Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 2

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Eu nu folosesc nici o crema pt fundulet, doar dc am vazut ca uneori este un pic rosie mai puneam pudra, sotul meu mai pune si preventiv dar pana acum nu am avut nici o problema, o spal de fiecare data la chiuveta cand o schimb si gata.

Bubu un pupic de incurajare , imi pare rau pt seara grea.

Karina 07.04.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Nico4u bine ai venit! Sa na dai datele tale asa cum sunt in lista sa te trecem si pe tine. Si sa scrii repede 10 mesaje sa scapi de moderare si astfel sa-ti vedem mesajele in timp real. Cand ajung la pc te trec in lista :).
Bubu sorry pt seara naspa, sper sa nu se mai repete. Eu cand il vad pe-al meu ca e prea prins de pc i-l pun in brate si nu comenteaza... oricum rareori se intampla asta pt ca de obicei cand vine de la munca il ia si el fara sa-i spun.
Wali si al meu se intinde si casca, cred ca e normal, nu tre sa te sperii. Ma bucur ca voi sunteti bine, sper sa ne scrii mai des :).
Lelu eu nu-l dau de fiecare data cu crema, doar cand mi se pare mie ca e putin rosior. Crema se numeste Desitin dar oricum degeaba iti spun ca la voi nu cred ca e sau daca e sigur se numeste altfel.

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Lelu, eu luasem o crema cu zinc de la mustela pt fundulet, dar nu-l dau. In schimb, am grija sa ii schimb pampersul cand il aud ca face sau cand e mirositor - asta ziua, ca noaptea nu-l prea deranjez cu schimbatul. Si nu a facut nicio iritatie, sper sa continuam asa. Dupa baie, la masaj, ii dau cu ulei pe fund. Insa asta e tot. Cred ca prea multe creme strica.

Amy, eu il spal pe la 38. Si cand il bag in cadita, ma aplec si eu dupa el si ii zic mereu "uite, vine si mami cu tine", ca-mi urla si mie inainte. Acu vad ca e ok, daca stau la inceput f aproape de el, se linisteste si-i place.

Wali ma bucur sa te mai citesc! Gaza casca inainte de somnic si se intinde in timpul somnului. Cand se trezeste e prea preocupat sa tipe, nu mai are timp de intins

Bubu dar de ce nu-i plantezi fata in brate, s-o plimbe el? Eu asa fac, stau toata ziua cu Gaza, asa ca seara i-l pun in brate lui Mister (chit ca-l vad ca ar prefera sa stea sau vb ta, sa se joace).. n-am facut copilul singura, nu-l cresc singura. Fii mai tare si vocifereaza-ti drepturile. Nu-l mai cocolosi atata! Scuze sa nu te superi pe mine, dar eu vreau sa intelegi ca faci prea multe, tu centrezi, tu dai cu capul..

Nico, bine ai venit!

Eu am reusit performanta de a-l culca pe Gaza in leagan!!! Sunt taaare fericita!
Apropos, voi ce stiti de leganatul asta? E bine sa-l legenea non stop in timp ce doarme? Sau il afecteaza? Ca eu nu i-as opri leganatoarea, dar mi-e sa nu-l deranjeze... echilibrul sau ceva p'acolo.. ce ziceti?

Eu am vb acum su Stela mea, ca Martea e zi de curatenie si nu prea mai are timp, ca are deja 8 familii.

In final o strig pe Strumfy la catalgog, ca nu am mai citit-o demult si mi-e dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana_cp

Bubu dar de ce nu-i plantezi fata in brate, s-o plimbe el? Eu asa fac, stau toata ziua cu Gaza, asa ca seara i-l pun in brate lui Mister (chit ca-l vad ca ar prefera sa stea sau vb ta, sa se joace).. n-am facut copilul singura, nu-l cresc singura. Fii mai tare si vocifereaza-ti drepturile. Nu-l mai cocolosi atata! Scuze sa nu te superi pe mine, dar eu vreau sa intelegi ca faci prea multe, tu centrezi, tu dai cu capul..

Mami de Vlad aka Gaza din 19 Martie 2012

Dana nu ma supar! i-o mai plantez si eu dar rar ca asa vocifereaza mai rau ca o tzatza, ca el munceste si vrea relaxare! nu prea conteaza ca vreau si eu relaxare (de 3 ani deja )
cred ca nu am ajuns inca la punctul ala maxim sa ma imbrac si sa plec macar juma de zi sa il las cu ei pe cap! dar nu ma tine inima sa fac asta (inca!)

Edit: vezi ca te cautai acu' pe Fb si te-am intrebat daca vrei sa fi prietena mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_d_i spune:

Si David casca si se intinde cand se trezeste ( si nu-i e prea foame ca sa planga) si mai face asa in turele in care nu doarme linistit ( colici, acum diaree);atunci ii e somn la saracul dar nu poate sa doarma linistit ca ba il deranjeaza o crampa, ba un vant, ba face caca si asa mai departe.
Eu folosesc crema Proskin si Bepanthen. De dat il cam dau de fiecare data si nu am avut probleme pana acun.
Ieri seara am folosit la masaj ulei de la Jonson, si aseara la fel si azi am vazut ca a facut un fel de eritem (bubite micute rosii)pe umeri si in jurul gatului...sau poate fiindca transpira?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Adi probioticele fac bine si la colici si la diaree/constipatie, ca regleaza tranzitul intestinal. ca nume, Protectis e bun si Baby's Jarro Dophilus + FOS

cu cascatu/intinsul si Mara face asta! si Serbanu facea asa.
eu inca ma amuz de Serbanu ca mai casca si noaptea in somn, acum marisor fiind!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Walli, bine ai revenit. Si Vlad casca si se-ntinde cand se trezeste dimineata, cred ca nu e motiv de ingrijorare
Lelu, noi dam cu crema numai cand se irita, ori galbenele ori bepanthen, pe care o prind la mana.Insa la inceput cand avea pielea sensibila de bebe mic il dadeam la fiecare schimbat, acum vad ca are pielea mai grosuta ca deh, ne-au crescut sunculite, si nu mai e ultra sensibila si atunci nu-l mai dau. II fac masaj dupa baita cu ulei de galbenele si e ff incantat.
Nico, bine ai venit. Sa-ti traiasca copilasii si sa va bucurati de ei! ce mami tanara esti si cu doi copilasi...mare curaj!
Adi, poate nu i-ai sters bine pliurile dupa baita, noua ne-a zis dr ca de-asta apar tot felul pe la gat, ca doar n-a fost cald zilele astea ca sa fi transpirat.
Dana, o vreau si eu pe Stela ta, iti dau partea mea din Dominique la schimb

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

buburuza1979
- multumesc, stiu ca fac bine, am vb si cu pediatra ieri, dar din pacate la nici o farmacie din tampitul asta de oras nu am gasit. A mai ramas una la care merge acum sotul... sper ca va gasi sa cumpere, daca nu il trimit la timisoara . Astazi i-am dat Grip baby water care cred ca are ceva efect anticolicativ fiindca azi nu a mai plans asa de rau (dar nici foarte linistit nu e).Sper sa nu dureze prea mult colicile ca mi se rupe inima de fiecare data ca nu pot sa-i fac nimic.

Mergi la inceput

Se poate sa nu-l fi sters f bine cu toate ca am grija de fiecare data. El transpira cand doarme (incepe de cand mananca, cred ca de la lapticul cald si inca un timp dupa ce adoarme.
Voi cum reusiti sa mai scapati de kg acumulate? Eu sunt singura cu bb toata ziua, sotul vine acasa de cele mai multe ori dupa 8-9 seara (asta de curand, ca pana acum ceva timp ajungea pe la 11 seara), nu mai am unde sa merg sa fac ceva miscare la ora asta. Dupa 6 sapt.(de la cez.) e ok sa fac efort fizic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Adi, depinde ce conditie fizica ai,cat sport faceai inainte de sarcina, ca e diferit de la femeie la femeie, teoretic abia dupa 6 luni poti face sport, practic cand te simti tu in stare. Eu am o nevoie de sport, de maine m-as apuca de zumba/tae-bo, aerobic, dar practic nu ma organizez in asa fel incat sa o fac. In weekend m-am plimbat cu bicla off road si nu am simtit vreo durere la operatie sau sa obosesc mai usor, deci mi-am pastrat tonusul.
Trebuie neaparat sa ma organizez cu tati sa i-l las pe bebe o ora-doua seara si sa ma duc la o sala.

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput