp de scris mai des (acum scriu la o mana) dar citim...
Cu sangerarea nu stiu ce a fost, am vb cu dr mea si cel mai probabil e menstra. Ne programam si la eco peste vreo 2 sapt.
Multumesc Bunului Dumnezeu!
Mamica fericita de iepuras Victor Gabriel
wali spune:
Fetele, va de o mie de ori si va daruiesc cate cadou de casa noua!!!!!
Felicitari tuturor mamicilor si bebeilor din odisee si Doamne ajuta sa ramanem sanatosi si voiosi!!!
Multumim Monna pentru urari, esti mereu asa de atenta la detalii.
La multe lunite, Mara Ioana, buburuza mica!!!
Dragele mele, eu chiar daca nu sunt activa, sunt zi de zi prezenta pe forum si va citesc cu muuuuuuult drag. Ma regasesc in toate cele si ma bucur ca exprimati si cele mai amanuntite trairi, ca astfel nu ma consider eu prea exagerata in a despica firul in 4.
La capitolul dureri de burtica, strigam prezent, Bibi al meu se chinuie cu parturile si mi-e asa mila de el! Mai sunt zile in care zic ca gata, or trecut, dar plansetele si chircirile lui ma fac sa ma razgandesc si sa-i dau siropele peste siropele, ca poate asa se mai goleste si burtica mai usor. Bibi papa nan1, inca de la inceput, ca eu am avut lapte, dar n-am avut sfarcuri si dupa chinuieli cu protectii de silicon si muls, laptele s-a redus cantitativ si dupa 1 luna am ramas doar pe lp. A luat bine in greutate, e dezvoltat armonios, puteti sa-l vedeti pe fb. In 29 apr a fost botezat si in 9 iunie va fi petrecerea. Diatm, daca vrei locatie ptr botez cu terasa iti recomand pensiunea zefir, unde mergem si noi (pensiuneazefir.ro).
Ioana, am intrebat si eu de vaccinul hexa, dar pediatra zicea ca de la 1 iunie se schimba doar schema de administrare, nicidecum nu se introduce un vacccin mai scump la lista de gratuite.
Si acum as vrea sa deschid discutia despre cascat si intins. Bibi casca si se intinde mereu dupa ce se trezeste, dar si dupa ce papa sau in timp ce-l schimb. La voi cum e?
Acum inchei, ca si-asa scriu cu o mana, in cealalta tronand printisorul. Va pup si astept cu nerabdare pareri pe subiect.
Nico4u spune:
Buna fetelor! Ma numesc Anca Nicoleta am 25 de ani (13.05.1987) si sunt o fericita mamica a 2 copii minunati Dragos Gabriel (12.07.2005) de 6 ani si 10 luni si Alesia Gabriela (05.03.2012) de 2 luni si 10 zile . M-as bucura foarte tare sa fac si eu parte din grupul vostru de mamici ! Va pup !
wali spune:
Bubu ptr griji.
Ciclul mi-a venit la 6 sapt, fix de 1 mai cand aniversam ziua de nastere a sotului si 2 ani de la casatorie.Fara dureri, dar muuuuult in primele 2 zile. Mentionez ca eu inainte de gravidie aveam dureri de nu mai stiam de mine in prima zi.
Lelu eu il dau cu crema facuta in farmacie, speciala ptr eritem fesier la bebei.
Pup
Nico4u spune:
Noi am folosit la inceput crema pt fundulet pasta petrini,pt ca si la baiat am folosit-o si a fost foarte buna insa am primit de la nasa un set pt bebe de la Nivea care printre altele continea si o crema pt fundulet asa ca atunci cand ni s-a terminat pasta petrini am folosit acea crema si sunt super multumita de ea! E o crema foarte buna!Eu am inceput tubuletul de 1 luna si inca mai avem(mentionez ca la fiecare schimbare de scutecel o dau cu crema).
a_d_i spune:
nelli
-eu am facut cezariana, nu stiu cum e cu epizio. daca e vindecat nu trebuie sa-ti faci griji
Eu ma duc joi la controlul de 6 sapt., sa vedem daca primim unda verde pt ceva sport si pt...
a_d_i spune:
gabrielarusu
- Eu folosesc Nan1, e ok, am luat in greutate 1800 gr. ( eu cred ca e bine).
Cred ca ar trebui sa o lasi pe ea sa-ti spuna cand sa-i dai sa manance(daca doarme mai mult de 3-4 h nu o trezi ca sa manance), daca e agitata si plange f tare--atunci nu prea poti sa o lasi asa. Eu asa am facut si a fost ok pana acum ( nu ma refer la porioadele cu colici cand...stiti cum e )
buburuza1979 spune:
bun venit Anca si Adi!
wali
ieri cand vroiam sa intru sa ma laud ca noi nu "suferim" de plansul de seara, s-a stricat mandra!
asa mi-a urlat toata seara de am crezut ca ajung la nebuni! mi se lungisera mainile ca la maimute de cat am carat-o pt ca singura pozitie in care se linistea era pe umar si plimbata musai sa admire peretii
sotul sa mor ca nu stiu cum putea sa se joace la calculator asa linistit...nu il deranja nimic, asa ca m-am infuriat eu ca deja eram ca vrajotparea dupa o zi criminala si i-am inchis calculatorul in mijlocul bataliei pentru ca era 11 jumate si nici macar nu s-a sinchisit sa il bage pe al mare la somn, vazand ca eu sunt prinsa cu cea mica...
omu' asta al meu zici ca traieste alt film..
bineinteles ca nu mai vorbeste cu mine, dar nah... nu mi-am mai putut controla impulsurile la ce oboseala si draci stransesem in mine. oricum am preferat sa ii inchid ala in loc sa ii dau cu o vaza in cap
mami deSerban Alexandru 15.07.2009 si Mara Ioana 15.03.2012
a_d_i spune:
buburuza1979
te inteleg...al meu sot (in momentele de genul) spune doar atat: eu n-am rabdare si nu inteleg de face asa, ca el nu facea asa---eu nu-l mai pot intelege