Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 2

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Legat de unguentul ala cu cortizon, nu e chiar asa grava situatia bubelor sa ma risc cu asa tratament.Emmabine ca nu l-ai si inceput
Cu ulei fiert si racit l-am dat si eu pe Stef in rarele ocazii cand s-a iritat la fundulet mai tare, in rest numai bepanthene foloseam. Asa fac si la Mariuca, am ulei fiert intr-o sticla si am dat-o de vreo 3 ori pana acu, in rest bepanthene la schimbat sau nimic.
Uleiul de masline stiam ca e foarte bun asa cum e, nu trebe fiert.
Noi ca si Bianca suntem cu program de tzitzi de 3 ore minim dupa baie, cu pauze de max juma de ora. Si acu tot agatata este . Asa ca inainte de 11 nu cred ca s-a culcat de noapte pana acu, sper cand mai creste sa o pot tine treaza mai mult timp cu joaca inainte de baie ca sa doarma dupa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Dorinuta si eu abia astept sa stea mai mult treaza dar fara sa planga sau sa vrea titi ci sa ne jucam, acum este prea mica...
astazi am vz un filmulet pe internet si tipa zicea ce important este ca mama sa fie odihnita, usor de zis greu de facut, si sa nu creada ca trebuie sa fie perfecta in cresterea copilului important este sa se bucure de fiecare clipa petrecuta cu bebele pt ca creste mai repede decat credem.

Karina 07.04.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

dara, te-ai (re)apucat de treaba? traduceri, parca...stiu ca ziceai ca dupa prima luna o sa ai programul si mai incarcat. ce mai face mirunica-scumpica?

vreau si eu tare de tot o intalneala in bucuresti! sa se mai linisteasca putin vremea numai...

meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

La multe lunite Maria - Simina!
Dara si eu tot voiam sa te intreb daca ai inceput munca

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emmaella spune:

Buna dimineata
Va invit la o cafelutasi o bucata generoasa de placinta cu mere
Declar ca am avut o noapte super ok,mandra mea a dormit de la ora 10 pana azi dimineata la 5,30.A mai dormit ea asa dar de obicei ma tot trezesc sa ma uit la ea de data asta probabil ca oboseala si-a spus cuvantul si am dormit fara ca macar sa ma intorc(eu care ma sucesc toata noaptea de pe-o parte pe cealalta ).
Va doresc o zi minunatain care sa avem parte de bebelusi linistiti,fara dureri de burtica si cu pofta de mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

daca intereseaza pe vreuna din noi colaceii de inot pentru bebelusi, nu ezitati sa ma contactati pe adreas de mail mirelaaronovici@yahoo.com

se pot folosi in cada de baie, bazin si piscina
se utilizeaza pentru inot, gimnastica in cazul copilasilor cu hipertonie musculara sau torticolis sau pur si simplu pentru distractia copilasului, va dormi mult mai bine
pentru ai vedea puteti intra pe site ul http://colaceibebe.webs.com/

o zi buna fetelor si sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaang spune:

neatza fetelor! Monna te rog sa modifici tu albumul, nu stiu ce am lucrat pe acolo! va doresc o zi placuta cu mult soare! sunt tare necajita pitica parca tuseste si are muci de aia aposi, a facut ceva viroza poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Danaang eu l-am modificat si ti l-am pus privat, e ok asa? Imi pare rau ca micuta e bolnavioara, sanatate multa!
Emma ma bucur ca ati avut o noapte super, visez si eu la asa ceva. Vad ca piticul meu si-a pus in plan sa se trezeasca la 1,5 ore si-n noaptea asta, super... bine macar ca nu se mai trezeste urland ci plangand

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Neatza si de la noi!
danaang, sper ca nu e racita strengarita si daca intr-adevar are mucisori, va doresc sa scapati repede repede de ei
Eu sunt disperata fiindca ma doare un san rau de tot. Nu stiu insa de ce doare, fiindca nu simt nici o galma si nici vreo zona inrosita nu vad ca sa ma gandesc la vreun canal infundat, e prima data cand ma confrunt cu asa ceva..... Teoria o stiu cu (,) cald inainte de supt si rece dupa, dar deocamdata nik. Ma gandesc ca o fi de la schimbatul programului de masa noaptea....ca si azi-noapte a dormit aproape 5 ore, am pus-o eu la sanul dureros desi nu cerea inca, dar erau umflati rau...........
Mai stiu si de frunza de varza dar asta cand sa o pun, inainte, dupa supt sau intre mesele fetei?
Am si o stare generala tare proasta, am frisoane desi nu am febra, am si o stare de greata.....uofffffff exact ce-mi lipsea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Multumesc Nico!

Karina 07.04.2012

Mergi la inceput