Clubul "babelor" FIV-oase 36
Raspunsuri - Pagina 16
Ralu_mv spune:
Sabina, eu am stat ~3 sapt. acolo si nu am lasat bacsis nimanui, in afara de la restaurante. Nimeni nu s-a uitat urat la mine din cei afiliati clinicii ,toti sunt foarte politicosi (chiar unul din soferii care stie engleza si alte limbi straine, e super simpatic, daca vrei sa vorbesti cu el e super fericit pentru ca mai exerseaza si el limbile) iar eu iti spun ca nu am dat nimanui vreodata ceva, in afara de restaurante, unde uneori e si inclus pe bon, alteori pur si simplu e rec. de 5-10% din consumatie. Eu sunt complet pe langa aceasta practica, nu merg in spitale de stat tocmai din acest motiv, ca nu as sti ce sa fac daca m-as trezi uitandu-ma ca "vitelul la poarta noua" la cineva care imi da de intels chestii ...
Clinica aceasta e privata si au ei totul pus la punct, parerea mea.
5ab1na spune:
buna dimineata!
multumesc ralu
hello lara salut abilitatile senzoriale
lara nu stiu sincer spre cine ma voi indrepta pentru ca mi-am propus ca anul acesta sa nu mai fac nici un FIV. le intrebam pe fete despre adrese de mail si oshawa ca sa-mi pregatesc o iesire mai indelungata de pe forum si sunt sigura ca atunci cand ma intorc nu va mai gasesc
le salvez acolo si mai vad de ele dupa ceva mult timp.
cam asta e. imi place sa fiu "concentrata" pe ceva, sa-mi pastrez focusul pe o problema dar problema asta a infertilitatii mele ma solicita cam tare. mai fac o pauza.
ioana nu ma uita cu sarea. am citit ca sare de mare, sare cat mai de dat la oi...de unde iei sarea, brand, chestii ai sa-mi dai?
5ab1na spune:
nu stiu unde as putea face MAR-test. am o vaga senzatie ca trebuie sa tai romania in lung si-n lat pt asta nu?
doar fetele de prin zona mea daca stiu...
5ab1na spune:
asta e cu anticorpii antispermatici?
pai l-am intepat pe sot si n-are din astia
nici eu.
5ab1na spune:
asa e l-am vazut acum si scrie in paranteza (determinarea anticorpilor antispermatici). nu m-am interesat de mar-test si nu stiu de el nimic.
inteleg ca e din mostra de spermograma. dar din singe nu e buna analiza? nu i-au iesit in singe.
anaasta spune:
Lara, eu te astept cu raspunsul dat de PK, daca vrei sa spui, sigur. Pe mine, una, ma intereseaza ce are de zis vis-a-vis de ce s-a intamplat iarasi in cazul tau.
Aici e atat de innorat, intuneric, intuneric.... Nu stiu cat de rece o fi insa.
5ab1na spune:
Lara inutil sa-ti spun ca si eu astept macar mici detalii din raspunsul lui. ceva de ATPO? calitati de ovo? desi sincer nu cred ca e problema la tine calitatea.
Ralu_mv spune:
Sabina, parerea mea despre mar-test este ca nu este necesar... al meu l-a facut la medlife, cica erau pe acolo destui anticorpi antisperm, nu am bagat in seama valorile pt. ca nu a avut nicio legatura cu rez. fiv. Daca mai incercam natural mai credeam, dar asa cand la fiv 1 s-au fertilizat singure cu tot cu acel rezultat, eu zic ca importanta lor e neglijabila.
Ce ar putea conta ca test se numeste : Halo test - fragmentare ADN, asta arata cumva viabilitatea spermatozoizilor (gasesti pe net mai multe info). La noi asta era bine (l-am facut in viena). Citisem ca l-ar face si medlife din toamna, dar nu stiu sigur.
lorelei78 spune:
Sabina,asa cum zicea si Ralu(noi doua ne stim de la Acibadem ),nu o sa lasi bacsis decat in restaurante si asta pentru ca vrei tu,in semn de recunostinta pentru serviciile lor,la fel ca oriunde,nu e diferit.De putine ori am vazut o natie atat de prietenoasa precum sunt turcii,iar dintre musulmani in mod sigur sunt cei mai apropiati de mentalitate cu noi,asa ca no worries!
Ca sa te incurajez si cu altceva,nu mai stiu daca am scris aici sau nu,dar in final am platit mai putini bani la clinica decat aveam din lista lor de preturi.Nu am platit congelarea embrionilor(500 euro),IMSI(250 euro) si nici AH(nu stiu cat ar fi costat).Nu ar strica sa ii trimiti un mail lui T si sa-l intrebi parerea lui despre cazul tau.Eu am incredere in Tayfun ca va face absolut tot ce ii sta in putinta sa te ajute,prin toate mijloacele care le are la indemana.
Aadina,imi pare tare rau,astept sa scrii ca esti bine si ca nu e vorba de extrauterina.Totusi mi se pare suspect modul relaxat al doctorului prin care ti-a pus un posibil diagnostic si te-a trimis ulterior acasa.Sper sa nu fie vorba de extrauterina,dar vorba fetelor,nu sta,mergi si cere o alta parere,e tarziu deja si sa nu ai complicatii!Doamne fereste!
8+