Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

multumesc de info Ramo si Alice. pe nichiduta am vazut si eu ca au multe.
ce mi-a placut cum ati scris marca, zici ca erau reale m-am amuzat f tare, mi le si imaginam pe mandrele noastre peste 18 ani la volan, sa vezi atunci ca n-o sa ne mai arda de Audi si Bmw-uri, o sa stam cu inima cat un purice, gandindu-ne cum conduc sau cu cine merg. sau ma rog, eu sigur voi sta, ca voi 2 sunteti mai relaxate

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cafeluta? buna buna?

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

biscuiti, croasante , fursecuri sa mearga mai bine cafeaua, ce ziceti!

Rody - multumesc pentru lista!

In legatura cu bunicii din pacate eu ca si copil nu am avut parte de bunici (cei din partea mamei au murit cand mama mea era un copil ,avea 7 ani cand a murit bunicul si 5 cand a murit bunica, a fost crescuta de un frate), iar bunicii din partea tatalui au fost foarte preocupati de nepotii de la fratii mai mari ai tatalui (tata are 9 frati) si cand m-am nascut eu aveam verisor de 20 de ani, nu s-au implicat in viata noastra, din aceasta cauza nu am avut fericita ocazie sa ascult povesti spuse de bunica sau multe alte lucruri pe care vad ca le face mama mea pt nepoti!

Pe mine ma bucura ff mult fiecare minut petrecut de copii in prezenta bunicilor si fiecare activitate pe care o au impreuna!

Vladut abia asteapta sa vina vacanta sa plece la Brasov, mai ales ca tata i-a cumparat iepuras asa cum isi dorea. Sper din suflet ca Maria sa nu imi reproseze ca va creste pentru o perioada de timp langa bunici sa nu considere ca am fost mama mai mult mama pt vlad decat pt ea! Ma gandesc ca primeste iubire in aceeasi masura si din partea noastra, dar si a bunicilor(este iubita de 2 ori mai mult), iar pentru ei este o bucurie sa o poata creste sa faca pt ea ceea ce timpul nu le-a permis sa faca pt mine, sa le umple casa cu zambetul ei, viata cu bucuria cu care face descoperiri...

Ma bucur de bucuria lor alaturi de Maria, si incercam sa petrecem timp de calitate cand suntem impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Nici eu nu am fost crescuta de bunici. Aici, in oras, aveam o bunica (nu si bunic), dar nu ne placea la ea, in schimb ne-ar fi placut la Oradea, insa bunica de acolo sta si acum la oras si era mai greu sa ajungem acolo si nici sa nu fim la tara.
Asa ca pe noi (mai am un frate cu un an si 19 zile mai mic decat mine) ne-au crescut mami si tati. Mai mult mami ca tati era tot plecat. Dar zice mami ca am fost amandoi ff cuminti.

La noi e o vreme de toamna, maine va fi si mai rau, insa de vineri cica se incalzeste.
Nci in Antalya vad ca nu e grozava vremea..,sper sa isi revina pe luni.

Ne-a sosit masinuta!!!!!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Depozitjucarii.ro - audi negru, 529 ron
Am pus o poza pe fb.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

daca iei de la ei, dau un bip. Sunt la o strada distanta de mine.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

ooana, dar ceasul merge?

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

acum nu mai punem ceasul ca ne-am lamurit ca totul e bine :)
dar inainte mergea de ziceai ca e elventian

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Oana in legatura cu perna DORMEO

Cele clasice sunt facute din bucatii mai mici de spuma, sunt bagate intr-o husa cu fermoar, iar acea husa este pusa intr-o fata de perna antialergica, se pot scoate, impartii in doua, acele bucati de spuma,sa le faci o husa si o fata de perna din alt material si uita asa rezulta 2 perne mai mici!

http://www.dormeo.ro/perne/memosan_classic.html uite aici cum arata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Adriana, am luat, dar mi1au adus-o ei asteptam pozele de la botez

Eu am fost partial crescuta de bunici. De fapt pana am inceput sa mergem la camin, mami lucra si eu stateam la bunica din partea mamei iar soramea la cea din partea tatalui. Dar mami venea de la munca, trecea pe la soramea statea cu ea o spala, ii dadea sa manance, venea la mine, ma spala imi dadea sa mananc si pleca acasa sa doarma.
Eu am fost crescuta altfel, mai liber, mai nu stiu cum. Bunicamea cealalta ii dadea lu soramea mancare mestecata de ea in gura, o cocolosea, i-a dat biberon pana tarziu (chiar daca maicamea ii zicea sa nu mai faca asa).. In fine, alex a avut apoi probleme cu dintii, de sanatate (nu grave, dar oricum..) plus ca pt ca bunicamea ii baga suzeta intai in gura ei si apoi i-o dadea, s-a umplut alex de bube in gura si nu mai putea manca san. Mami avea mult lapte...
Problema mare a fost (pt mami) cand a vazut ca bunicamea din partea tatalui facea diferente intre noi. O favoriza pe alex. Iar ceilalti se purtau la fel cu amandoua. A innebunit. Le-a zis ca daca mai fac o singura data diferente intre noi, nu ne mai vad pe niciuna

Si apropo de bunici. Ieri am fost la teatru, am lqsat copiii cu soacrele. Cu instructiuni clare pt radu, la mara stia soacra de la cta ce are de facut. Cand am ajuns acasa, soacramea cealalta ii facuse lui radu lapte ( desi nu trecusera nici 2 ore de cand ii dadusem eu, si ii spusesem sa nu ii faca..) si il culcase in scoica, dar nu l1a mai mutat in pat a vazut cealalta si i-a zis sa il puna in pat ca eu nu il culc niciodata in scoica..
Pt amatoarele de teatru. Daca nu ati vazut "Podul" cu malaele si george ivascu, neaparat sa il vedeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

legat de bunici
eu m-am nascut la Cluj...parintii mei erau studenti apoi au primit repartitie la Alexandria...abia cand aveam eu 4 ani s-au stabilit in Mures insa eu am ramas la Cluj pana am implinit 6 ani
am venit in Mures cand am inceput scoala dar apoi a murit tata si eu m-am mutat la bunicii mei din Mures iar fratele meu a ramas la bunicii mei din Cluj...urmand ca verile sa le petrecem impreuna acolo pana la terminarea liceului

ce pot sa va spun despre COPILARIA mea este ca a fost PERFECTA!!! parca desprinsa din povesti, desi bunicii mei stau aproape de centru Clujului...dar in bloc eram o gasca de 10-12 copii de varste apropiate
blocul a fost al armatei, locuinte de servici...si acolo locuia generatia de bunici
copiii lor erau plecati care pe unde si nepotii erau lasati la bunici
aveam o curte interioara cu flori, balansoare, loc cu nisip...si stateam toata ziua afara in gasca, supravegheati de la geam de bunici...dar in mintea noastra eram liberi
si sa vedeti toata gasca la o zi de nastere, sau cand ploua ne strangeam la cate unul...sau cand ne uitam la Mihaela ...era o nebunie, acum imi dau seama ce faceam in apartamentul in care ne strangeam de aia le si luam pe rand pe la fiecare
sau cand ne-au cumparat role...ca daca avea unu ne trebuia la toti normal

eu si acum daca inchid ochii imi amintesc perfect acele vremuri
si o iubeam pe bunica asa cum nu voi mai iubi niciodata pe nimeni, atasamentul meu fara de ea, cea care noaptea cand eram bolnava statea langa mine, care imi citea povesti si imi facea rochite pentru papusi...tot ea care cu mana ei imi lua orice durere si un sarut pe frunte alunga orice suparare
cum sa mai fie egalate astfel de sentimente???
relatia noastra care s-a construit atunci in 6 ani nu poate fi egalata de relatia pe care o am cu mama...
si eu gandindu-ma in urma nu as vrea sa pierd anii astia frumosi din viata lui Matei, anii in care se pun bazele unei relatii minunate, in care traiesti cu dragostea celor de langa tine...

la noi lipsa tatalui a ingreunat lucrurile...probabil ca daca as fi fost in locul mamei as fi facut la fel...

asta e parerea mea

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

cand Dumnezeu inchide o usa, deschide o fereastra!

eu mi-as dori macar o poveste sa imi fi citit/spus bunica!

Mergi la inceput