Deodorant pentru...copii?
Raspunsuri - Pagina 3
Raza de soare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Da` don`soara mea are doar 2 ani si 9 luni..... Oare nu ataca unghia? |
Ba da!!! Nu folositi oja pe unghiutele fetitelor, oricat de mult si-ar dori si in nici un caz cea cu sidef!!!
Off-topic: Ai vazut ca am avut dreptate cu "Stop joc"? de la ZZ?
eumada spune:
Off topic....Ha?...
On topic...oja pentru copii pe baza de apa......stiu ca exista...dati-mi o firma sa-i cumpar Evei ca ataca toate sticlele mele de oja....
Raza de soare spune:
citat din mesajul lui eumada Off topic....Ha?... On topic...oja pentru copii pe baza de apa......stiu ca exista...dati-mi o firma sa-i cumpar Evei ca ataca toate sticlele mele de oja.... |
La ele ma refeream... la ojele pentru mamici. Care, mamici, sper ca folosesc baza de protectie, inainte de aplicarea lacului.
Off-topic: Noi doua si... Gata, inchei, stiu ca stii ce spun...
eumada spune:
Vreau o firma care face oja pentru copiiiiiiiiiiiiiii.........deschid subiect nou daca nu-mi ziceti..............
Tocmai mi-a varsat oja de la Lancome.......
ralucutza77 spune:
citat din mesajul lui eumada Vreau o firma care face oja pentru copiiiiiiiiiiiiiii.........deschid subiect nou daca nu-mi ziceti.............. Tocmai mi-a varsat oja de la Lancome....... Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
szivarvany spune:
Pe Giulia o dadeam cu Farmec, cum am spus si o dadeam sa zicem o data la 2-3-4 saptamani :-) Nu i-a atact nimic, nu i s-au ingalbenit unghiile cum citisem si eu la vremea aia .
Dar fiecare face cum crede ca e mai bine pt copil
Mada, abureste-o si lipeste-i abtibilde de unghii, noi asa am trecut de grupa mica Se gasesc tot felul de modele si eu zic ca sunt cele mai neofensive (doar sa nu le roada).
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
Selene_Bunny spune:
Ba da. Oja ii distruge unghiile Dariei mele.
Au dat-o altii, de fantezie, si am observat chestia asta.
Din putin se face mult - ajutor umanitar!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Raza de soare spune:
citat din mesajul lui szivarvany Pe Giulia o dadeam cu Farmec, cum am spus si o dadeam sa zicem o data la 2-3-4 saptamani :-) Nu i-a atact nimic, nu i s-au ingalbenit unghiile cum citisem si eu la vremea aia . |
Efectele se observa in timp...cand va fi mare.
szivarvany spune:
Si in ce sens si care e procesul chimic al atacului asupra unghiilor care cresc, chiar as ramane recunoscatoare.
Eu m am dat in copilarie si tinereti cu lac de unghii enorm de mult si am unghiile la locul lor, frumoase, rozalii :-)
Ale voastre au fost atacate sau cum stiti voi cum arata unghiile date cu multa oja ?
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.