Deodorant pentru...copii?
Raspunsuri - Pagina 4
eumada spune:
Ale mele sunt din nou tari ca piatra.Am niste gheare...recunosc le-am cam afectat cu gelul si procedurile la care le-am supus...dar mi-a zis dermatologul vreo doua si momentan am renuntat la artificii.
szivarvany spune:
Eu nu mi-am pus gel&co pt ca nu as avea ce face cu ele, dar am auzit multa lume spunand ca lacul afecteaza unghia, doar ca aceste persoane au auzit si ele si nimeni de fapt nu stie in ce fel si cum, de asta am intrebat ca poate cineva chiar a patit-o. Nu doar din folclor.
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
Raza de soare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui szivarvany doar ca aceste persoane au auzit si ele si nimeni de fapt nu stie in ce fel si cum, de asta am intrebat ca poate cineva chiar a patit-o. Nu doar din folclor. |
Nu din folclor, din salon: ingalbenire, uscare excesiva (pana la rupere), chimicale din oja si acetona, care trec prin unghie...
Dar cum spuneai, fiecare face cum crede.
Scuze de off-topic...
szivarvany spune:
Pt fi`mea nu foloseam acetona de exemplu, de asta o dadeam rar cu lac ca asteptam sa-i treaca :-)
Raza, ai vazut tu cum arata unghiile alea ? Ca eu asta vreau sa stiu, ca la salon merge lumea si-si schimba unghiile false sau le umple cu gel etc aia e altceva, zic eu. Oricum, eu nu vreau sa conving pe nimeni de nimic, insa chiar eram curioasa daca cineva a facut exces de oja si a ramas cu probleme
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
szivarvany spune:
ahaaaa, acum mi-am amintit de unde stii tu
Noroc ca suntem la scoala si nu mai e cazul decat rarisim asa
_
Raza de soare spune:
citat din mesajul lui szivarvany ahaaaa, acum mi-am amintit de unde stii tu |
De-aia insist atat...pe unghii si pe par.
glimmer spune:
Revenind la deodorant... piatra de alaun a incercat cineva?
Sau vreun produs de www.cosulbio.ro/catalog/deodorante-si-parfumuri-bio-111808" target="_blank">aici?
Lo_li_Ta spune:
Eumada, fie seturile pt copii din Sephora, fie Zoya. Se gasesc prin saloane, sunt organice.
Am avut eu o piatra de-aia. Nu faceam nicio treaba cu ea, desi nu sunt f transpiracioasa. Poate pt unii copii o fi eficienta.
ralucutza77 spune:
citat din mesajul lui szivarvany http://sideris.ro/blog/frumusete-bio-organica/ponturi-ingrijirea-pielii/un-foarte-eficient-deodorant-homemade/ aici reteta facuta de mine poate te ajuta !_Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP. |
- pentru a realiza tot amestecul asta ai folosit mixerul?
- in ce crezi ca ar fi ok sa fac deodoranul asta, ca sa fie usor de folosit? Am un tub gol de la un deo stick, am vreo sansa sa il pot pune acolo?
- trebuie pastrat la frigider? La noi in casa deja sunt vreo 27 de grade...Multumesc mult!Mami de Miruna si de Vladut