Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 10
baby78 spune:
Paula nu ai mai spus nimic de cresa....Cum a ramas? Il duci pe Raul sau te-ai hotarat sa mai amani momentul?
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
25+
paula_m spune:
Iuliana, pai cam ai dreptate...fac ca si la LOTO, ma tot gandesc ce bine ar fi sa castig la loto, dar eu nu joc...asa si cu bb2...ma gandesc ce bine ar fi sa mai avem un copil, dar mai rarut...
Cat despre subiectul cresa, cum nu mai pleaca bona, nu ma mai arde, dar o sa-l duc sa vedem daca ii place, dar la prima raceala il iau de acolo . Tb sa facem din nou analizele.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Iuliana, pai cam ai dreptate...fac ca si la LOTO, ma tot gandesc ce bine ar fi sa castig la loto, dar eu nu joc...asa si cu bb2...ma gandesc ce bine ar fi sa mai avem un copil, dar mai rarut... Cat despre subiectul cresa, cum nu mai pleaca bona, nu ma mai arde, dar o sa-l duc sa vedem daca ii place, dar la prima raceala il iau de acolo . Tb sa facem din nou analizele. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! MI 2 |
Cu cresa si eu tot pe principiul asta il duc....ca daca ii place il voi duce in continuare daca nu...nu e problema ca il tin acasa cu mine
Iar legat de bb2 am inteles.....Problema este ca "barza" nu ajunge la "cuib".....Deci ideea este sa va "impiedicati" mai des si uite asa face si barza cuib
25+
ilinca79 spune:
Buna seara!
michelle, racusor, onimir, eladea, alice, victo, ramona, crissteo, tina, bamboletta, ooana, anca, sorina, ochidut, cris2010, laurika va multumesc mult pentru urari si cuvintele frumoase.
Intr-adevar sotul a facut un gest frumos, trebuie sa-i spun ca l-ati laudat ca si-asa se mai plange ca nu-l apreciez destul
Eu sunt in depresie din cauza vremii, mai ales ca m-am uitat pe prognoza si se pare ca toata luna va ploua cu exceptia a trei zile
In ritmul asta nu am idee ce o sa facem in casa, si azi V s-a plictisit de moarte, desi dimineata tot am iesit prin balti o ora, printre reprizele de ploaie La un moment dat mi-a adus bluza cu care fusesem dimineata si mi-a zis sa ma imbrac sa iesim afara, si bineinteles ca s-a lasat cu plans pana ce am iesit pe balcon sa se convinga ca ploua.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
rodyka spune:
citat din mesajul lui tina_80 De bona nu sunt pe deplin multumita. Parca v am spus ca i am facut niste analize lui R si iar are Fe scazut. Am inceput sa i dau iar cu Fe Hausman.sapt trecuta cand a fost i am spus sa imi aminteasca mereu dupa micul dejun sa i l dam. Intr o zi mi a spus atat I am mai spus sa i spele cana de apa a lui R in fiecare dimineata si sa o incarce cu apa plata sa o avem pregatita camd iesim la plimbare. Azi cand am iesit afara am intrebat o de cana daca e spalata, apa schimbata si nu era, deci iar i am adus aminte si imediat a spalat o, dar a tb sa stamin usa 2 min. |
pai tina, sa nu te superi pe mine , dar eu nu as putea reprosa cuiva ca a uitat ceva ce EU uit. poate e si putin stresata ca esti tu mereu cu ochii pe ea dar, din ce povestesti, eu cred ca e ok, singura se va descurca de minune. si sa nu uitam ca nimeni, niciodata, nu va fi asa acum dorim noi: ca noi de fapt am vrea pentru copilul nostru sa fim doar noi, sa ne putem imparti intre casa, serviciu si copil egal, sa le facem pe toate si bine. nu cred ca Raul e "genul de copil care..." ca asa ziceam si eu de Isa, ca e atat de mamoasa si nu va dormi cu nimeni, nici nu va manca . ei, pana nu am avut incotro! ca a mancat si a dormit si cu mama, si cu Maria, si la gradinita . si nu a parut o corvoada, a venit de la sine. lasa-i putina libertate bonei, vezi ce face ea din proprie initiativa, tu poti sa-i spui apoi ca asta sau aia o vrei sau nu facuta asa sau altfel. las-o sa se bage in sufletul lui Raul ca oricum Raul pare c-o place si locul tau tot nu-l va lua
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
baby78 spune:
Rodyka sa pregatesti milelul pentru Tina ca l=ai botezat pe Radu...Raul...Dar cred ca ai citit postarile Paulei si ai ramas cu nulele de Raul in memorie
Si ai atat de mare dreptate in tot ce ai scris.......Cand ma gandesc la parintii nostrii ca ei nu au stat cu noi pana la implinirea varstei de 2 ani ci cel mult 3 luni si apoi am crescut la cresa sau cei mai norocosi cu bunicii si nu a fost capat de tara.....Dar ma gandesc ce era in sufletul lor sa plece la munca si sa lase acasa puiul deom de cel mult 3 luni
25+
crispro spune:
No, Rodi, da stiu ca l-ai botezat de cateva ori pe Raducu de Tina. voi cum sunteti?
Ilinca, daaa, am vazut si eu vremea- oribila. Noi peste o sapt mergem la turci, macar de ar fi acolo vreme buna. noi azi am fost in kaufland si in altex, si cam o ora afara... Numai daca nu mergi la locuri de joaca inchise sau in vizita, sa mai treaca timpul.
Sa-l ajutam pe Alex
paula_m spune:
Rody, Raducu e al Ninei, Raul e al meu...dar sunt in totalitate de acord cu ce ai zis
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
baby78 spune:
citat din mesajul lui crispro No, Rodi, da stiu ca l-ai botezat de cateva ori pe Raducu de Tina. voi cum sunteti? Ilinca, daaa, am vazut si eu vremea- oribila. Noi peste o sapt mergem la turci, macar de ar fi acolo vreme buna. noi azi am fost in kaufland si in altex, si cam o ora afara... Numai daca nu mergi la locuri de joaca inchise sau in vizita, sa mai treaca timpul. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Cristina gand la gand si rand la rand
V-ati hotarat pana la urma la turci? Ati gasit ce cautati?
25+
Victo spune:
rodi, ii dai un miel Tinei, ca e Radu, nu Raul :)
in ata ordine de idei, Mihai a dormit cuminte azi la gradi.
bai e un frig de ingheata pietrele..si al meu vrea zor nevoie sa plecam in wk, sa isi testeze el motorul..pe frigu asta, prin noroaie..iar eu nu vreau.. unde sa ma duc prin frig cu copiii dupa mine?