Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 2

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Dorinuta citeste si aici http://kellymom.com/nutrition/vitamins/lecithin/ sa treaca repede! stiu, doare rrrau!

Amy, nu cred ca le trebuia perna. si daca le punem, tot pe langa ea i-om gasi. ai mei abia cand au mai crescut binisor au cerut, ca sa ne imite pe noi,sa aibe satisfactia ca pun capul pe ceva la culcare. si acum, de multe ori parasesc perna cand incep sa se foiasca in somn, si nu isi dau seama, deci clar nu le trebuie musai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

sovi, stiam de lecitina ca ajuta la lactatie, vad ca aici zice ca fluidizeaza si ajuta la desfundare, nush ce sa zic, la Stef nu am luat nici macar un paracetamol, acu mor de ciuda ca-s la al 2-lea bebe si nush nimic......
Creste temperatura, am 38.4. Am chemat husband-ul de la serviciu sa vina cu paracetamol, stiu ca am voie macar 1. Problema e, ii dau fetei sa suga lapte? Din tzatza cu probleme ii pot da sau din cealalta sau din niciuna si sa-l arunc? Sorry de intrebari, dar sunt stresata rau sa nu-i fac fetei rau la burtica si nici sa nu lesin pe aici si nu am ce dr sa-ntreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Dorinutza: eu stiu ca poti sa-i dai sa suga si daca ai febra. Sper sa treaca cat de repede problema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Bine v-am regasit - am avut o noapte mai normala; si dimineata dormeau duse amandoua fetele , dar au inceput niste pasari idioate sa ciocaneasca pe langa geamul nostru si nu se mai opreau ...asa ca tot am avut parte de o trezire prea devreme.

...recunosc ca uneori ma sperii cand citesc cate chestii primesc unii bebe - anti-colici, pentru desfundat nasuc, pentru reglat tranzit etc. Ma intreb daca am avut noi parte de bebe care in mod exceptional se descurca fara sau sunt eu mai ignoranta si nu remarc simptome decat daca sunt mai grave.

Pt nasuc n-am folosit pana acum nimic - am primit de la maternitate fiole cu ser fiziologic, dar nu ne-a recomendat nimeni sa le folosim, si pe prospect scrie sa inmoi vata in ser si sa cureti nasucul daca e plin de mucozitati. (n-a fost cazul pana acum)

Pt tranzit... acum a mai rarit scaunele, dar cred ca e normal dupa o luna, si cum am mai spus, pediatra spunea sa nu ne facem griji nici daca are scaun doar odata la cateva zile, ca la bebe alaptati e normal (cat timp nu da semne de probleme, dureri, si scaunul are consistenta tipica); in plus, bebelina noastra nu da semne de vreo durere cand are scaun; doar dupa se pune uneori pe un plans crunt (nici de foame nu plange asa) - e domnisoara si vrea sa fie curata se pare.

Pt colici... nu luam nimic, si parca nici nu are - avea probleme serioase in maternitate, dureri de burtica, si a eliminat la meconiu de m-am ingrazit intrebandu-ma de unde a acumulat asa cantitati mari prin burtica - si spunea moasa ca e bine, ca asa isi curata bine intestinele in primele zile si nu o sa mai aiba colici mai tarziu. Nu stiu daca avea dreptate, daca asta e motivul, dar ma bucur tare mult ca n-avem astfel de probleme. Mai ales ca acum sunt tare relaxata legat de ce mananc, si mamanc de toate.

Per ansamblu pot spune ca ne e super ok.
(asa mai realizez si eu cat de tare exagerez cat ma supar pentru ca mai are cate o noapte proasta...prea as vrea sa fie totul perfect...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Dia, coincidenta sau nu, dar si maria mea a eliminat f mult meconiu si nu are colici, spre deosebire de andrei care a eliminat putin si a avut colici. Tin minte bine, ca am luat cu mine acelasi nr de pampersi... La andrei m-am intors cu o parte acasa, la maria am trimis sotul sa mai aduca . Ce kestie, mai aflu lucruri noi

Nici eu nu ii dau nimic in afara de vigantol. Doar la nas mai folosesc ser. Cand aud ceva zgomote nefiresti pe-acolo :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Sunt cam pe fuga, am intrat sa spun mamicilor cu copilasi si mai maricei ca s-a deschis la Baneasa shoping center expozitia www.xperiment.ro/" target="_blank">asta si este pana la sfarsitul lui iunie (dar noi il ducem pe David in we asta cred, adica tati il duce)
M-ati pus pe ganduri cu bpanthene NU la fiecare schimb, totusi pe tub scrie ca asa se foloseste plus ca la David n-am avut reactii de genul sensibilitate la intrerupere. Voi alterna insa de acum cu ulei de masline (trebuie sa gasesc insa o pufaitoare ceva pt el)
Dara? Chito? Anca? sunteti ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Am sunat pediatra si cica daca am febra 39 sa nu-i dau (am ajuns la 38.8), sa mulg laptele cat sa decongestionez si sa urmaresc daca scade febra dupa paracetamol. sa pun rece dupa muls dar sa nu exagerez. Dar s-a dezumflat sanul, nu mai doare asa tare si s-a inmuiat dupa varza, iar temp e 37.8 asa ca o sa-i dau laptic cand cere.
Pfffff, ca greu a mai fost dar sper ca a trecut sa vad cum ma simt cand pun fata, deocamdata am muls un pic.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

Adi-ea arata bn ,chef e,dar ce te faci cu fricapina atunci poate mai trece

Mergi la inceput

bubu-imi pare rau ca nu ai parte de ceva ajutor si intelegere din partea sotului.multa rabdare

Mergi la inceput

DIA-
DANA-eu nu cred k e bn sa fie leganat deloc,k le zapacim creierasul si eu o mai legan ,dar cat se poate de putin si de rar

Mergi la inceput