Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Deci eu m-am jurat ca nu o sa ma bag peste fi-mu/fi-mea.nu are importanta daca am fata sau baiat, stiu prin ce am trecut eu si a fost tare greu de suportat.la mine mama mea a fost mai rea ca o soacra cu mine :(..asa ca de soacra ce pretentii sa mai am ??i-am zis sotului ca daca vreodata fac ce au facut soacra-mea sau maica-mea sa ma impuste..e mare suferinta sa-ti zica propria mama ca esti vulgara si proasta si ca nu meriti nimic.si sa zic mersi ca datorita ei traiesc ...nu vreau sa intristez pe nimeni, dar nu vreau sa creada nimeni ca-s asa a dracu :). Si tocmai fiindca am trecut prin multe probleme am zis ca mai bine sa am 2 baieti ca pentru ei e ceva mai usor :)ofi, n-o fi asa numai DD stie.Hai ca m-am intins ca o placinta:))
Pupam.

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 11+

si eu ma rog la DD sa ma tina cu mintea intreaga si sa nu ma bag peste copii mei ci sa ii ajut daca ma solicita ei cand au nevoie

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

de unde ati comandat masinutele electrice? si de care?

vrea sa stie si curioasa de mine, ca asta ne-am programt si noi sa ii luam de ziua ei. noi vrem masinuta, mama vrea motocicleta, si uite asa cred ca i le luam pe amandoua. iar soacr sa ii ia tricicleta, si uite asa umplem casa de vehicule de tot felul

adriana

alice, eu recunosc ca m-am dat cu crema anticelulita cand inca mai alaptam, dar eram spre finalul alaptarii, adica deja aveam f putin si L manca mai mult supliment. dar da, asa stiu si eu ca nu ai voie. maseuza mi-a si specificat ca nu ma primeste

cu bunicii, intr-adevar ei fac parte din viata noastra si trebuie sa ii primim si pe ei. se bucura si ei de nepoti dar si copii de ei, fac parte din farmecul copilariei, din acele amintiri care iti raman mereu.... de asta am si lasat-o pe Larisa la mama si o sa o mai las ocazional in vacante mai ales.
dar nu as fi niciodata de acord sa o las pe termen lung in alta parte sau nici macar in acelasi oras cu mine dar sa se implice bunicii in mod constant zilnic si termen lung de crestere si educatie, iar eu sa imi vad copilul doar in w/end. stiu ca unuii oameni nu au incontro...dar eu nu am suportat niciodata ideea de a-mi creste altcineva copilul, chiar daca e mama si ea stie asta. imi mai zice ca daca ar fi ea in buc ar duce-o pe L peste tot, ar lua-o de la gradi, ar duce-o la cursuri...etc etc si eu ii zic "mama dar stii doar ca eu nu as fi de acord sa fii tu asa in toate"
si in acest context, chiar daca nu mi se zice mie ci doar ii aud pe altii, cel mai mult urasc fraza "dar de ce nu mai faci un copil, ca uite are cine sa ti-l creasca". ca are cine sa te ajute, sa stea temporar cu tine, da, e perfect normal, dar sa ti-l creasca...mi se urca parul pe mine cand ii aud. nu facem copii sa umplem casa sau sa nu fim singuri la batranete si prin urmare pot sa ii creasca si bunicii, facem sa le daruim dragostea noastra, atentie, sa crestem impreuna cu ei, sa le transmitem tot ce avem noi mai bun, in suflet si spirit.....etc etc... tot ce inseamna sa fii cu adevart o familie. in concluzie urasc cand ii aud pe unii ca zic "lasa ca ii cresc bunicii".

mama m-a crescut pe mine singura, cred ca i-a fost greu, dar noi 3 am fost mereu f uniti si am avut o comunicare excelenta.

soacra-mea l-a trimis pe fratele mare al sotului la tara unde a stat pana la 7 ani. si acum la aproape 40 de ani, ii mai zice maica-sii ca pe el nu l-a crescut, ca l-a trimis la tara, ca l-au crescut bunicii .....chiar daca o zice aparent in gluma, se cunoaste ca are resentimente. sotul a fost crescut acasa dar de strabunica lui, pt care are o sensibilitate f mare chiar daca nu mai e demult si mereu o pomeneste. mai toate momentele frumoase ale copilariei si le aduce aminte cu ea sau cu bunicii. din motivul asta cred ca soacra-mea are lipsuri destule in ce priveste cresterea unui copil. iar comunicarea e 0 la ei in familie.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna seara, fete dragi!

Am citit cu placere ultimele pagini.

Asa de drag mi-a fost sa citesc incantarea lui Cris, cu Vladut.

Ma bucur ca Raducu are o bona buna. Eu sunt din categoria celor uitatot. Dar na.. vad ca supravietuiesc si ca nu am uitat nimic major. Dar am totusi un sot care face tabele cu tratamente, ca alea homeopate erau chiar complicate.

Asa ce as acompania-o pe Ilinca la spa!

Cred ca este vorba despre alergii la puf/polen si alte bucurii primaveratice, Anca si Matusa.

Victo, chiar ma intrebam daca si-a luat sotul tau moto. Poate te scoate la plimbare frumoasa, acuma ca-i primavara. si pe Mihaita tristut si pe Stefan cel nazdravan.

Gravidutelor, ma uit asa cu jind la semnaturile voastre. Nu va mai trece mult si iar incep emotiile!! !

Eladea, busy cu businessul.

Asa este, cu bunicii, nu le-or face pe toate ca noi, dar e atat de frumos sa mai ai si alte persoane apropiate in afara parintilor.

Si mama s-a intors la munca, dar oricum avea program 7-14 . Deci nu as putea spune ca a lipsit. I-a fost greu ca nu avea cu cine ma lasa in caz de imbolnaviri, dar s-a descurcat, desi usor nu i-a fost..

Oana, sanatate lui Matei! Sper ca mucii sa fi plecat si de la Raisa si Raul (ca ei impart orice).

Paula, pai daca ma ma astepti cateva luni poate ma imbarbatez si o punem de-o odisee impreuna.

Alice, tanara, proaspata, energica, o inspiratie!
Plus ca mai scoate si soacrele la inaintare!

Laurika, lasa ca vei avea copii care vor simti iubirea si devotamentul tau si nurori/gineri cu care te vei intelege si te vei respecta.

Rody, mereu ma gandesc la tine si la programul tau de lucru 'tampit'.

Saddie, bafta mami! Si la job si in gasirea celei mai ok gradi.

Onimir, imi pare rau ca V e trist. Nici V nu vrea sa plece mereu de acasa, mai plange, mai plang si eu.. Om trece si peste astea..

V e si el un vorbaret. Mi-e asa de drag cum trebuie el sa repete tit ce zici. Unele le stalceste, altele le spune f corect. Trebuie sa numere orice. Il intrebi cum il cheama si spune AI (eu), cine-i frumos, destept s.a. AI si apasa cu degetul pe piept.
Parca s-au mai imputinat crizele, poate incepe sa se obisnuiasca si sa gestioneze plecarea mea la serviciu.
Noaptea se trezeste ca intotdeauna, se foieste, ne vrea langa el.
Nu m-a mai respins deloc (multumesc Bunului Dumnezeu, asa durere ca respingerea lui nu cred ca am mai simtit.., chiar daca i-am inteles durerea..).
La olita nicio evolutie, mi-e si f greu sa ma implic, in we nu e suficient, trebuie zi de zi.. si bunica e mai mult cu alintul (dar cred ca nu-l apuca majoratul in pampers).
Cu ZUZI e jale.. jale!! Parca e un viciu, zau, cand il vad cu cata pofta trage din ea . Sa mai zic ca suzeta in gura atrage dupa sine si trasul de urechi? Si asta nu mai e pe fondul plecarii mele, ca pasiunile astea de are de la cateva luni.. Doar ca nu am gasit noi solutia sa scapam de trasul de urechi.
Cand se face ora 17 incepe sa dea tarcoale usii, daca ajunge tati fara mine, se supara si plange. Dar incerc sa nu intarzii mult si sa nu-l mai supar.
Ne iubeste, ne imbratiseaza, ne pupa, ne coplesesc trairile astea si fiecare imbratisare si pupic ne taie respiratia.

Tot cobesc cu bb2. Daca ar fi maica-mea prin zona as incepe deja tratamentele (cel putin 3 luni inainte de a incerca sa raman gravi), ca la atitudinea vis-a-vis angajati (sclavi) la munca nu as avea vreo jena in a intra in prenatal/medical..

Va sarut cu drag si apasat, pe voi, pe delfinuti, ca nu stu cand ma mai pot intinde asa. In seara asta am avut mancare si casa am lasat-o naspa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Salutare si de la mine!

Adriana, pupam! Sa treaca repede raceala Nataliei, sa fie o forma f usoara. Cum a fost la botez?

Racusor, deci 5 formulare, super. Un buchet maaaare de pt tine. Chiar azi am vb cu Diana, s-a bucurat si iti multumeste mult!

Offf, mama bleaga ce sunt. I-am dat lp-ul lui v, acuma seara, pe perna, ca de obicei. Si dupa ce l-a baut, am vrut sa trag perna. Da asa am tras-o de tare, ca v a dat cu capul de muchia patului si are un cucui fix in moalele capului. Ooofff, ce blegomana is!

Turci-mergem luni, azi am platit biletele. Pana la urma in Belek mergen, la hotel Papillon Aischa- au net in camera 24h, au fierbator apa in camera. Locul de joaca de afara mi-a placut mult. Plaja cu nisip, carucior de bb de inchiriat gratis. Si un pic mai ieftin decat concorde. Io zic ca a fi bine. Ramo, nu suntem cu acelasi avion, noi de la 11:55, cu o escala la timisoara de 35 min. Si intoarcerea pe 28, la 9:25.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

maaaiii...eu nu zic ca bunicile nu sunt bune!!!
eu am zis sa nu motiveze actiunile lor cu din astea ca stiu ele..
si ai mei au stat un an cu bunicile.
si eu sunt pt cultivarea relatiei cu bunicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

Paula cu 2 nazdravani, M si S

Nimeni nu e in dezacord cu tine. Sunt bunici cu care se poate avea o relatie frumoasa, apropiata, speciala, ca in povestile din amintirile multor copii, dar sunt si cazuri in care, din pacate, relatiile sunt mai distante.
Oricum ar fi, suntem niste mame extraverale!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Citat:
citat din mesajul lui Victo

Paula cu 2 nazdravani, M si S

Nimeni nu e in dezacord cu tine. Sunt bunici cu care se poate avea o relatie frumoasa, apropiata, speciala, ca in povestile din amintirile multor copii, dar sunt si cazuri in care, din pacate, relatiile sunt mai distante.
Oricum ar fi, suntem niste mame extraverale!!

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+

Alina ce ai spus e pe sufletul meu....Exact asa simt si eu

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Crispro, nu zburam impreuna dar sigur ne intalnim in aeroport. Noi tot pe 28 ne intoarcem, ora 9.30.

Masinuta noi am comandat de pe nichiduta, bmw rosu, 925 ron.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

katalina, mami fericita de trei printisori, numai bucurii sa ai in viata alaturi de familia ta minunata! si alaturi de noi

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Depozitjucarii.ro - audi negru, 529 ron
Am pus o poza pe fb.

Mergi la inceput