Clubul "babelor" FIV-oase 36
Raspunsuri - Pagina 17
Lara27 spune:
buna dimi
Sabi, MAR-test e un test screening (proba de sperma); functie de rezultat, se trece la HALO test, analiza fragmentare ADN a spermei; eu le-as face, pe cat posibil, la Viena; s-ar putea sa gasesti raspunsul cautat si sa poti apoi lua decizii, in cunostinta de cauza; Brigit, a facut sigur testul, nu stiu exact unde, dar rezultatul, la ea, a fost definitoriu, pt decizia luata ulterior; imi pare tare rau ca simti nevoia sa te retragi o perioada indelungata; eu nu functionez asa; mie izolarea nu-mi face bine; incerc sa traiesc normal, sa ma bucur de viata si de ce mi-a oferit ea, si nu sunt putine lucruri discutiile de aici, fac parte din "normalitatea" mea; in rest, n-am cu cine/unde discuta; si maman e depasita complet de stuff-urile astea medicale, specifice; nu am o sora; cumnatele sunt, happy mother of two, respectiv single..nu-mi inspira niciuna increderea necesara, ca sa-mi deschid sufletul in fata lor, in astfel de probleme intime; mi-ar placea sa stau in Bucuresti, sa le cunosc pe fete live, sa merg si eu la intalneala; trebuie sa-ti respect decizia, chiar dc nu ma bucura; mai da-mi totusi un semn de viata, macar pe pm
Aadina, habar n-am ce sa-ti zic, dar cred ca e rezonabila parerea lui sami si qiao
Iri & Coco, multumesc ca ati impartasit cu noi trairile voastre; m-au impresionat; si pe mine ma ajuta
Ana, trebuie intai sa procesez si eu info; sa se sedimenteze; am discutat cu hubby optiunile noastre si trebuie sa fim impacati si sigur ca facem cea mai buna alegere pt noi; suntem extrem de deschisi, dorinta este sa depasim faza de vesnic aspiranti la statutul de parinti si sa ne bucuram de viata, in 3 sau 4..
merg la Starbucks, la cafeleala
dupa-masa, calatoresc;
un WE fain, in continuare
to be continued..
ioana3110 spune:
Scuze ca aseara am disparut in misiune:-)
Sabina, orice sare e buna.
Al meu este mai incapatzanat ca mine cand i se pune pata. Si el e mare carnivor, dar cand e bal, danseaza vals clar, fara doar si poate.
Sami, mit busted
Citat: |
citat din mesajul lui 5ab1na si cu sarea cum fac? ai folosit o sare anume? |
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
ioana3110 spune:
Sabina, sa iti mai zic ceva legat de asta. Eu l-am intrebat pe PK - oare nu ar fi mai bine sa ii lasam la Blasto? - aveam si eu 3 amarati de embrioni si PK a facut niste ochi mari si a zis- Pai daca ii lasam la Blasto, nu mai facem ET mai mult ca sigur... Si mi-a pus 2 cei mai buni si pe al 3-lea la lasat la Blasto si evident ca nu a rezistat, dar uite ca la mine s-au prins. Ma gandesc ca poate erau totusi mai bine in burtica.
Dar ma intreb de ce in cazuri de-astea nu or face combinate: unul de ziua 3 si unul blasto...? Oare vorbesc iar prostii?
citat din mesajul lui 5ab1na parca doar la consultatie in iulie. nu aadina? iulie in istanbul imi pare si mie greu de dus fiv-ul. ralu le-o fi fost mai bine sau nu...nu stiu cat de adevarat e. ideea e ca au pierit "aproape" toti dintr-un numar zic eu frumusel... so...mi-e teama sa n-am alta problema decat ziua3 versus ziua 5... |
ioana3110 spune:
Lara, merci din suflet. Da, fierul e in limite normale. Deci suplimentez vitamina B12, dar de unde?
Mai exista barul Pergola, pe cetatzuie? Mi-e dor de Cluj. Sper sa mai pot veni la mama inca o data pana nasc :-)
ioana3110 spune:
Sabinutzo, eu ma ofer sa -ti fiu suport in timpul regimului, asa ca macar pe pm, sau pe telefon trebuie sa tinem legatura. O sa ai nevoie de suport moral, cel putin la primul :-).
Sare, eu am folosit sare de mare ca asa am in casa, dar nu e obligatoriu si nu stiu de ceva restrictii in privinta asta. Oricum nu vei folosi cantitati mari de sare, ci dimpotriva.
ah, si mai aveam eu un mit in cap. Am facut mult sport inainte de FIV. Mergeam la sala in fiecare dimineata de la 6 jumate la 8 inainte de job. - Alergare si innot si sauna. Mi-a zis mie o doctora draga ca ajuta mult la tonifierea uterina si la circulatia uterina care la mine era deficitara. Si la minte m-a ajutat mult
tannoo25 spune:
citat din mesajul lui samira33 tannoo,sigur ca nu te trmit in spate sa citesti. am decis sa merg pe mana turcilor pentru urmatoarea incercare. dr.T mi-a descoperit Adenomioza-asta este o inflamatie a muschiului uterin si mi-a spus ca vrea s-o tratam 3 luni cu ajutorul unui sterilet cu eliberara treptata de progesteron si apoi facem FIV. deci se mai amana lucrurile la mine. in rest...suntem bine. |
ai pus steriletul?
adk pk nu stie de adenomioza asta a ta??? doar i-ai fost pacienta lunga vreme...
Lara27 spune:
tannoo, pai de-asta s-a suparat sami pe PK
dar tu, doar cu ea vorbesti?
toate cele bune
to be continued..
5ab1na spune:
multumesc ioana
cand imi pun in cap minuni din astea reusesc. cand mai depind si de doctori n-am control
lara eu sunt aici. voi mai intra. probabil voi pierde capitole intregi pentru ca aveti un ritm de scriere fantastic. voi pierde si vestile bune si "invataturile" fiv-urilor voastre. nici eu n-am cu cine vorbi pe tema...deloc.
QiaoBing spune:
fac si eu rondul se seara sa va salut, dar cu un ochi sunt la balcon, ca azi i-am reparat leganutul lui Zburli si vreau sa vad daca iar adoarme leganandu-se in el. e bestial penatul ce idei are ! poate reusim sa il filmam cu toate ca nu ne ajuta deloc lumina naturala si daca aprindem becul nu se mai culca. canarul e deja in pijama, umflat ca o minge de tenis, ala micu inca topaie si rontaie ceva asa ... de seara. Aaaa azi l-am si certat; le-am facut ou cu morcov si biscuite (pt pasarele) si a papat doar canarul, ala micu nu a pus ciocul. si era o bunatate, ce a ramas dupa ce le-am dat eu a mancat sotul - de buna voie ari, da !?!. Daca o sa inceapa sa piuie prin casa o sa stiu de unde i se trage.
samira cum a fost petrecerea ? s-a bucurat finutul de tricicleta ?
fete cucuiete
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
ioana3110 spune:
Qiao, mi-ai readus un zambet pe buze.
EU sunt necajita. Una din fetele de la Odisee a fugit azi la spital cu apa rupta la 28 de sapt. . Doamne!!!!!!