Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Cristina mi se strange stomacul numai cand citesc.....Nici nu vreau sa ma gandesc ce voi simti si eu cand ma reintorc la munca ....dar vorba lui Victo....incearca sa te bucuri de prezent....

Victo dar mama ta unde este?

Cred ca e tare greu pentru cele care nu au mamele aproape.....Eu nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa nu o am pe mama langa mine.....Chiar cand mi-am cumparat apartamentul nu m-a interesat nimic altceva decat sa fie pe langa mama.....sa fiu aproape de ea si ea de mine....

Si ...da Victo ai dreptate in legatura cu bunicii....Eu imi aduc aminte cu drag de bunici materni care au avut grija de noi ....Ei au iesit la pensie anticipat si s-au mutat in Constanta pentru ai ajuta pe ai mei (evident la cererea lor nu ca asa au decis ei)....Iar noi am crescut cu parintii dar supravegheati de bunici....in sensul ca veneau sa stea cu noi de la 8 la 16 cand veneau ai mei de la servici. Ai mei au fost de principiul ca noi copii crestem in aceeasi casa cu parintii si tare bine a fost . Asta vreau si eu pentru copii mei sa ii am langa mine si sa ma bucur de ei. Chiar imi aduc aminte ca intr-un an ai mei au plecat in concediu fara noi si pentru a nu ne perturba prea tare au venit bunicii si au stat la noi acasa sa nu ne schimbe mediul sa ne ia la ei...sa ne fie mai usor sa acceptam plecarea parintilor...
Vara insa tata ne trimitea la bunicii din partea lui la tara si stateam cam 1 luna si nu pot spune ca m-au marcat acele vacante...ba din contra ...eram pusi la munca...mergeam pe camo dupa vaca....dar cu toate astea ma bucur ca stiu cum se traieste si la tara si am avut ocazia sa vad animale...sa stiu cum se cresc si cat de grea e viata acolo....ceea ce copii mei nu vor avea ocazia sa vada....poate doar in filme....

Oricum nu se pot compara vremurile de atunci cand mama statea in concediu 3 luni si apoi era obligata sa se intoarca la munca cu ceea ce avem acum...privilegiul de a sta 2 ani acasa cu copii nostrii...Acum mi se pare inacceptabil sa imi dau copilul sa il creasca altcineva daca eu pot sta cu el 2 ani

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Mi au placut tare mult sa citessc amintirile voastre

Si eu imi aduc aminte de vacantele de vara petrecute cu bunicii. Chiar daca aveau multa treaba si au facut timp sa ma invetze alfabetul inainte de a intra la scoala
Intr o vacanta mi am uitat papusa preferata in masina si ai mei parinti erau plecati cand mi am adus aminte de ea. iar bunica mi am facut imediat o papusa dintr o fata de masa alba, i a desenat ochii, gura si nasul si asa m am jucat toata vacanta cu ea. a fost cea mai deosebita papusa si am tinut mult la ea
Amintiri frumoase!

Sa va spun acum de R ca a racit, ii curg niste muci, dar ce curg!
Ii dau Isoprinosin, Tantum, Rinonef T si Prospan.
Maine mergem la dr

Fetelor, parca avea cineva cartea "Super Nany" in format electronic. Ma ajuta si pe mine cineva sa intru in posesia ei.
Eu nu stiu ce sa mai fac cu R, .....tb sa facem numai cum vrea el.
Cateodata mai merge si sa i distrag atentia cu altceva, dar am cam obosit sau poate n am la indemana altceva sa l potolesc.....poate mai sunt si ale metode vedem ce scrie la carte

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui baby78

Victo dar mama ta unde este?

In Braila!

Mergi la inceput

Tina eu am cartea Supper nany...O trimit pe mailul comun Ok?

26+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby78

26+

Saru mana!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Citat:
citat din mesajul lui baby78

26+

Saru mana!

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Deja este pe mailul comun....Da cautare Si tu poti fi o supernanny....Mailul estedin 28 septembrie 2011
Daca nu reusesti sa il gasesti lasa-mi mailul tau si ti-l trimit

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Voi n-aveati somn? :)
Dau cafeaua!

Tina, eu cred ca supernany aia e valabila dupa 2 ani jumate 3. Asa ce sa zic, in teorie e buna, dar de pus in practica mai greu.. Cred ca supernanny n-are copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Neata!

Alice, asa e, Supernany (Irina Petrea) nu are copii,m dar imi place fff mult de ea, nu ratez nici emisiune duminica seara iar cartea, cand am cumparat-o, nu am mai lasat-o din maini pana nu am terminat-o, o zi intreaga numai am citit...dar nu o aveam inca pe Raisa. Trebuie sa o reiau si eu...cred ca o duc cu mine in concediu.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

enervanta reclama asta la fitness

crispro, vine mami... te invidiez

Capitol nou

Mergi la inceput