Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

La multi Ani Ilinca, mamica scumpa si draga, tot ce iti doresti tu, bb2, intoarcere usoara la serviciu si sa te bucuri de barbatii tai, ca cel mare am vazut ca ti-a facut o supriza faina, bravo lui! Si cel mic sa nu te mai "incerce" cu mici le crizulite

In w/end am avut 2 intalniri neasteptate cu delfinasi.
V-a zis Alice ca ne-am vazut in parc, Mara era f preocupata, m-a privit serios si in rest asa cum o stiti, in schimb trebuie sa va zic de Raducu care e un simpatic foc, ca-mi veena sa-l iau la pupacit, statea asa cuminte in scoica si molfaia la palaria Marei. Si are niste ochi tare faini!! Aaaaaa, si am cunoscut-o si pe socrela, ea era nu, Alice? Ca ma gandeam sa ii zic: "doamna, daca ati stii ca sunteti unul din subiectele noastre preferate de discutie"

Iar sambata la o terasa prin Bucuresti, trece un baietel cu mama pe langa masa noastra....eu nu ma uitam atenta, si cand colo era Raducu cu Pufescu. Raducu e tot un zambet, mai e mortal copilul asta cum iti zambeste, zic ca ii rad ochii in cap. Daca fetele (Larisa cu Mara) nu s-au bagat in seama, ei bine aici a fost alta treaba, Raducu a zambit si Larisa l-a analizat serioasa. L-am invitat cu noi pe bancuta si s-au balacit cu succes amandoi, fecare cu o lingurita, in carafa mea de limonada. Preocupati nevoie mare in aceasta activitate, insa Raducu nu a uitat sa imi mai zambeasca de cateva ori si sa mai intoarca capul dupa cate o pisica ce se afla prin trecere.

Noi am lasat-o ieri pe Larisa la munte, era f incantata, de dimineata inainte sa plecam incepuse sa se lalaie prin casa "a ba-ba, a ba-ba" . baba ii zice lui mama si cum i-am spus eu ca mergem la ea asa a tinut-o de dimineata "la baba". ne-am oprit la mall si apoi la o benzinarie, cum ne opream se uita pe geam mirata si ma intreb "baba?", adica am ajuns?

nu are nici o treaba, nici un dor major de noi, ca ea se intelege super bine cu "baba", au ele o conexiune speciala. azi dimineata cand am sunat mi-a dat-o mama direct pe ea la tel, si a fost asa scumpa cum a zis "alo, mama?" si apoi a inceput sa bodogane pe limba ei.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Suzeta - nu m-am gandit ca trebuie sa o dezvat de ea, o vrea doar la culcare si atat, ma gandesc ca va renunta singurica la suzeta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Da Oana, ea era :) si daaaa raducu de pufescu rade tot timpul poate reusim sa ne intalnim intr-o zi cand nu sunt fetele noastre asa suparate :))

Anca, ca are doi ani zice si Mara dar daca o intrebi cum o cheama zice "tu" . Bine ca stie ca pe frasu il cheama "dadu" dar tot bebe ii zice. Sau cand da dragostea peste ea si il mangaie, ii vb in limba ei ii spune "pui" :)))

Sorina, v-ati hotarat la nume deja?
Ramona, la multi ani sotului! ( scuze de intarziere)
Burtoaselor, sarcina usoara in continuare si mai puneti pozeee!!

Mergi la inceput

sunt asa scumpi si simpatici la varsta aceasta cand se exprima pe limba lor!

Maria e topita dupa Vlad dimineata cand se trezeste prima data il striga pe Vadiiiiiii!

In timpul saptamanii e dezamagita ca nu il gaseste si tot ea spune cand vede ca nu apare " babai Vadi!"

In ultimul timp e fugareala prin casa dupa Ursii sau (URHII) cum ii spune ea, plusul preferat al lui Vlad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna ziua, mamici!

La multi ani, Ilinca!!!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Buna sa iti fie inima Cris!

Cum a fost wee cu SN?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

La multi ani Ilinca!

Sa fii sanatoasa, norocoasa si sa te bucuri de barbatii tai :)

Frumos nume ai ales Sorina...Celelalte burticute, ce nume ati gasit la printesite???

Rodi, cum esti? cumva 2 liniute :D?

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Salutare, sunt si eu pe aici, lucrez si printre picaturi v-am si citit.

Fetele, da, a fost super relaxant sa ies fara Raducu . De altfel nici macar nu mi-a dus dorul, doar cand i s-a facut foame a zis "mama, papa" pana a primit banana de la tati. In rest s-au inteles f. bine! Deci e musai sa mai repet experienta, poate chiar mai multe ore!

In alta ordine de idei, cu masa de pranz tot prost stam, tot nu mananca, desi acum ii pun si ardei gras, ceapa si verdeata, zic eu ca e mai gustoasa, dar...lui nu-i place. Doar putin acrit cu lamaie, ca o ciorbita. Nici ou nu-i mai place. In schimb ii dau cascaval de vreo 2 zile, pe paine prajita. Ii place la nebunie. Mai cere.

Cu kk...precum stiti, jumate normal, jumate mai moale, dar sunt multumita, avand in vedere ca i-am mai dat ceva "noutati" de mancare

As incerca iaurt in seara asta, cu cereale de orez si mar copt. O fi ok "amestecul"?

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eram innebunita, ca azi am primit sarcina sa fac un proiect pana maine, pe pensiune agrara. Am trimis barbatii de acasa si m-am apucat. Dupa 10 minute, mi-am dat seama ca nu se poate depune, ca tb sa fie sediul social al firmei in mediul rural si ei l-au trecut in mediul urban. Din cauza acestei neatentii, din partea lor, pierd sansa de a construi pensiunea cu bani europeni. Tot raul spre bine ( pt mine), nu mai tb sa stau toata noaptea treaza. Si am timp sa intru si pe la voi.

Eu deja am numele pt al2 lea copil... Ilinca sau Luca. Acum tb doar sa vedem cand se indura barza sa mai treaca si pe la noi.

Elena, am vazut ca ti-a scris Gabita pe FB ca si apa poate fi un motiv al diareei si imi aduc aminte cand era Raul mic( de parca acum e mare!!!) ca si mie mi-a recomandat dr la un moment dat sa-i fac laptele cu apa de la Humana. Si mi-a mai zis cineva lucru asta, dar am uitat cu desavarsire.

Oana, ce bine ca ii place Larisei la bunici. Raul asa plange dupa mosu, de cate ori se intalnesc...de aceea il si las cu inima mai usoara, la Ludus, la ai mei.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Eu deja am numele pt al2 lea copil... Ilinca sau Luca. Acum tb doar sa vedem cand se indura barza sa mai treaca si pe la noi.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

barza se indura cand deschizi tu "poarta"......Asa ca te asteptam si pe tine cu vesti bune cu ochisori

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
25+

Mergi la inceput