Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 2
Raspunsuri - Pagina 7
Tala spune:
Noi am facut eco la 6 saptamani (la Dr Stamate) - am inteles ca riscurile mai mari sunt la bebeii care au avut pozitie pelvina si in special la fetite.
Sovi m-am mai linistit (cu invidia adica ) daca mergi doar cu unul, credeam ca sunt eu neputiincioasa rau. Asa-i, e tare bine la curte, dar cred ca David s-a cam saturat de ea, stie deja toate insectele posibile (mi le aduce sa le studiez - o data a venit de la gradi cu o droaie de gandaci in sosete sa mi-i arate), uda ce apuca, face pipi pe gaini...deci s-a plictisit...clar! Luni e si ziua de nume a lui si a Matildei (caci a ales el numele Elena pt ea special sa se serbeze impreuna el fiind si Constantin) si ma gandesc cum sa fac sa-l serbez ca e luni si nu stiu cine-mi vine plus ca nu stiu cum sa ma organizez
Am avut gura pocita si mi-a plans asta mica azi, dar nu f rau, insa e bine ca mi-am dat seama de ce: de oboseala. Ea sta si gangureste, rade si zambeste si cand i se face somn trebuie s-o pun instant la san sa adoarma (sau s-o scot afara dar era prea vant si frig). Am pus-o la san si cum sugea ea dormind (era la sesiunea de supt intensiv) a ragait, s-a speriat, s-a trezit si a inceput show-ul...A adormit leganata eu cantandu-i (mai in soapta pt ca daca ma aude David ma roaga sa tac sa nu-l sperii pe tati)
Mie-mi scapa ceva? pe cine sa superi Meg? si de ce e suparata Happy?????
JD cu toate ca nu simti de bine acum eu totusi iti urez muuuulti multi ani fericiti impreuna. Stiu exact cum te simti pt ca la ultima aniversare (eu gravida) m-am innecat in lacrimi si sunt sigura ca 90% cel putin erau din cauza hormonilor. Si mie imi vine sa-l strang de gat pe al meu din cauza job-ului, as vrea sa stam impreuna mereu ca primitivii, dar trebuie sa fim constiente ca avem nevoie si de bani asa ca trebuie sa-i lasam sa-i produca. Sfatul meu e sa te apuci sa mananci tu ciocolata si o sa te simti mai bine (sper, iti doresc)
Dara nu inteleg cum o tii (poate pt ca e tarziu...), la noi sta practic in fund pe bratul nostru (cum e in poza de pe picasa)
Eu nu m-am mai cantarit, ma uit la burta si-mi trece asa ca ma duc acum sa bag un kinder (ce mai conteaza?) Problema e ca daca la primul s-a declansat libidoul meu inca de la 2 saptamani, acum ...nika! si stiu pe cineva care mai are putin si explodeaza va las [poate scap si-n seara asta]
monna3 spune:
Meg nici eu n-am inteles despre ce prostii spui... mie nu mi s-a parut ca ai spus ceva prostii si ai suparat pe cineva, la ce te referi?
happy mai da un semn...
Tala deci luni e distractie mare la voi, bravo. Ce dulce e David ca a vrut sa se sarbatoreasca in aceeasi zi cu surioara lui . Ha ha... auzi la ea, "poate scap si azi" :)). Si la mine a scazut dorinta de ... dar se pare ca si la sot ca nu zice nimic . Sper ca nu fuge de mine din cauza burtoiului cu care am ramas
J.D. multi ani fericiti sa aveti impreuna si sa va bucurati de pitici!
Sovi pai tocmai ca aseara l-am tinut mai mult la balacit in baita sa fiu sigura ca oboseste sa doarma toata noaptea, dar el n-a avut acelasi plan ca mine
Si pt ca la voi deja e 15:
La multe lunite Mara si Alin!
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
dorinutza82 spune:
Neatza!
Cand gasiti timp sa le faceti pe toate acasa si sa scrieti si pe forum? Se pare ca eu sunt foarte prost organizata ca nu apuc decat sa va citesc de pe tel cand am moaca la tzitzi ca de scris....... Si acum tot de pe tel scriu, dar vroiam sa va salut macar, fiindca mi-era dor sa vorbesc cu voi
Multumesc sovi pt pontul cu epitelin-ul, a gasit sotul abia ieri sa-l cumpere si desi i-am dat doar de 2 ori ieri deja pare sa arate mai bine
Si multumesc monna pt urarile de lma pt Stef .
Acum e tati cu Stef la vaccinul de 4 ani, ma tem ca va fi maraici toata ziua, sper ca Mariuca sa fie mai putin ca sa ma pot ocupa de el cand are nevoie.
Maria creste frumos, a facut sunculitze la picioare si gusulita, e o dulce si mor de dragul ei cum se linisteste atunci cand ma aude si intoarce capusorul dupa mine .
Din pacate atat am apucat sa scriu, va pup si zi linistita sa aveti, vremea cred ca ne va cam tine in casa azi.....
emmaella spune:
Buna dimineata,dragele mele
N-am mai apucat sa intru ieri dupa ce am venit de la dentist pt ca ne-am unit toata familia acasa iar Andrei ne-a dat treaba-are la scoala o actiune de colectare a deseurilor si ne-a pus sa spalam si sa uscam peturi din plastic.Cu spalatul am inteles dar cu uscatul nu prea mi-a iesit treaba pt ca desi le-am lasat cu gura in jos tot mai aveau cativa picuri de apa iar Andrei era suparat pt ca doamna a specificat clar ca ele trebuie sa fie uscate
La dentist nu am facut mare lucru pt ca am infectie de la o masea plombata de mai bine de 15 animi-a scos plomba ,a omorat un nerv si mi-a pus un pansament pana vineri cand trebuie sa merg din noupana atunci iau antibiotic si astept sa se dezumfle.Anastasiei i-a placut la dentist pentru ca a stat cumintica in scoica a mai motait din cand in cand
JD-La multi ani!
sovietica -sa ne spui si noua da e vreo diferenta intre infacolul care se gaseste la noi si cel din uk
ronina-Anastasia doarme cam trei-patru ore peste zi iar seara doarme de pe la 9 la 4.30 si de la 5 la 9.Bineinteles ca mai avem si zile mai proaste....in ultimul timp tot mai rar
meg-pe cine ai suparat?nu cred ca s-a suparat nimeni
kovacsc-felicitari pentru slabit
monna,supermami-multumim pentru urari
Am inceput de mult mesajul asta dar se pare ca ma tot opresc...aum aud ca s-a trezit ficamea asa ca ma cheama datoria
Va pup
megbeng spune:
da, nu stiu, mi se pare ca in scris formulez aiurea niste afirmatii si suna prost...
noi am trecut cu bine de vaccin se pare, nu mai are febra fata si noaptea a fost ok.
sovi, nu am cumparat inca dermasilk, cred ca a facut explozia de pete rosii din cauza alimentatiei mele din ultimele zile , acum pap eu mai cu grija si o dau cu creme, sa vedem daca se linisteste. im iparee rau ca am ratat linkul in care puteam sa va admir.
dorinutza, las' ca la al doilea vezi tu cum ai timp sa le faci pe toate eu de ex sunt genul mai repezit, fac mai multe lucruri odata, dar imi ies si prost uneori..am mai afumat orezul cu lapte pentru matei, am mai rasturnat cate o cana prin bucatarie, am uitat sa ud planta din hol vreo saptamana si apoi ma miram ca s-a ofilit, etc . cum a trecut stef peste vaccinul de 4 ani?
vad ca se anunta o zi cam vantoasa, si eu care speram ca dupa ce il iau pe matei de la engleza sa stam uitati prin parc..
nu mai stiu cine intreba de capuse, parca dia... intrucat noi suntem patite am intrebat pediatra care zicea ca in bucuresti la magazinul himalaya exista o solutie repelenta speciala pentru copii (una din astea, inca nu am studiat in detaliu.. http://himalaya.ro/ro/produse/categoria--solutii-protectie-110 ) pe care o putem folosi si pentru bebe. am uitat sa intreb de crema de protectie solara, dar daca o pot da cu crema anti-capuse sigur o pot da si cu crema de protectie.
apropo de soare...pe 4 iunie e zi libera, deci WE prelungit, asa ca noi vom merge cu gasca de prieteni la mare abia astept! vom fi 8 adulti cu 5 copiii, nebunie curata!
meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
SuperMami_1 spune:
Dara, inca nu au venit cei de la curatenie. trebuie sa ma programeze.am luat un voucher cu reducere 57% (149 ron).firma e house'n'office solutions pe str Avrig.dau detalii dupa ce fac curatenie
Sovi ,foarte coerent mesajul...stai fara grija
JD, cum sa te simti singura cu doi copii minunati? pup sa treaca sentimentul naspa si sa iti acorde mai mult timp Dave.si eu cu sotul ne-am mai instrainat, cel putin eu asa o percep, insa sentimente sunt, numai ca s-au mai dispersat spre copii, dar ne gandim cu optimism la concediile in doi care vor urma. De asta vreau sa-l invat si pe Vlad cu mai multa lume prin preajma, cum l-am invatat si pe Rares, de sta cu oricine sa mai putem hoinari si noi.
Tala, David rulz cum face pipi pe gaini, dar si cu gandacii in sosete
Meg, ce fain ca va strangeti si mergeti mai multi la mare cu copiii.Noi atunci mergem la Durau, e in wkd cu botezul, dar Rares n-are companie , cred ca i-ar fi placut si lui cu mai multi copii.Stai linistita ca si eu ma exprim aiurea uneori, daca stau si-mi citesc mesajele, ma sperii
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
a_d_i spune:
La noi...pe cat de linistita a fost noaptea, pe atat de NElinistita se anunta ziua de azi.
Eu credeam ca doar eu am ceva probleme cu libidoul
Si noi ne lovim de problema ''nu esti niciodata acasa''... ne trebuie bani, dar avem nevoie si de compania partenerului de viata. Eu nu am gasit inca rezolvare la problema asta.
Nici eu nu ma exprim in scris chiar asa cum gandesc, dar sper sa ma fac inteleasa pana la urma
gabrielarusu spune:
buna fetelor
Sunt disperata, fata mea dupa vaccinul de 2 luni nu mai mananca cum trebuie, cate o data numai cand simte gustul de lapte il scuipa si urla rau de tot, i-am schimbat si laptele din HIPP in Aptamil si vad ca la fel face, oare am facut prostia ca i-am schimbat laptele? pe noul lapte este de vreo cateva zile la inceput la mnacat cu placere dar acum il scuipa ..de ex. la 5 dimineata mi-a papat 110ml, iar la 9 abia a papat 70ml dar cam fortata.. off deja simt ca ma paste o depresie i-mi vine sa plang cand vad ca nu mai mamaca cu pofta... nu stiu ce sa fac, oare o avea mititica ceva la stomacel ce ma sfatuiti sa fac?
I-am redus si nr. de mese si intervalul intre ele .. papa 6 mese pe zi la interval de 4 ore.. nu stiu ce sa mai fac sunt terminata.
In rest ea este vesela , vioaie tre. sa stau cu ea tot timpul sa-i dau atentie sa vb cu ea sa ne jucam ca altfel e jale.
mamica de Maria Elisa
a_d_i spune:
Buna Gabriela, din cate stiu eu, orice schimbare in alimentatie se face treptat (poate ca asa ai si facut-f. bine atunci). Cantitatea de lapte nu trebuie sa fie de fiecare data aceeasi; si noi avem zile cand nu mancam la fel de mult- asa si bb. Se poate ca toate schimbarile ( vaccinul, alt laptic, poate are o zi mai putin buna)sa sa-i afecteze apetitul. Nu te speria, inca, mai urmareste cat si cum mananca. Eructatia e si ea f importanta (daca burtica e plina de aer..lapticul unde mai are loc?).
Sa ne spui mai spre seara cum mai sunteti din punctul asta de vedere.