Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

eu nu am prins-o decat pe bunica din partea tatalui,cea mai frumoasa si buna si inteleapta bunica din cate pot exista.
vroiam sa vina la noi,pt ca atunci era liniste in casa.
la tara mi se parea ca sunt in Paradis,fara griji, inconjurata de toate animalele,ganganiile, pasarile ,dar si de povesti vechi pe care abia mi le amintesc.asa cum imi amintesc corlata cu vase de lut, patul de dupa soba si tuciul in care, la foc de lemne, sub prun, bunica ne facea coleasa dimineata.
ea m-a invatat cateva lucruri esentiale.tot timpul le spunea alor mei ca voi ajunge "om mare".apoi m-a invatat sa vad energia,forta de a merge mai departe acolo unde putini o vad. de atunci,sa fi avut vreo 5 ani, cand e noiembrie si ploua, ma uit plina de bucurie la copacii goi pt ca vad in crengile acelea despuiate,goale explozia frunzelor de primavara si vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Bagaje la turci- e voie 20 kg la cala si 7 kg bagaj de mana (suntem 3 adulti, deci in cele 60 kg sper sa ne incadram cu tot cu bagajele lui V, ca el nu are dreptul). Ca mancare ii duc doar Lp(+ sticle, tetine, peria de sticle, un burete, si niste fairy). Cana de apa cu apa doar pe avion. Si ii duc 2 borcane de mancare, unul il voi folosi la dus, altul la intors, pe drum. Scutece de apa, crema de soare. Fierbator apa au in camera (deci nu il car pe al meu). Medicamente- pun paracetamol si novo, ceva de tuse, si eridiarom-diaree- cam atat. Hainute multe, sepci, jucarii de nisip, colac, plastilina, ceva carti. ii iau si lucrurile personale de igiena (gelul lui, samponul lui, periuta, etc) si crema de galbenele si arnica. Cam astea... nu cred ca vor fi prea multe. Dar tot se aduna.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Noi mai luam si ceva Sterimar...ser fiziologis si batista de nas ca in caz de muci e naspa fara....

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Lista noastra de medicamente pt concediu:
- zyrtec;
- debridat;
- metoclopramid;
- hydrasec;
- sumetrolim;
- augmentin;
- stodal;
- nurofen;
- novocalmin;
- oscilo'
- fenistil gel/mixtura.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

29+

Mergi la inceput

La Constanta e o vreme de tot kk....Ploua...bate vantul...cerul este negru....si ploua......,,,,,iar copilul meu urla ca vrea la babi (bunica) si ham ham (catelul mamei mele).....

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Si la noi e urata vremea, ploua, e frig. Azi a trecut mai greu numai in casa, numai noi 2. S-a plictisit de mine.
Maine mergem dupa mami, la Cluj! Iuhuuuuuu!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

La Constanta e o vreme de tot kk....Ploua...bate vantul...cerul este negru....si ploua......,,,,,iar copilul meu urla ca vrea la babi (bunica) si ham ham (catelul mamei mele).....

26+

si al meu, urla ca vrea afara...abia cand a inceput sa ploua ca lumea s-a potolit.

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Citat:

Maine mergem dupa mami, la Cluj! Iuhuuuuuu!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Cred ca deabea astepti Ce bine ca vine mami a ta....Cat sta?
Imi aduc aminte cu drag cat de atenta si grijulie a fost vara trecuta cu Vladut...

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Iuliana, . Daaa, abia astept!!! Dar nu sta mult, doar 3 sapt... Va fi nasol rau cand pleaca, pt ca pe V il dau la cresa chiar dupa... si apoi la munca.ioi bine e acuma acasa!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ooofff..Cristina...
hai, incearca si bucura-te de perioada cat esti cu mama, si sora ta. straduieste-te sa NU te gandesti ca imediat e gata!
lasa, o sa te gandesti dupa ce s/a terminat.

si mama mea va veni abia in septembrie si va sta 2 saptamani cu copiii.

normal, ca sunt f personale experientele atat cu bunicii cat si cu parintii nostri, fiecare ce noroc a avut.

azi am avut casa plina de baieti (3- cu prietenul lui Stefan). sa vedeti cum se integreaza si micu in jocul lor, incep sa nu il mai indeparteze, sa il accepte si pe el, nu il mai bat..

o veselie si o harmalaie la mine in casa...:)
bine, sotu e mai "pretentios"..si vrea multe el de la niste copilasi de 4 ani..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
Bagaje la turci- e voie 20 kg la cala si 7 kg bagaj de mana (suntem 3 adulti, deci in cele 60 kg sper sa ne incadram cu tot cu bagajele lui V, ca el nu are dreptul). Ca mancare ii duc doar Lp(+ sticle, tetine, peria de sticle, un burete, si niste fairy). Cana de apa cu apa doar pe avion. Si ii duc 2 borcane de mancare, unul il voi folosi la dus, altul la intors, pe drum. Scutece de apa, crema de soare. Fierbator apa au in camera (deci nu il car pe al meu). Medicamente- pun paracetamol si novo, ceva de tuse, si eridiarom-diaree- cam atat. Hainute multe, sepci, jucarii de nisip, colac, plastilina, ceva carti. ii iau si lucrurile personale de igiena (gelul lui, samponul lui, periuta, etc) si crema de galbenele si arnica. Cam astea... nu cred ca vor fi prea multe. Dar tot se aduna.

Eu cand am fost in SUA cu R, a avut si el dreptul la bagaj de cala, nu a avut dreptul la bagaj de mana.
Suna la compania cu care zbori sau intra pe site ul lor
Eu am avut si ceva medicamente pt R, chiar si pt mine, la cele in folie s a uitat pur si simplu iar la cele ale lui R, care erau numai lichide( vreo 3 siropele) si erau incepute , le a pus la un aparat sa le verifice, inclusiv biberoanele cu lp, unul era preparat sa i l dau imediat ce decolam si altul in care era doar laptele praf.

Mergi la inceput