Deodorant pentru...copii?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu am luat o cratita de inox, am topit untul pana s-a topit de tot, apoi am pus pe rand ingredientele ca in reteta, cu focul stins, amestecand cu o lingura mica de lemn. A iesit o chetie lichida pe care am turnat-o inapoi in borcanelul untului. Si de nerabdare le-am pus in frigider. Si s-a-ntepenit :-)
Acum il tin in dulapior ca sa il pot unge, din frigider nu as putea sa ung axilele fie`mi.
Ma gandeam si eu la un recipient gol, eventul dupa ce il scoti de la frigider si il remodelezi cu mana si sa-l pui ca pe un deo-stick.
Am sa incerc si eu, apoi repus la frigidar sa-si mentina forma.
Nu se topeste la caldura, si la noi e cald si in borcan e la fel de tzapan :-)

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Si in forma aia de stick tot in stare lichida se pune apoi cand se intareste rulezi de rotita si iese cat ai nevoie. Doamne, nici acum nu m-am invrednicit sa cumpar ingredientele si sa fac, atata m-am impiedicat de niste cutii goale de stickuri mai vechi pe care le pastram fix pentru treaba asta ca intr-o buna zi m-am enervat pe mine si le-am aruncat.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Si in forma aia de stick tot in stare lichida se pune apoi cand se intareste rulezi de rotita si iese cat ai nevoie. Doamne, nici acum nu m-am invrednicit sa cumpar ingredientele si sa fac, atata m-am impiedicat de niste cutii goale de stickuri mai vechi pe care le pastram fix pentru treaba asta ca intr-o buna zi m-am enervat pe mine si le-am aruncat. www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix BijouxNiste copii si toti copiii!
In cutia de la stickul pe care il am eu, nu cred sa pot face operatiunea asta, ca are niste gauri pe fund. o sa incerc dupa ce se intareste un pic. Inca o intrebare - am vazut ca in reteta toate ingredientele sunt masurate in "linguri". 1 lingura = 10 grame? As vrea sa stiu cantitatile (la bicarbonat si amidon ma refer) in grame. Multumesc mult!Mami de Miruna si de Vladut

Mergi la inceput